john doe Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Predlagam, da motoristi za POP TV ne dajemo nobene izjave več. Enostavno jih posljemo v P.M. in je! Tadej Se strinjam. lp, john doe
marijan Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 PS: neverjetno ampak v nedeljo ali ponedeljek so na TV Slovenija meli debatno odajo kjer so govorili o nevarnostih skuterjev in motorjev in je bila celo na nekem nivoju, saj niso pluvali po nas ampak predvsem opozarjali na nevarnosti na cesti ter povdarjali uporabo celade ker e bila namenjena mlajsi publiki. ocitno vcasih se kdo zna kaj prav naredit! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! res je bila dobra oddaja za mladino, sam ne vem, zakaj ne potegnejo v oddajo človeka ki ve kaj govori in o čem govori, ta stric od HD pa ni bil preveč prepričljiv, celo o čeladah ni vedel nič!! lp marijan
Pravokotar Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Tadej, če so pobje s kawasakiji pristali na predlog televizijcev, so butci. Fakt#1: butci SO med nami. Ni važno, kdo je posnel in prodal film o nesreči pri vstopu na avtocesto. Fakt#2: fant je nesrečo sam izzival in jo tudi izzval. Povsem nepomembno je, kdaj so snemali izjave na Tromostovju. Misliš, da je letos kaj drugače kot pred 2 leti? Dvomim. Kar se tiče izjav za POP TV, je stvar posameznika, ali jih bo dajal ali ne. Vendar če jih da, naj bodo dostojne motorista-človeka. LP, PEPE
mopedfan Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Ni se mi dalo vsega brati .. no ja tule je moj komentar. To da z motorji divjamo je men čist logično. Pač to je del užitka. Vendar! Vse do ene meje. Na kurac mi pa grejo white sox fantički. Kdo so white sox? PO definiciji mojega znanca so to fantički, ki komaj spraskajo za ninđo in jim sigurno zmanjka za obleko. Taki modelčki se potem pripeljejo v Potorož k ta veliki frajerji in medtem ko ležijo v tistih zgonenih kavbojkah na motorju jim lepo ven gledajo beli štumfi na katere imanjo nataknjene mokasine. Kreteni. In taki potem predstavljajo motoriste. Za bruhat. Oni so tisi k potem prbijajo te boge zjahane motorčke do konca. Dokler se ne razfukajo. Vsakič k naletim na tacga mu eno pršponam na gobc! No ja sej ne rečem, da se nam-vzgojenim motoristom ne more nič zgodit a žal je tako, da je do pred kratkim bilo tako malo motoristov, da smo vsi v istem košu. Potem pa maš POP tv komentarje...
Lucky Objavljeno April 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Kot cetrtic: tista vprasanja na Tromostovju, ko so sprasevali koliko je ze kdo sel z motorjem, so snemali pred dvemi leti! Predlagam, da motoristi za POP TV ne dajemo nobene izjave več. Enostavno jih posljemo v P.M. in je! Tadej Izjave lahko dajemo, ampak premišljene in ne samohvalne. Če se jim ne bodo zdele v redu, jih tako ne bodo objavili. Provocirati se pa ne smemo pustiti. Burn to be wild
.T. Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: avtocesto. Fakt#2: fant je nesrečo sam izzival in jo tudi izzval. Povsem nepomembno je, kdaj so snemali izjave na Tromostovju. Misliš, da je letos kaj drugače kot pred 2 leti? Dvomim. Pepe s tem stavkom sem hotel povedati, da je ta TV tolk v kurcu oz. nesposobna, da ne premorejo, da bi naredili nekaj novega. Ta oddaja je bila limanje starih posnetkov, tako od nesrece fanta, do norenja Kawasakijew, do Leganove sole varne voznje. Tadej
Pravokotar Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 To itak. Ampak mene POP TV ne zanima pol toliko kot mi. PEPE
TOMY Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Kaj se toliko razburjate, a nam bojo zdej motorje odvzeli al kaj? Kojihjebepress... Lepe pozdrave vam pošilja TOMY
MIRAN Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Zakaj niso posneli arogantnega obnašanja avtomobilistov do motoristov. Kadar se peljem z avomobilom me vsak avtomobilist počaka na neprednostni cesti, če pa se peljem z motorjem potem grejo vsi takoj na cesto -kot, da me ni- in to pri enaki hitrosti, na istih cestah, na enakih razdaljah, -isti ljudje- Mislim, da motoristov ne smatrajo za udeležence v prometu pač pa za neke leteče predmete, ki bodo že kako zvozili saj to je njihov problem. Motoristi smo sigurno ogrožena vrsta na cesti. Samo poglejmo odnos voznikov kadar smo pešci. Takrat si gospod.Samo nogo približaš robu pločnika že vsi zavirajo in te gledajo kam boš zavil. Podoben odnos bi morali imeti tudi do motoristov, saj je manever izogibanja butasim avtomobilistom precej drugačen od naprimer pešca ali, če hočete samega avtomobilista. O tem bi se lahko spomnili POP-tevejevci kakšno posnet. Samo to ne bi bilo zanimivo,saj bi s tem lahko preprečili kakšno nesrečo.
motofrik Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Avtomobilisti nas kao prezirajo zato,ker sami ali ne morejo imeti bajka,ali pa nimajo jajc,da bi si ga kupili.Samo to je lahko vzrok temu.Mislim,če ti nekdo s stranske skoči na prednostno in te izsili,pred tem pa sta imela eye contakt,je lahko samo to vzrok,da ti je nevoščljiv. ----------------------- Ni važno kake barve je-samo da je črn!
matej555 Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Moj mail na POP TV za oddajo PREVERJENO: Pozdravljeni! V oddaji preverjeno, sem si ogledal prispevek o motoristih. In dve besedi sta bili v celi oddaji v korist motorista (da so motoristi ogroženi). Vse ostalo pa samo kako se vsi vozijo preko 300km/h. V vednost: le peščica motorjev je sposobna razviti takšno hitrost. Če je na števcu napisano oz. je konec števca preko 300km/h, še ne pomeni, da jo je motor sposoben doseči. Plus tega, zelo malo motoristov uporablja te "državne" avtoceste, ker so predrage oz. je še ena bedarija, namreč cena uporabe je enaka za enosledno motorno kolo z max.300kg, in osebno vozilo z 1500kg+. Ne vidim smisla reportaže?! A je bil cilj, da opozorite voznike osebnih avtomobilov na objestnost motoristov in, da naj bodo pozorni na njih, ter da jim poskusijo čim večkrat presekati pot vožnje, da na ta način zmanjšajo hitrost le-teh. Smiselno bi bilo, da novinar, ki misli o tem poročati poskusi en dan preživeti na motorju in potem komentira oz. poroča o vsej zadevi. Tako bo najlažje videl na lastni koži kako se drugi vozniki obnašajo do voznika motornega kolesa. Vglavnem oddaja je pripomogla k še večji nestrpnosti do voznikov z motornih koles. Po drugi strani pa komercialni namen oddaje: V oddaji je potrebno predstaviti stvari čimbolj šokantne, da ljudi pritegne. S tem, da mislim, da je meja med resničnim in namišljenim bila krepko prekoračena. Zavedam pa se tudi, da bi bila oddaja zelo dolgčasna če bi predstavili motoriste s pozitivne strani, in bi celo oddajo kazali kako se vozijo po omejitvah, s čeladami, omenili da ostaja več parkirnega prostora, manj onesnažujejo okolje, razbremenijo ceste.... LP Matej Kostanjevec (motorist) P.S. Pričakujem (zahtevam) odgovor. Odgovor iz POP TV: Pozdravljen! Namen oddaje je bil povedati motoristom, da so njihovi motorji sposobnejši od njih, in da če hočejo to spremeniti in preživeti svojo željo po hitrosti in predvsem nepredvidene situacije v katere jih spravljajo tudi bebavi avtomobilisti (ali pa le tisti ki računajo da motoristi vozijo max 90km/h) obiščejo šolo varne vožnje, ter obenem opozorit ostale (avtomobiliste) naj bodo strpnejši do motoristov in..... Zakaj taki posnetki si deloma že ugotovil, čeprav komercialnost nima s tem nobene veze, ampak samo to, da ste gledalci vztrajali do konca in se, upam, kaj naučili. Kaj bi razlagal, če nisi razumel, ti lahko pošljem VHS in pogledaš še enkrat in boš slišal tisto o objestnosti avtomobilistov in ogroženosti motoristov (manj kot 50% nesreč namreč res niso krivi sami).... Kar se tiče avtomobilistov in njihovih pizdarij po cesti pa že nekaj časa načrtujem posebno oddajo... PS: motorje vozim že desetletje - po 15.000km letno na vseh podlagah in večini celin sveta, in to od 130konjskih cestakov, do 400kg potovalnikov, običajnih cruserjev in predvsem hard endur. In ja ležal sem že na tleh, brcal avtomobilistom, ki so me izsiljevali v šipo in šel čez šolo varne vožnje in tudi na kakšno dirko (evropskega ranga)... Lep pozdrav David Stropnik
easyrider Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Odgovor iz POP TV: Pozdravljen! Namen oddaje je bil povedati motoristom, da so njihovi motorji sposobnejši od njih, in da če hočejo to spremeniti in preživeti svojo željo po hitrosti in predvsem nepredvidene situacije v katere jih spravljajo tudi bebavi avtomobilisti (ali pa le tisti ki računajo da motoristi vozijo max 90km/h) obiščejo šolo varne vožnje, ter obenem opozorit ostale (avtomobiliste) naj bodo strpnejši do motoristov in..... Zakaj taki posnetki si deloma že ugotovil, čeprav komercialnost nima s tem nobene veze, ampak samo to, da ste gledalci vztrajali do konca in se, upam, kaj naučili. Kaj bi razlagal, če nisi razumel, ti lahko pošljem VHS in pogledaš še enkrat in boš slišal tisto o objestnosti avtomobilistov in ogroženosti motoristov (manj kot 50% nesreč namreč res niso krivi sami).... Kar se tiče avtomobilistov in njihovih pizdarij po cesti pa že nekaj časa načrtujem posebno oddajo... PS: motorje vozim že desetletje - po 15.000km letno na vseh podlagah in večini celin sveta, in to od 130konjskih cestakov, do 400kg potovalnikov, običajnih cruserjev in predvsem hard endur. In ja ležal sem že na tleh, brcal avtomobilistom, ki so me izsiljevali v šipo in šel čez šolo varne vožnje in tudi na kakšno dirko (evropskega ranga)... Lep pozdrav David Stropnik Zanimivo, vendar ... 1. A smo motoristi res tako "bebavi", da nam morajo na TV povedati, kako so naši motorji zmogljivi? ("...je bil povedati motoristom, da so njihovi motorji sposobnejši od njih...") Zakaj pa ni v članek vnesel še tistega dela, ki bi nekaterim avtomobilistom "poskusil povedati", da so njihovi avtomobili sposobnejši od njih? 2. Matej555, kaj se ti osebno poznaš z Davidom Stropnikom? Če se ne, potem se mi njegov način ogovarjanja ne zdi sprejemljiv ("...si deloma že ugotovil ... če nisi razumel, ti lahko pošljem VHS in pogledaš še enkrat in boš slišal ...") In to naj bi bil novinar, ki obvlada vse osnove pravilnega komuniciranja? 3. Izgleda, da smo naleteli na še nekoga kalibra Kržišnika ali Gustinčiča ("...PS: motorje vozim že desetletje - po 15.000km letno na vseh podlagah in večini celin sveta, in to od 130konjskih cestakov, do 400kg potovalnikov, običajnih cruserjev in predvsem hard endur. In ja ležal sem že na tleh, brcal avtomobilistom, ki so me izsiljevali v šipo in šel čez šolo varne vožnje in tudi na kakšno dirko (evropskega ranga)...") ... JAZ, JAZ, JAZ, ... 4. lp Easyrider
matej555 Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Ne, ne poznam tega Davida, bi pa prav rad vedel kdo je MAČO. LP Matej
Ice Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 ja tale g.david stropnik ima nekako cuden nacin komuniciranja,seveda ce se slucajno z metejem555 osebno ne pozna. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
marijan Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 mi je pa včeraj padla v oči oddaja vaš kraj, kjer je SLO1 pripravila prispevek o motoristih z vipavskega konca, ki so obiskali otroke v nekem zavodu (prosim za pomoč, ker nisem čisto dobro vsega slišal). čeprav je bil prispevek kratek je bil pa verjetno pravi odgovor na pop tv, ki pa je ne gledam več, raje TV3. lp marijan
HHV Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Odgovor s POP TV: Bljakkkak (Vsenanivojupoptvpress)
vrho1679 Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 PA KAJ SO SPET TO NA TV NATVEZILI, DA ME MAMA V MARIBOR KLIČE, KAKO SO MOTORJI NEVARNI IN DA GREJO KOT FORMULA 1 !!!! Pa tudi če so nekateri norci, saj povečini le sebe fentaš (v povprečju ziher jih manj umre kot z avtom). To, da je polovica mrtvih motoristov MOPEDISTOV (katerih mopedi se bolj švoh primerjajo z zmogljivostmi F1) pa nikjer. Kar lepo vsi skup v en koš. Mislim, da če bi še odšteli tiste, ki so zi za prvi motor kupili 1000 cc in >100KM in one amorto nažgane ... pred seboj sploh ne bi imeli tako črne slike. Sicer pa nesreča se lahko zgodi vsakomur pa naj vozi hitro/počasi pa njab sam kriv ali kdo drug. Takih reklam za motoriste smo že vajeni, tako da ni to nevemkak šok, lepo bi pa bilo, če bi nas še nekje predstavili kot normalne ljudi. ... matr sem pameten ...
SF Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 ZMERAJ SE M JE KAJ ZGODILO, KADAR SEM SE VOZIL POČASI.... No, kar počasi...
Ice Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: ZMERAJ SE M JE KAJ ZGODILO, KADAR SEM SE VOZIL POČASI.... No, kar počasi... yep,vse stiri nesrece sem imel pri hitrostih manjsih od 70 km/h.nobenkrat kriv,BTW(lepatolazbapress) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
RAN Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: In ja ležal sem že na tleh, ... JAZ, JAZ, JAZ, ... lp Easyrider In kaj imaš proti ? Boljš, da je on ležal kot jest. lp RAN
IKE Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Ran ... mislim da je Easiryder misli na ponos novinarja in njegovo tolčenje po prsih, kaj vse je doživel in kaj vse ve in pozna, pa se mu je kljub temu to zgodilo ... čes, kaj vse se šele lahko zgodi nam navadnim motoristom, ki po njegovem nič ne znamo ... . Pa ne okol govort !
RAN Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: IKE: Ran ... mislim da je Easiryder misli na ponos novinarja in njegovo tolčenje po prsih, kaj . Pa ne okol govort ! Mislim, da tudi Easy ve, da sem enako mislil, ampak se mi je kar ponujalo, pa sem izrabil v bistvu na Easyjev način, on je poln takih in podobnih pripomb. lp RAN
.T. Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: mi je pa včeraj padla v oči oddaja vaš kraj, kjer je SLO1 pripravila prispevek o motoristih z vipavskega konca, ki so obiskali otroke v nekem zavodu (prosim za pomoč, ker nisem čisto dobro vsega slišal). čeprav je bil prispevek kratek je bil pa verjetno pravi odgovor na pop tv, ki pa je ne gledam več, raje TV3. lp marijan To so bili motoristi iz Goriskih Brd MK BRDA. To so tisti, ki vsako leto organizirajo moto zbor v Brdih. To pa ni njihova edina akcija. V soboto so obiskali zavod za prizadete otroke in jim podarili dva racunalnika. Pa je vsak clan daroval denar v vrednosti pol tanka bencina. Potem so te otroke posadil na motorje in mal fural po dvoriscu. To koliko jim je to pomenilo, se ne da opisat. Sem pa videl slike! No pa tega ni prisla posnet nobena POP TV. Tadej
.T. Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Zanimivo, vendar ... 1. A smo motoristi res tako "bebavi", da nam morajo na TV povedati, kako so naši motorji zmogljivi? ("...je bil povedati motoristom, da so njihovi motorji sposobnejši od njih...") Zakaj pa ni v članek vnesel še tistega dela, ki bi nekaterim avtomobilistom "poskusil povedati", da so njihovi avtomobili sposobnejši od njih? 2. Matej555, kaj se ti osebno poznaš z Davidom Stropnikom? Če se ne, potem se mi njegov način ogovarjanja ne zdi sprejemljiv ("...si deloma že ugotovil ... če nisi razumel, ti lahko pošljem VHS in pogledaš še enkrat in boš slišal ...") In to naj bi bil novinar, ki obvlada vse osnove pravilnega komuniciranja? 3. Izgleda, da smo naleteli na še nekoga kalibra Kržišnika ali Gustinčiča ("...PS: motorje vozim že desetletje - po 15.000km letno na vseh podlagah in večini celin sveta, in to od 130konjskih cestakov, do 400kg potovalnikov, običajnih cruserjev in predvsem hard endur. In ja ležal sem že na tleh, brcal avtomobilistom, ki so me izsiljevali v šipo in šel čez šolo varne vožnje in tudi na kakšno dirko (evropskega ranga)...") ... JAZ, JAZ, JAZ, ... lp Easyrider Ja Easy a nisi vedel, da so na POP TV bogovi. Sploh ne ves kaka cast je to , da nam je odgovoril sam slavni novinar iz POP TV. Ce bi bil ti punca, bi se ti moglo ze cediti med nogami. Mislm, pa kaj misli da je ta bebavi novinar, da nas bo ucil, svetoval, razlagal in se delal pametnega pred nami. Takega vzvisenega odgovora si ne bi privoscil niti Legan, Gustincic, ki pa v slovenskem motorizmu pomenita malce vec, kot omenjeni novinar s POP TV. Juhubruhu! Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se