stuhec Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Za vse tiste, ki imate pnevmatiko z ZRAČNICO! (Nekatere endure). Tole ni čisto DIREKTNO na to temo, je pa sila POMEMBNO! Izpostavil bom problem, ki sem ga imel letos sam. Pri montaži, notranjost pnevmatike nujno močno posuti s SMUKCEM, sicer guma zaradi medsebojnega trenja "pregloda" zračnico! Imel sem ta problem. Zakaj bi ga imeli tudi Vi!? motorist ← kva :?
SiR Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Feltne so OK, le tisto česar se držijo je bolj za en drek... :D ← Verjetno najhitrejši fzs600 v tem delu Evrope? ;)
premza Objavljeno Oktober 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) Verjetno najhitrejši fzs600 v tem delu Evrope? ;) ...pa i šire! :P Počak da vso barvo dol postrgam pa nardim srebrno puščico... felge so že na pol zrihrtane... :D Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil premza
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 toži ga... by Tadej.... :D
Draksler Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Takšna zgodba se je pripetila tudi meni! Ne pri vulkanizerju ampak, pri pooblaščenem serviserju Yamah v Čirčah pri Kranju, kjer sem tudi kupil motor! In - kriv sem bil jaz, ker sem motil mehanika pri delu (je dejal lastnik)! Z :cry: na ustih sem plačal račun (še prej sem zahteval lakiranje zadnjega platišča, kar so tudi naredili) in sklenil - nikoli več me ne boste videli! Tak majster sem v končni fazi lahko tudi sam, da vse zafušam! Ko sem po tem dogodku menjal gume v Todivu in pri Čopu na Jesenicah sem pred začetkom dela jasno in glasno povedal in zahteval, da pričakujem kvaliteto in ne šlamparijo! Izvedba je bila vselej 100%! Zahtevajte kvaliteto in dobili jo boste - saj jo tudi drago plačamo! Reklama je čudna reč.... pa naj bo dobra ali slaba! LP Mare
tomaž79 Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 res je to nerodna stvar če ti vulkanizer obdrgne felno ampak nič ni večno in nihče ni brez napak!vsekakor pa tak vulkanizer vidi moj motor samo enkrat :eek:
moto rider Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 res je to nerodna stvar če ti vulkanizer obdrgne felno ampak nič ni večno in nihče ni brez napak!vsekakor pa tak vulkanizer vidi moj motor samo enkrat :eek: Jaz imam na žalost še vedno motor s "feltnami na šlauf". :( Ko jih ne bom imel, vem da mi vulkanizer nikoli ne bo menjal pnevmatik, ampak jih bom sam. Kako? Tri 10 centimeterske plastike v obliki "U", navezane na vrvico zatakneš na rob platišča. Pnevmatiko namažeš, porineš gumo gor, zatakneš montiajzel na to plastiko, potem še drugega in zadeva je kot sonce "čista". Probajte! Si pa usran, to je res. Če pa stare pnevmatike,ne moreš ločiti od platišča, zapelješ z avtom nanjo. Ajnfoh, ne?! :D
bu5a Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Jaz imam na žalost še vedno motor s "feltnami na šlauf". :( Ko jih ne bom imel, vem da mi vulkanizer nikoli ne bo menjal pnevmatik, ampak jih bom sam. Kako? Tri 10 centimeterske plastike v obliki "U", navezane na vrvico zatakneš na rob platišča. Pnevmatiko namažeš, porineš gumo gor, zatakneš montiajzel na to plastiko, potem še drugega in zadeva je kot sonce "čista". Probajte! Si pa usran, to je res. Če pa stare pnevmatike,ne moreš ločiti od platišča, zapelješ z avtom nanjo. Ajnfoh, ne?! :D :lol1: :lol1:
simonsi Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Gume že ni tak problem sam zamenjat, bolj je problem centriranje.
bu5a Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Vulkanizer ki ima nastavke za montažo motorskih gum,ne more poškodovat platišča,ker je glava za snemanje in klešče ki primejo platišče iz plastike.Pravtako je ''pajser'' plastificiran.Torej vozte montirat gume k takmu vulkanizerju ki ima potrebno opremo oz.orodje. Lp
moto rider Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 (popravljeno) :lol1: :lol1: Verjetno imaš ti novega. Povej mi, kam se pelješ in kakšne cajte imaš na Grobniku. Poslušamo? Al' pa če prideš kar povedat. Vulkanizer ki ima nastavke za montažo motorskih gum,ne more poškodovat platišča,ker je glava za snemanje in klešče ki primejo platišče iz plastike.Pravtako je ''pajser'' plastificiran.Torej vozte montirat gume k takmu vulkanizerju ki ima potrebno opremo oz.orodje. Lp Ampak, kot pravijo ljudje, se še vedno poškoduje.... Pa ne z orodjem, ampak človek razlog, sam. No, tukaj je problem! Pri poškodbah platišča. Torej... Popravljeno April 19, 2006. Popravil fičo
bu5a Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Verjetno imaš ti novega. Povej mi, kam se pelješ in kakšne cajte imaš na Grobniku. Poslušamo? Al' pa če prideš kar povedat. Ampak, kot pravijo ljudje, se še vedno poškoduje.... Pa ne z orodjem, ampak človek sam. No, tukaj je problem! Pa smo skupaj. Pri poškodbah platišča. Torej... Kaj pa ima veze kam se jst vozm in kakšne čase imam na grobniku? Smejim se tvoji izjavi da zapelješ na feltno.
moto rider Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Kaj pa ima veze kam se jst vozm in kakšne čase imam na grobniku? Smejim se tvoji izjavi da zapelješ na feltno. Vroča linija, ki jo bom prekinil, da ne bodo vsi gledali najine (tvoje) bedarije. S to izjavo, si pa počil v desetko. :OK: :OK: :OK: Ej, lejga, prid mi raj povedat, bo prej... :D
bu5a Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Vroča linija, ki jo bom prekinil, da ne bodo vsi gledali najine (tvoje) bedarije. S to izjavo, si pa počil v desetko. :OK: :OK: :OK: Ej, lejga, prid mi raj povedat, bo prej... :D No,pa mi povej kaj je zate bedarija v moji objavi?
Guest Brumer Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 res je to nerodna stvar če ti vulkanizer obdrgne felno ampak nič ni večno in nihče ni brez napak!vsekakor pa tak vulkanizer vidi moj motor samo enkrat :eek: Nerodno je, ker si peljal motor k vulkanizerju,namreč ,če bi ga peljal na servis (menjat gumo)bi lahko zahteval vsaj barvanje feltne ,kajti to je nestrokovno delo.Če bi imel ta tvoj vulkanizer pravo mašino za montažo gum na motorjih nesme poškodovati laka. :OK: Na novih motorjih so tudi gume montirane strojno, pa še nikoli ni bil lak na feltni poškodovan .Meni bodo gume montirali na servisu prej bojo opozorjeni v primiru poškodb ob to njihov problem!!!!!!!! :OK: Jaz imam na žalost še vedno motor s "feltnami na šlauf". :( Ko jih ne bom imel, vem da mi vulkanizer nikoli ne bo menjal pnevmatik, ampak jih bom sam. Kako? Tri 10 centimeterske plastike v obliki "U", navezane na vrvico zatakneš na rob platišča. Pnevmatiko namažeš, porineš gumo gor, zatakneš montiajzel na to plastiko, potem še drugega in zadeva je kot sonce "čista". Probajte! Si pa usran, to je res. Če pa stare pnevmatike,ne moreš ločiti od platišča, zapelješ z avtom nanjo. Ajnfoh, ne?! :D Zlu Ajnfoh - sam na feltni ni samo lak odrt ampak je tud feltna poškodovana še sploh če jo na kakšen kamen zakajlaš,da nespodrsne ko gor s Fičotom zapelješ,če je slučajno iz magnezija jo daš pol zašvasat sam pazte da vse koščke zraven vzamete. :devil: :devil:
moto rider Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 ... gor s Fičotom zapelješ,če je slučajno iz magnezija jo daš pol zašvasat... :devil: :devil: Sam, Fičo pa ve, da se magnezij ne švasa. :naughty: :D :D
lasagna Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 "moj" vulkanizer pa čisto lepo dela, pa nisem nobenih plastik videl. Zraven pa še bremze pogleda, pa šraufe, pa kar neki je pošvasal, da mi strehca več ne ropota. Štrihat pa tako ni kaj. Aja, pa scentrira jih tudi.
PERO58 Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Jaz imam na žalost še vedno motor s "feltnami na šlauf". :( Ko jih ne bom imel, vem da mi vulkanizer nikoli ne bo menjal pnevmatik, ampak jih bom sam. Kako? Tri 10 centimeterske plastike v obliki "U", navezane na vrvico zatakneš na rob platišča. Pnevmatiko namažeš, porineš gumo gor, zatakneš montiajzel na to plastiko, potem še drugega in zadeva je kot sonce "čista". Probajte! Si pa usran, to je res. Če pa stare pnevmatike,ne moreš ločiti od platišča, zapelješ z avtom nanjo. Ajnfoh, ne?! :D Ti pripeljem,pa da vidim na lastne oči :eek: :eek: :eek:
BRANE Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Sam, Fičo pa ve, da se magnezij ne švasa. :naughty: :D :D svašta..
stuhec Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 Ti pripeljem,pa da vidim na lastne oči :eek: :eek: :eek: jaz bi tut rad videl .)
motofrik Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Smejem se tistim, ki se smejejo izjavi, da se guma loči od platišča tako, da se nanjo zapelje. Izgleda, da ne razumejo tega postopka. Jaz sem to delal na MZ-ju. Fantje, ne zapelje se na platišče, ampak na gumo ob platišču. A zdaj razumete?
stuhec Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 smesno je to, da bi pri menjavi gume (majhni) rabil poleg se traktor ali avto kako pa bi menli gumo zadnjo pri traktorju premera 28 colov ? .)
halls Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 smesno je to, da bi pri menjavi gume (majhni) rabil poleg se traktor ali avto kako pa bi menli gumo zadnjo pri traktorju premera 28 colov ? .) Ja kak? Prpelo bi še večji traktor,ne!!! :D
Zdrawc Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Ja kak? Prpelo bi še večji traktor,ne!!! :D ali pa kaj takega :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se