Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Se je pa na sigurnost le te, čemur dan danes marsikje ni tako in utegne biti še bolj nesigurno.

Objavljeno

Ilustrativni prikaz cene 95 oktanskega goriva za obdobje slabih 23 mesecev.

post-12240-1227027919_thumb.jpg

Objavljeno
cvetoče gospodarstvo

milni mehurček. Lep na zunaj in krhek. :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Bi raje videl, da je cena 2€ za liter in cvetoče gospodarstvo, kot je bilo lansko poletje, ne pa današnje cene in recesija. Glede na to, koliko sem izgubil na vrednosti mojih investicij, bi lahko tankal nekaj let po 2€ liter, pa še nov motor kupil za povrh! :headbang:

se nadaljuje......in vedno bolj zanimivo...........

Popravljeno . Popravil cb1300
Objavljeno
Se popolnoma strinjam.. Ampak mislim, da se bo trend žal kmalu obrnil..

Če ne prej pa zihr k se bo sezona začela :grim

Objavljeno

... če ne bi spremljal, kas se dogaja v ekonomiji, bi takoj dobil občutek, da država zaje*va motoriste ...

(poletibencindragpozinipocenipress)

Objavljeno

...kaj bomo zdj ime teme spremenil na: CENEJŠI BENCIN!

Objavljeno

se nadaljuje......in vedno bolj zanimivo...........

Ajoj.... vsem teorijam zarote pa tudi ni treba verjet. Sicer pa poznam, zanimiv filmček, katerega pa je dobro vzeti tudi malo z rezervo, tako kot vse ostalo. :)

Objavljeno

Mam doma eno cistreno viška, me kr mika da bi jo napolnil do vrha, dok so take cene :rolleyes:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Neu to dobr...... :grrr

Objavljeno

Zakaj ne? Počasi se vrača na normalno raven.. :D KAO :D :D

Objavljeno (popravljeno)

Zakaj ne? Zato ker je to vse umetno.....in bo še sranje iz tega.....Sam da vlada začne računat...pa bojo šle trošarine gor.

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

nič bat, se že šušlja da bodo trošarine povečali :headbang: tko da pomoje je to to, kdor misli naj jutri napolni tiste partisočlitrske cisterne

Objavljeno

OMV PRI MERKATORJU V ŠALARI PAZITE NA 98. Vedno, ma prav vedno ko tankam tam motor trokira kot pa bi imel 3 cilindre. Če ne slišiš ne verjameš, auto se mi ugaša če ne držim malo gasa. Ko menjam bencin vse ok. Me zanima če bi dali en vzorec za analizo. Ma dio porko če ni 30% vode tam not.

Objavljeno

Pa še vedno tankaš tam? Umetnik :)

Objavljeno

ja zdej ko ne rabim bencina skor nič je čist pocen, ko sm biu pa vsak drug dan na benciski avgusta je biu pa najdražji :headbang:

Objavljeno

Mah sej ubiistvu sploh ni pocen.. 10 let nazaj je bil benin 70-80 tolarjev.. še par let nazaj pa še manj! Takrat je blo fajn ja :D

Objavljeno

v primerjavi s ceno avgusta je pocen :rolleyes:

Objavljeno

Napisal sem motor, mislil sem pa na auto, tako da probajte na hlape prit do naslednje bencinske. TAM ? NIKOLI VEČ !

Ja se spomnem ko smo tankali skuter za 500 tolarjev polno

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
Zakaj ne? Zato ker je to vse umetno.....in bo še sranje iz tega.....Sam da vlada začne računat...pa bojo šle trošarine gor.

In so sle... :headbang:

Bil nekaj dni v Avstriji in z malo srece nasel nekaj crpalk s cenejsim dizlom kot v SLO. :o Tudi pri cenah benza na teh crpalkah ni blo panike.

In mi se kao veselimo, da je benz pri nas spet poceni. :slap: :grrr :slap:

(spetnasnategujejopress)

Objavljeno

ahem......... naftni derivati v maloprodaji so (vsaj do vceraj) v graz-u bili nekaj dni (ca.10) cenejsi kot v sloveniji.

Objavljeno

spet vse po starem. naftni derivati spet senejsi v sloveniji. tole skakutlanje cen v aut mi ze pocasi posteno najeda; do stiri(!)krat na dan vcasih.

Objavljeno

A res? A tako ažurno spremljajo borzo? Ja no, privat pumpe so verjetno drugače...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!