emig Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 @Symru Zakaj joka večina motoristov? ker zdrobijo motor pa kakšno kost povrh pol je pa sezone konc :cry: ← :yes:
Draksler Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Ko pridem z vožnje imam solzne oči! To ni od joka ampak od prepiha v čeladi, postala je stara 50 000 ni malo!
Robert Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 (popravljeno) Ko pridem z vožnje imam solzne oči! To ni od joka ampak od prepiha v čeladi, postala je stara 50 000 ni malo! ← Si bo počasi potreba omislit novo :D Na tak način sem jaz jokal, ko sem imel še odprto čelado (Jet čelado-FM, ni bla za kur....) Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 8, 2005. Popravil Robert
Draksler Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Si bo počasi potreba omislit novo :D Na tak način sem jaz jokal, ko sem imel še odprto čelado (Jet čelado-FM, ni bla za kur....) Pozdrav od Roberta ← Že iščem sponzorja... .) - vse za užitek!
NoFear Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Jaz jokam k sm brez motorja ze !!2!! meseca!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
P182 Objavljeno Oktober 29, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 Jaz jokam k sm brez motorja ze !!2!! meseca!!! :cry: :cry: :cry: :cry: ← js tut :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se