Sanda7 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 nekaj fotkic tukajle http://www.roadshadows.com/galerija/index.php?cat=2
Petzl Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 (popravljeno) ja ja tolk nabasan pa tut nism biu .... jst nism nobene hunde hvalu .... sej vem da je ti je hudo zaradi tvojih skrivnih neuresnicenih zelja.. ampak bo bols, vrjem :D Popravljeno September 30, 2007. Popravil Langus
lilit Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 ja ja tolk nabasan pa tut nism biu ....jst nism nobene hunde hvalu .... Ne se sekirat, saj lahko zdaj čez zimo v miru zamenjaš .)
_SEBA_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 zanimivo da sm vse te MEGA stvari zamudu :Dvidu sm ene par gum k so skurl.. pa ene parkrt k so tistga unimoga potegnl :) kot zanimivost: v ženski ekipi je biu en moški. jah tko je, če je fajna družba pol se tut maš fajn....... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ne a res je biu moški u ženski ekipi.... nism porajtu :headbang: :headbang: :headbang:
_SEBA_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 drgač so pa mk gorenc lepo organiziral zbor :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
peter1 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Te dve slikci sm pa skor pozabil,tudi tole se je dalo videti na Bledu
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 :krneki: i want to break free :yea2:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Seba ases ga spet nažru? :D :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim
zmajcek Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ja se ga je spet nažu ja! (seba seveda) Izjae so pa ble.... :whistle:
Brdaus Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ja se ga je spet nažu ja! (seba seveda) Izjae so pa ble.... :whistle: To tvojem pisanju sodeč se si ga ti tut :evilgrin: Drugač pa superca.... pljeskavica je bla odlična :OK:
shenky Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Men je blo tut fajn. Mrbit smo bli KTM-ji na vožnji res mejhn preveč razposajeni, priznam. Se bom poboljšal! :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Sem pa šel že okol 10ih domov. Kva je pa kej poj še dogajal???
JMatic Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 a je bil kdo od vas un ki ni mogu burnouta narest ker mu je spredna guma zdrasvala :)
shenky Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Na žalost sem bil jest, ja. Se mi je pol Stane na kolo obesil, da je držal...
Yoldi Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 MEGA je leteu na gorenjsko metosvet klapco Mišek, pa Seba and his miss, Brdaus, Langus, Sthof, Gabre, Jupiter and missis, Kadiva, ne najdem d-sori, in ostali... ... drugih pač nism spoznala... drgač ostal je blo pa dohcajt...kurjenje gum pa to... muska je bla pa po mojm mnenju ZAKON... Hvala lepa! saj en komentar kar se muske tiče... smo se kar trudl vseskup uskladit, da bi vam bilo čimlepše! Lep pozdrav Yoldi in Lf
Roky Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim No sej prov :OK: če nebi blo dežja pa nasledn dan racelanda,bi se ga skp nažrl :D noja pa drugič :)
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ah jebat ga, dž je pol nehu, nasledn dan itq nism imu plan nikamor it....... zmajčica se pa zgleda izjau glih tok spomn kukr jst :whistle: :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ja se ga je spet nažu ja! (seba seveda) Izjae so pa ble.... :whistle: koko lohk rečeš spet :? :? :? :?
shenky Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 A je bil kdo slučajn kej bolan zjutraj? Tle en Bohinc prav, da je kozlal in driskal celo nedeljo. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jest sem pa pil cvičk pa pirčk pa jedu pleskavico, pa je blo vse dobr. Se mi zdi, da so se Bohinjci pomehkužl. :drunk: :drunk: :drunk:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 A je bil kdo slučajn kej bolan zjutraj? Tle en Bohinc prav, da je kozlal in driskal celo nedeljo. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jest sem pa pil cvičk pa pirčk pa jedu pleskavico, pa je blo vse dobr. Se mi zdi, da so se Bohinjci pomehkužl. :drunk: :drunk: :drunk: a mr bohinci kdaj niso bli mehkužn :whistle: :whistle:
JMatic Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Na žalost sem bil jest, ja. Se mi je pol Stane na kolo obesil, da je držal... to ja hehe ampak ti je lepo pol ratalo hehe :)
shenky Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Hvala, hvala, mi bo še nerodno ratalo... :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: Po začetni blamaži se je kar dobro izteklo. :slap:
Žarko G. Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 to je blo rečmo lansk let YouTube - fire-flame 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se