Chebi Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Tkole je: dons sm narocu ta motor (ne vem se kdaj ga dobim, k je se ful stala z dobavo). Zdej pa iscem kaksen pameten test, kjer bi ble tud kaksne meritve. Mal sm gledu po internetu, pa majo povsod same "kratke teste" kjer ne pise nc pametnga. Tko da ce je kdo kje zasledu kak bolj obsiren test se priporocam. Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
race Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Ce bi bil jst dost star bi si tud kupu ta motor. NAJHUJŠI JE!!! Kakšna je pa cena? Test je pa v MOTO KATALOGU 2002. ....lahko bi me enkrat mal zapelu....... ajde smoke and fly..........
Chebi Objavljeno April 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2002 Ej, za ceno se nimam pojma - bomo vidl kok bo k pride (po mojem okrog 10 000 evrov). Ce se ti pa da mi pa vsaj na kratko povzem test, pol se bova pa za kaksno voznjo zmenila Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
race Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Po svojih močeh sem ti za silo poskeniral in poslal ne mail. smoke and fly..........
klimbra Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Na DSF Motorvision je bil testiran prejšni teden.Poizkusi ujeti ponovitev.....glej vodnik po TV programih!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Mačica Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Evo pa še seznam ponovitev oddaje: MI 10.04.02 10:30-11:30 Uhr Mi 24.04.02 21:15-22:15 Uhr Fr 26.04.02 15:00-16:00 Uhr Do 02.05.02 10:30-11:30 Uhr Fr 03.05.02 15:00-16:00 Uhr So 05.05.02 15:00-16:00 Uhr Di 07.05.02 16:00-17:00 Uhr Meni se zdi, da bi to lahko bila res divja mašina jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
komi Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 prjatu moj, zate mam sam eno besedo: DDDDDDDUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAATTTTTTTIIIIIII
suzuki Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Hola! DOkaj obsiren vtis z voznje je, kot ponavadi, v Arhivu na www.motorradonline.de Cena v Nemciji je EUR 11.733. LP suzuki
alexb Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 quote: Ej, za ceno se nimam pojma - bomo vidl kok bo k pride (po mojem okrog 10 000 evrov). Ce se ti pa da mi pa vsaj na kratko povzem test, pol se bova pa za kaksno voznjo zmenila Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Cudno se mi zdi, da se o motorju nisi pozanimal predno si ga kupil, sploh ce gre za tako visok znesek, se bolj cudno pa se mi zdi, da ne ves kolko te bo zadeva olajsala $? Ocitno gre za nov motor, pa ti niso dal koncne cene oz. predracuna? Jst se v tak nakup nebi nikol spustu. No razen ce bi mel tolk $ da se ne bi sekiral za tisti drobiz. -- "When in doubt hit the gas..."
Mačica Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 Pa saj teh slabih 12k EUR niti ni tolk velik. Saj je pri nas še Honda CBR 900 RR dražja. Pa mislim, da šeststotka tut. Škoda, da moj naslednji motor ne bo nov jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
miki Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 quote: Pa saj teh slabih 12k EUR niti ni tolk velik drobiz za nas....
Mačica Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 Miki, a nisi prebral zadnjega stavka v mojem prejšnjem postu? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
miki Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 quote: Miki, a nisi prebral zadnjega stavka v mojem prejšnjem postu? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut vse prebral ampak 24000 DEM je se zmer drobiz?? za mene ni
felle Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 Samo to ti povem, da to je suuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrr motor.Srecno voznjo.
suzuki Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 Hola! Ko sem se vsedel nanj na IMOTu, me ni prevec presunil. Po moje bi bila zadeva bistveno bolj zanimiva, ce bi noter vtaknili tanov motor (od V-Roda). Je pa to pri 1320 mm medosne razdalje izjemno majhna in zato najbrz tudi ful gibcna oz lahkotna zadeva. Jah, vsake oci imajo svojega malarja... LP suzuki
Mačica Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 quote: quote: Miki, a nisi prebral zadnjega stavka v mojem prejšnjem postu? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut vse prebral ampak 24000 DEM je se zmer drobiz?? za mene ni vidiš da nisi dobr prebral. Ne gre se za 24.000 DEM, pač pa tistih par tisoč SIT razlike, ko pač ne veš čist točne cene do tolarja. Če pa si lahko privoščiš motor za 24.000 DEM pa če si ga res želiš, res ne boš gledal na to minimalno razliko. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
alexb Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 quote: quote: quote: Miki, a nisi prebral zadnjega stavka v mojem prejšnjem postu? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut vse prebral ampak 24000 DEM je se zmer drobiz?? za mene ni vidiš da nisi dobr prebral. Ne gre se za 24.000 DEM, pač pa tistih par tisoč SIT razlike, ko pač ne veš čist točne cene do tolarja. Če pa si lahko privoščiš motor za 24.000 DEM pa če si ga res želiš, res ne boš gledal na to minimalno razliko. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut To je ok dokler si zelis motorja in razmisljas o nabavi. Ko pa je nabava enkrat dejansko v teku je pa normalno (za moje pojme) vedt kolk te kej kosta. -- "When in doubt hit the gas..."
Chebi Objavljeno April 17, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2002 @race:hvala za test, se ga je dal brez panike prebrat @alexb: ves kako je to - motor sm vidu in je bla ljubezen na prvi pogled; pol sm prebral par (kratkih) testov oz. prvih vtisov po raznih virih. Zdej bi pa rad dobu v roke se en obsiren test, k so kaksne meritve zravn, da vidm se to. Kar se pa cene tice je pa tko k je rekla macica-odlocu sm se za ta motor, vem kok bo prblizno stal, ce bo pa 50 jurjov vec al pa manj pa to ne bo razlog da motorja ne bi vzel. Drgac mam pa zdej eno varijanto, da dobim testnega (dobila naj bi ga max. 2 novinarja), pr tem bo pa cena najbrz precej nizja Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
Onim Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 .... da ne bomo samo hvalil.... kakšen agregat že ima ta motor? HD Kolikšna je cena? 12K Eurov Za človeka velikosti 1,85m je premajhen (videl odajo na DSF - Harry je zgledu kot ena kura na tem motorju). Res ima ta motor nekaj eksotike na sebi (nekam čudn velik spredni disk, kesl za ole v vilcah - zadnjih, tud za bencin ni tam kot smo vajeni, GP 250 dimenzije.... aja pa hudo nov in revolucionaren agregat,...), pa kaj. Ime Buell pa tudi ni neka legenda......... Po mojem skromnem mnenju zanič motor, predvsem pa ni vreden svojega denarja. Brez zamere, bil sem iskren. Lp, Onim p.s. sicer pa glavno je, da je motor lastniku všeč. GSF {Genuine Suzuki Fun}
vrbjeganc Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 moje mnenje: zelo zelo dober motor a si ga pri Mihelicu narocil? ce si ga, si se verjetno malo zaj... jaz imam z njim zelo zelo slabe izkusnje in ne grem nikoli vec k njemu. lp
Chebi Objavljeno April 17, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2002 quote: si ga pri Mihelicu narocil? ce si ga, si se verjetno malo zaj... jaz imam z njim zelo zelo slabe izkusnje in ne grem nikoli vec k njemu Ne, ne - mam jest eno drugo varijanto, k mi je dost bolj pri srcu - pocakite se mal, pa boste zvedel, k zdej so zadeve se neuradne Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se