mkkamerad Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) Motoristi, vabljeni na delavnico varne vožnje 9.10.2005 pri Mercator centru Trebnje! Člani moto kluba KAMERAD bomo v nedeljo 9.10.2005 v sodelovanju z društvom MAKSI organizirali šolo varne vožnje za mlade motoriste v občini Trebnje (poligon, vaje na poligonu), na parkirišču Mercator centra Trebnje. Za udeležence brezplačna šola bo potekala od 14 do 18 ure. Vabljeni tudi starejši izkušeni motoristi ter gledalci. Prireditev bo v vsakem vremenu! Projekt "Mladi motorist" sofinancira Občina Trebnje! Sponzor prireditve Mercator d.d. http://www.geocities.com/mkkamerad/ Popravljeno Oktober 5, 2005. Popravil Perla
mkkamerad Objavljeno Oktober 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Popravek: Za udeležence brezplačna šola bo potekala od 14 do predvidoma 18 ure. Se vidimo! :yea1:
Stric Burek Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 tm piše za mladiče iz Trebanjske občine, a ostali mladiči mamo tudi zastojn? :grim
bladzo Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 Očitno nam bo vreme naklonjeno! Se vidimo v nedeljo. :OK:
Gregs Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 tm piše za mladiče iz Trebanjske občine, a ostali mladiči mamo tudi zastojn? ← Kolikor vem, ne bod(m)o nikogar podili stran... :grrr
king Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 bi se znalo nardit da pridem,..če bo vreme dopuščalo seveda :grim
soncy Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 jz tud, jz tud pridem :yea2: če boste kaj stožce podiral, .) da bo bolj zanimivo za nas firbce :lol1:
peter1 Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Ej daj un k ve kdo ma to čez naj mu reče da me naj pokliče na mobi če je še kaj frej d bi se prjavu al pa mi naj tle gor potrdi da lahk pridem pa kdaj in kam 0310624180 :yea1:
SiR Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) Ej daj un k ve kdo ma to čez naj mu reče da me naj pokliče na mobi če je še kaj frej d bi se prjavu al pa mi naj tle gor potrdi da lahk pridem pa kdaj in kam 0310624180 :yea1: ← Ok, sm ga poklicu, je reku, da ti kr prid. Samo zate še informacija, kdaj in kje: med 14 in 18 uro ... dne 9. oktobra (nedelja!), leta .2005, pri Mercator centru Trebnje! Delavnica je BREZPLAČNA! Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil SymRu
ravni Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) Če bo vreme dalo "napoved je sicer ugodna" pridem. :OK: Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil dravni
peter1 Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 OK pridem a lahk še enga kolega s sabo prpelem k ma bmw 1200 pa da mal proba,k zanč je ful svinsk se ulegu tm nek pr Zagrebu na avtobanu , ej glava peče če bi to kdo vidu k je bemfu vilce do gor zabov feltna ta prva je pa taka k pr unih ciganih na Rakovi Jelši al pa cesi 2 cesarjev na ponijih tam pred barakam. Kva je naredu----------pelu za osebnim avtom po avtobanu naenkrat pa tista plastika k drži tiste table za zožanje ceste pred njim on pa direkt nanjo tm pr ene 100km/h,avto ješel lepo čez njo oziroma s kolesi levo in desno od nje Vinko pa nanjo. In mora v nedeljo obvezno na tečaj. To je ta bemf že zrihtan tist je pa šofer ta k ga je zarinu Slike odstranjene, ker nimajo zveze z vsebino te teme oz. ni to tabla za objavo krivca ali "krivca". Urejal: Gregs
Gregs Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 OK pridem a lahk še enga kolega s sabo prpelem k ma bmw 1200 pa da mal proba Seveda lahko povabiš tudi prijatelja, da poskusi... :grim Dobrodošla oba! :OK:
Gregs Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 če boste kaj stožce podiral, da bo bolj zanimivo za nas firbce ← Jih bomo podirali, če jih boš ti pobirala... .) :naughty: :whistle: O:-)
soncy Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Jih bomo podirali, če jih boš ti pobirala... .) :naughty: :whistle: O:-) ← ja mal se je pa treba žrtvovat za zabavo :naughty:
Hanzi Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Sem mislil tudi jaz priti pobirat stožce (da ne bo imela soncy preveč dela), pa mi na žalost ne bo uspelo. Bi bil lep nedeljski izlet .) Lepo se imejte :) :(
mkkamerad Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Vreme danes bo super za ta čas, kot nalašč za zajahat motor in na delavnico v Trebnje! Vabljeni pa vsi neglede na motor, ker prostora pred Mercatorjem je dovolj. Delavnica pa je BREZPLAČNA za VSE. :yea1:
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 kakšna reportaža v besedi in sliki mogoče :hmm: :rolleyes:
Kruse Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Kaj je ze rekla? Da ne zna, ali da noce.... :P
Kruse Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Gregs: Se dobro, da smo zraven Merkatorja. Lej, kaj sem jest kupu! Lucky: Ma dej, ti nisi resen....
Kruse Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Sef: Dost zajebancije! Takoj obrn, pa nazaj pel.
Kruse Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Gregs: Pa ne, no! Se bomo malo z motorji... Vsi ostali: Nazaj pel! Samo, ce ti ne bodo zamenjali, se pazi! Mi smo lacni!
maXXXimum Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 (popravljeno) Kaj je ze rekla? Da ne zna, ali da noce.... :P ← Tale gospodicna mi je pa znana od nekje :D Popravljeno Oktober 9, 2005. Popravil maXXXimum
Kruse Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Varnostnik: Sreco imate. Ponavadi opoldne zapiramo. Ampak za vas.... Bojo zamenjali! Pohit, pa kar s kamjonom prid, da ne bomo predalec nosili!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se