batzajla Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 ja no nočem mu tolko morit po emailu, ki pomoje ne dobiva lih malo pošte v zadnjih dneh;) kein problem,čeprou je res en kup enih reči za poštimat,ampak gre preke koncu :OK: je pa res,da mogoče vse to folka niti ne zanima,bomo rajš po prvi dirki kšno rekl :naughty:
dr_lunatic Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Alora zdej prva nasledna voznja z tomosi je MS al kaj :(
abn Objavljeno April 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2006 Alora zdej prva nasledna voznja z tomosi je MS al kaj :( najverjetneje bomo imeli trening-privajanje na motor ter nabiranje KM 12.5.2006.Tako kot lani pred prvo dirko to je petek ob 15 uri.Na Tomosovi progiImeli bomo tudi reševalno vozilo ter nekoga ki vas bo učil osnove tehnike vožnje-če bo potrebno :) :) :)
dr_lunatic Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 najverjetneje bomo imeli trening-privajanje na motor ter nabiranje KM 12.5.2006.Tako kot lani pred prvo dirko to je petek ob 15 uri.Na Tomosovi progiImeli bomo tudi reševalno vozilo ter nekoga ki vas bo učil osnove tehnike vožnje-če bo potrebno :) :) :) u mega...to pa zna bit bol zanimivo ko sicer :OK: ...in moja tehnika rabi dosti nasvetov :D .) ...pa še zadne ure pouka bom lahko prespricaw :OK: :D :OK: A za italjansko sprejemat tudi kake bl sveže :D ? (se hecam)
trony Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 kein problem,čeprou je res en kup enih reči za poštimat,ampak gre preke koncu :OK: je pa res,da mogoče vse to folka niti ne zanima,bomo rajš po prvi dirki kšno rekl :naughty: se že veselim :P :OK:
abn Objavljeno April 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2006 DANES SO USPEŠNO POTEKALA TESTIRANJA KIT V 125 OPEN. RAZLIKA MED 125 CUP IN 125 OPEN JE OČITNA :OK: (SLEDIJO FILMČKI)RAZMIŠLJAM, DA BI TUDI CUP MALO NA SPEEDIRALI :doze: NALSLE- DNJI DNEVI SO NAMENJENI MALTRATIRANJU Z NAMENOM PREIZKUSA MATERIJALOV.OBETA SE NAM ZANIMIVA SEZONA.
abn Objavljeno April 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2006 TEJA z novim 125 OPEN (vsaj upam):OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: [attachmentid=67841]
Teya Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Tomosova obveščevalna dobro deluje .) Zaenkrat samo ulaufavam motorček, dirkanje je v drugem planu. Bomo videli kako bom ukrotila "zverino". :D
batzajla Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 uuu dobrodošla :OK: :worship: :yea1: p.s.:nimaš šans,veš kva tomos leti :devil: :D
Teya Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 uuu dobrodošla :OK: :worship: :yea1: p.s.:nimaš šans,veš kva tomos leti :devil: :D a s ti slučajn pozabu kdo moj motor šraufa??? :devil:
batzajla Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 neuradno smo izvedeli, da se za razred open 125 zanima tudi slovenska policija. zaradi vedno hitrejših prekršarjev na slo cestah bodo na 'usposabljanje' poslali 3 policiste ki se bodo udeležili vseh 6 ali 7 dirk po sloveniji :D
trony Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 en dan sem šel mimo motomaxx-a v izoli sem vidu 4 tomose ki se štimajo... je reku da bojo montirali drugo odmično in večji karburator;)..za open-ce seveda;) to bo treba videt kolko boljše leti;) :OK:
era Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Če ne drujga, vas pridem spodbujat :)
batzajla Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 boš pa marewo držawa,pa bo :yes: B)
era Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 boš pa marewo držawa,pa bo :yes: B) ...pa en krog mi boš dau za pelat pa bo :blush: ..., pol ti pa uhka tut marelo držim :D
ŽILA Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Evo proge v Zagorju 17.06 2006 :eek:
JAN49 Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Evo proge v Zagorju 17.06 2006 :eek: Tole se mi zdi pa nekam zlo dolga proga :) . Al to sam men tko zgleda :D
ŽILA Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Tole se mi zdi pa nekam zlo dolga proga :) . Al to sam men tko zgleda :D 850 metrov :lol1:
SpyCraft Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 eeemm, zdej ko sem nahitr mal prebral to.. pa me par stvari zanima... v cem je finta tomos pokala, oni dajo motorje pa iscejo voznike(se se da zraven pridet?al sm prepozn)? kje in kdaj se da to kej pogledat videt, kak trening odvozit ce je mozno?
JAN49 Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 eeemm, zdej ko sem nahitr mal prebral to.. pa me par stvari zanima... v cem je finta tomos pokala, oni dajo motorje pa iscejo voznike(se se da zraven pridet?al sm prepozn)? kje in kdaj se da to kej pogledat videt, kak trening odvozit ce je mozno? Žal si prepozn, ker so vozniki že zbrani. Mislim, da se lahko še vedno prijaviš kot samostojen voznik, kar pomeni, da tekmuješ s svojim motorjem. Saj koliko je meni znano. Kaj več ti bo pa abn povedal oz. kdo drug :) .
abn Objavljeno April 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2006 :zzz: SE OPRAVIČUJEM ZA ZAMUDO, glede obljubljenih posnetkov iz testiranja. No, posnetki so tu: http://users.volja.net/klan12/testiranje_KIT_125-1.MOV http://users.volja.net/klan12/testiranje_KIT_125-start.MOV eeemm, zdej ko sem nahitr mal prebral to.. pa me par stvari zanima... v cem je finta tomos pokala, oni dajo motorje pa iscejo voznike(se se da zraven pridet?al sm prepozn)? kje in kdaj se da to kej pogledat videt, kak trening odvozit ce je mozno? :oops: Kot je že napisal JAN49 - so vsi motorji za pokal Tomos (tako v cup, kot open) že zasedeni. Lahko pa voziš s svojim (če je seveda to izvedljivo) v kategoriji 125 open.
dr_lunatic Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 A tile kiti...a tole se bo dalo nabavit za tele tomos race replice pa kolko bi tole stalo?
NONAME Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 a to na videih sta cup in open?primerjava al... :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se