Fius Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 ne :nono: ...statistika pravi, da jokate ob diznijevih risankah :grim ← a pol ob pixarjevih tečejo reke ? :lol1:
JAZBEC Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 ne :nono: ...statistika pravi, da jokate ob diznijevih risankah :grim ← :eek: :? :eek: :? ....poznam telebajske,mojstra miha,pokemone...kje s pa te pobrala...resda se mi je pr telebajskih oko orosilo...jokam pa ne :nono:
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 ne :nono: ...statistika pravi, da jokate ob diznijevih risankah :grim ← Aja to je to.... :) od risank pa sam "A je to" in "Gustava" gledam, tam se mi oko nikoli ne orosi :D
Nagaya Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 (popravljeno) .kje s pa te pobrala.. ← na prvi strani tega topica mojster :kva2: ...tam kjer je bistvo teme :naughty: Popravljeno Oktober 5, 2005. Popravil Nagaya
Lowrenc Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Ja kva pa je to tazga, če mal zajokaš? Ti krona z glave pade? Mrbit že! Jst sm tut mal jokou ene dobr pou leta nazaj! Zakva? Sj nemorm verjet-zarad ene dečwe! No, sj me noben ni vidu :blush: :blush: Veš kva pravjo starejši? : Otroc´ jokajo, tastar` pa kounejo zato, k jih je sram jokat!!
Špilferderber Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Ja kva pa je to tazga, če mal zajokaš? Ti krona z glave pade? Mrbit že! Jst sm tut mal jokou ene dobr pou leta nazaj! Zakva? Sj nemorm verjet-zarad ene dečwe! No, sj me noben ni vidu :blush: :blush: Veš kva pravjo starejši? : Otroc´ jokajo, tastar` pa kounejo zato, k jih je sram jokat!! ← pussy :devil:
motobaby Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 pussy :devil: ← :fight2: pust ga revčka :angry2:
Špilferderber Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 :fight2: pust ga revčka :angry2: ← :cry: ne me kregat :cry: p.s. :devil:
motobaby Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 :cry: ne me kregat :cry: p.s. :devil: ← A boš joku :naughty: :friend1:
Špilferderber Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 A boš joku :naughty: :friend1: ← :cry:
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 :cry: ← Špil ka je daj to :smoke:
motobaby Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Špil ka je daj to :smoke: ← Realnost :kva2: B)
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Ja kva pa je to tazga, če mal zajokaš? Ti krona z glave pade? Mrbit že! Jst sm tut mal jokou ene dobr pou leta nazaj! Zakva? Sj nemorm verjet-zarad ene dečwe! No, sj me noben ni vidu :blush: :blush: Veš kva pravjo starejši? : Otroc´ jokajo, tastar` pa kounejo zato, k jih je sram jokat!! ← pussy :devil: malo si narobe slišal - otroci jokajo, tastari pa se ga napijejo ker se ne spodobi jokat in razbijat trezen! :grim
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 tastari pa se ga napijejo ker se ne spodobi jokat in razbijat trezen! :grim ← :grim :OK: :grim :drunk:
SHERIFF Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 malo si narobe slišal - otroci jokajo, tastari pa se ga napijejo ker se ne spodobi jokat in razbijat trezen! :grim ← :grim
Tepko Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 pussy :devil: malo si narobe slišal - otroci jokajo, tastari pa se ga napijejo ker se ne spodobi jokat in razbijat trezen! :grim ← Otroc jokajo, tastar pa bedarije delajo... Posplošit je treba :devil:
GorazdH Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 večina motoristov, ki joka, joka takrat, ko se zvrnejo z motorjem in gledajo ves znoj in trud, ki so ga porabili, da so prišli do tistih zdaj uničenih sanj... :afro1: seveda to velja le za tiste, ki pač porabijo vse za motor...bogata mularija ne pride v poštev ... :nono: :lol:
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 večina motoristov, ki joka, joka takrat, ko se zvrnejo z motorjem in gledajo ves znoj in trud, ki so ga porabili, da so prišli do tistih zdaj uničenih sanj... :afro1: seveda to velja le za tiste, ki pač porabijo vse za motor...bogata mularija ne pride v poštev ... :nono: :lol: ← torej nisem navadna motoristična cmera ker ne razbijam motorjev? :eek: :? cool, bom še kar naprej ostal mačo prasec :grim
Špilferderber Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 Špil ka je daj to :smoke: ← mah take stvari me res prizadenejo.. :doze: če bi le bil neusmiljeni, grobi, zašvicani kompjuterist, potem bi pa pokalo.. :huh: p.s. :devil:
Brihta Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 Jst se jokam vsak dan.........ko moram zjutraj ob 5:30 vstajat, spat hodim pa ob polnoci :cry:
Lowrenc Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 Jst pa ustajam ob 4:40! No, včasih potegnem 10 minut... Sej ne d bi hotu, d se smilm zdej komu! Boli me kita! Sam folk-kva pa peki pa poštarji šele!!!
peter1 Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Jst pa ustajam ob 4:40! No, včasih potegnem 10 minut... Sej ne d bi hotu, d se smilm zdej komu! Boli me kita! Sam folk-kva pa peki pa poštarji šele!!! ← js ob 3h vstajam pa ob 1h spat hodm da berem vase bedarije
SiR Objavljeno Oktober 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Jst pa ustajam ob 4:40! No, včasih potegnem 10 minut... Sej ne d bi hotu, d se smilm zdej komu! Boli me kita! Sam folk-kva pa peki pa poštarji šele!!! ← kaj pa šele nočne delâvke, ki ponoči nič ne spijo?
Lowrenc Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 kaj pa šele nočne delâvke, ki ponoči nič ne spijo? A to misleš tiste, k morjo ornh delat?? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se