Gregs Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Čivava je besno napadala šikane...
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 ...pa spet malo delavnica... boj s količki... :D
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Dober glas se širi v deveto vas... oziroma čez meje... :OK:
jose Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 vidim da je zopet bilo fino :OK: ....drugo leto pa upam, da vam bo uspelo organizirat kako delavnico tudi na dirkališču :)
Gregs Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 vidim da je zopet bilo fino :OK: ....drugo leto pa upam, da vam bo uspelo organizirat kako delavnico tudi na dirkališču ← Smo jo imeli tudi na dirkališču... .) Sicer bolj interno, za inštruktorje in ostale delavce, da smo potrenirali... Drugo leto bo pa definitivno tudi na dirkališču... mogoče tudi z eminentnimi osebami (beri: aktivni dirkači)... :grim
jose Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 ... mogoče tudi z eminentnimi osebami (beri: aktivni dirkači)... :grim ← :hmm: a ste Tapajnera najeli :lol1: :whistle:
Gregs Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 a ste Tapajnera najeli ← :grrr Najeli nismo še nobenega, smo se pa pogovarjali... :grim
SiR Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Smo jo imeli tudi na dirkališču... .) Sicer bolj interno, za inštruktorje in ostale delavce, da smo potrenirali... Drugo leto bo pa definitivno tudi na dirkališču... mogoče tudi z eminentnimi osebami (beri: aktivni dirkači)... :grim ← A bo še zmer zastonj pol, al bo že za plačat?
Lobo Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Dirkališče bo sigurno treba plačat.
Gregs Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 A bo še zmer zastonj pol, al bo že za plačat? ← Dirkališče bo sigurno treba plačat. ← Natanko tako... pravilno ste ugotovili... :grim Zadeva je na dirkališču pač dražja in sponzorjev Maksiju primanjkuje... Če bo pa kdo mošnjiček odvezal, bo pa druga zgodba... samo čudeži se ne dogajajo kar vsak dan... :lol1:
matic Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Sem z Rossi-jem govoril in pravi da v nedeljah ne more priti na MAXI, da pa, če delavnico prestavite na sredo, pa z veseljem! Isto pravi tudi Gibernau. :lol1: :lol1: :lol1:
Gregs Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Sem z Rossi-jem govoril in pravi da v nedeljah ne more priti na MAXI, da pa, če delavnico prestavite na sredo, pa z veseljem! Isto pravi tudi Gibernau. ← :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :P :P :P
moto rider Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Mater, ste se mel fajn! :OK:
ravni Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 (popravljeno) Gregs Vsaka čast za slikce, vsaj eden s fotoaparatom!! :( LP Dravni Popravljeno Oktober 21, 2005. Popravil dravni
Gregs Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Gregs Vsaka čast za slikce, vsaj eden s fotoaparatom!! Emmmm... Marauder je bil tisti, ki je slikal... ;) Jaz sem samo slikice objavil... :blush: Malo z zamudo, ampak saj veste, kako pravijo: bolje pozno kot nikoli... :D
Sajo Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Sem z Rossi-jem govoril in pravi da v nedeljah ne more priti na MAXI, da pa, če delavnico prestavite na sredo, pa z veseljem! Isto pravi tudi Gibernau. :lol1: :lol1: :lol1: ← Mislim da bi se pa Jerman z veseljem odzval vabilu, vsaj kolikor ga jaz poznam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se