GT4turb0 Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Je bilo narobe razumljeno :P Eden (cbr 954rr) mi je pravil da sta se s kolegom (službeni bmw) malo pomerila po ovinkastih cestah in da je bil bmw stalno za njim, pa mi nikakor ni jasno kako lahko tista 300 kilska stvar tako dobro gre ali je imel le on tako slab dan... Verjetno bo bolj težko dobiti kakšen Grobnik čas s takim motorjem pa me zato malo firbec maltra :)
GRUNF Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 (popravljeno) Je bilo narobe razumljeno :P Eden (cbr 954rr) mi je pravil da sta se s kolegom (službeni bmw) malo pomerila po ovinkastih cestah in da je bil bmw stalno za njim, pa mi nikakor ni jasno kako lahko tista 300 kilska stvar tako dobro gre ali je imel le on tako slab dan... Verjetno bo bolj težko dobiti kakšen Grobnik čas s takim motorjem pa me zato malo firbec maltra :) Glej kolega je prometnik, pelje se 1.38.xxx na Grobniku. Kako misliš, da se pelje na službni 300+ kg kravi po ovinkih?? :naughty: :hmm: Popravljeno November 13, 2008. Popravil GRUNF
kotzi Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Glej kolega je prometnik, pelje se 1.38.xxx na Grobniku. Kako misliš, da se pelje na službni 300+ kg kravi po ovinkih?? :naughty: :hmm: Ta tvoj kolega se je peljal na Grobniku 1.38 z??? Moj kolega se pelje z GS 1200 po kratkih, zaprtih ovinkih ko šus!!! Na grobniku bi mu pa manjkala končna brzina ali pa se motim? Lp! Iztok
hilton Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Ta tvoj kolega se je peljal na Grobniku 1.38 z??? Moj kolega se pelje z GS 1200 po kratkih, zaprtih ovinkih ko šus!!! Na grobniku bi mu pa manjkala končna brzina ali pa se motim? Lp! Iztok moja mama pa je čuk noris :naughty: moj ata je pilot, babica pa.... kaj si v vrtecu al kaj. vrjemi policisti na motorjih se znajo peljat vsaj 70% od njih je prekleto hitrih :trance_33_sleep:
motoristek Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Ta tvoj kolega se je peljal na Grobniku 1.38 z??? Moj kolega se pelje z GS 1200 po kratkih, zaprtih ovinkih ko šus!!! Na grobniku bi mu pa manjkala končna brzina ali pa se motim? Lp! Iztok Ne motiš se... :naughty:
Furioso Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Glej kolega je prometnik, pelje se 1.38.xxx na Grobniku. Kako misliš, da se pelje na službni 300+ kg kravi po ovinkih?? :naughty: :hmm: Moj tudi, pa še na MotoSvetu je... :D :D ;)
kotzi Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 moja mama pa je čuk noris :naughty: moj ata je pilot, babica pa.... kaj si v vrtecu al kaj. vrjemi policisti na motorjih se znajo peljat vsaj 70% od njih je prekleto hitrih :trance_33_sleep: Po tvojem postu sklepam, da si ti čuk noris! :evilgrin: V to, da so fantje hitri sploh ne dvomim, celo občudujem jih na treningih varne vožnje!! Res me zanima, če se da z BMW kot ga ima policija doseči tak čas? Sam še na Grobniku nisem bil, pa malo primerjam Varo z ... . Lp! Iztok
bmwslo Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Po tvojem postu sklepam, da si ti čuk noris! :evilgrin: V to, da so fantje hitri sploh ne dvomim, celo občudujem jih na treningih varne vožnje!! Res me zanima, če se da z BMW kot ga ima policija doseči tak čas? Sam še na Grobniku nisem bil, pa malo primerjam Varo z ... . Lp! Iztok A kaj takegale si mel v mislih :whistle:
GRUNF Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 (popravljeno) Ta tvoj kolega se je peljal na Grobniku 1.38 z??? Moj kolega se pelje z GS 1200 po kratkih, zaprtih ovinkih ko šus!!! Na grobniku bi mu pa manjkala končna brzina ali pa se motim? Lp! Iztok Honda CBR 1000 RR....Boš zdaj razumel? Verjemi da s kravo ravno tako dobro pelje :whistle: Popravljeno November 14, 2008. Popravil GRUNF
GRUNF Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Moj tudi, pa še na MotoSvetu je... :D :D ;) He, he. he Fury........ti že veš na koga namigujem.... :naughty: pač malo trosim bombice okoli :whistle:
GRUNF Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 (popravljeno) ...ups... Popravljeno November 14, 2008. Popravil GRUNF
GRUNF Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 A kaj takegale si mel v mislih :whistle: :worship: :worship: :worship:
ataIBA Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Moj tudi, pa še na MotoSvetu je... :D :D ;) Jaz poznam enega iz Ptuja. Vozil je BMW K75 (pred nekaj leti) od Ptuja mimo Podlehnika do meje :whistle: .... :worship: . Imela sva popolnoma prazno cesto. Zadnji levi ovinek pred mejo je tak letelo, da "sem mislo, kak mu bo stroj razpado!!!" En izmed redkih, ki mu mrtvo hladno dam moj motor za pelat, čeprav tega ne delam (hudo redke so izjeme...).
Rude Boy Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 ko bi vedeli in videli kako šele Katarina vozi dvokolesnika ! :naughty:
ghibli Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 In kako to po policijsko treniraš??? A podpisuješ bjanko kazni al kaj :rolleyes:
GT4turb0 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 A se mogoče že kaj ve o datumih treninga po Sloveniji?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se