abn Objavljeno April 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2006 a to na videih sta cup in open?primerjava al... :hmm: tako je :OK:
SpyCraft Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 :zzz: SE OPRAVIČUJEM ZA ZAMUDO, glede obljubljenih posnetkov iz testiranja. No, posnetki so tu: http://users.volja.net/klan12/testiranje_KIT_125-1.MOV http://users.volja.net/klan12/testiranje_KIT_125-start.MOV :oops: Kot je že napisal JAN49 - so vsi motorji za pokal Tomos (tako v cup, kot open) že zasedeni. Lahko pa voziš s svojim (če je seveda to izvedljivo) v kategoriji 125 open. aaah,, jah zdej mam ravno namen zamenjat moj motor za novga(r6 :P) tak da ne vem ce mi bo kej kesha se ostal za eno 125tko.. kulk pa sploh stane to? Drugace pa se bo to za drugo sezono dal prijavit in kdaj? al je zdej za 5 let vse zaseden al kako? :) tnx za info :)
abn Objavljeno April 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2006 aaah,, jah zdej mam ravno namen zamenjat moj motor za novga(r6 :P) tak da ne vem ce mi bo kej kesha se ostal za eno 125tko.. kulk pa sploh stane to? Drugace pa se bo to za drugo sezono dal prijavit in kdaj? al je zdej za 5 let vse zaseden al kako? :) tnx za info :) cena 125 cup replica homologirana za malo manj kot 1 M.Vsako sezono se na novo dela izbor voznikov.Vozniki iz pretekle sezone imajo predpravico vpisa.Prvi trije ne smejo več nastopati v pokalu, lahko se pa odločijo za Open. :OK:
MX_Peter Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Bom kar tukaj vprašal :) ABN a imate mogoče kej v planu nardit kak cup tudi za motokrosiste??? Pa še eno vprašanje :D Zdej ko so tako v modi minimoto cross motorji, ali ima TOMOS namen razvit ali sestavit tudi takšen motor? Mislim da ima POLINI zlo dobro razvito tekmovanje z mini moto motorji http://polini.www.portal.tradenet.it/pages_217.html PRIMER MOTORJA Hvala za odgovore Lp, Peter
goldmeister Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Obvestilo za voznike Tomosovcev. Imam za prodat en Sumo kombinezon, zelo dobro ohranjen. Vprašanja mi pošljite na PM. lp, Janez
abn Objavljeno April 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2006 Bom kar tukaj vprašal :) ABN a imate mogoče kej v planu nardit kak cup tudi za motokrosiste??? Pa še eno vprašanje :D Zdej ko so tako v modi minimoto cross motorji, ali ima TOMOS namen razvit ali sestavit tudi takšen motor? Mislim da ima POLINI zlo dobro razvito tekmovanje z mini moto motorji http://polini.www.portal.tradenet.it/pages_217.html PRIMER MOTORJA Hvala za odgovore Lp, Peter To je bilo v planu že 2004 z pokalnim tekmovanjem minimotard.Trenutno je to na stranskem tiru...ko bo mogoče se bo tudi na tem področju kaj naredilo in to z eu komponentami-ne kitaski kosi :BUA:
MX_Peter Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 To je bilo v planu že 2004 z pokalnim tekmovanjem minimotard.Trenutno je to na stranskem tiru...ko bo mogoče se bo tudi na tem področju kaj naredilo in to z eu komponentami-ne kitaski kosi :BUA: No to bi blo res lepo, če samo vzamemo za primer kako se je v zadnjih letih minimoto cross uveljavu v Ameriki, potem ne dvomim da bi se to prjelo tudi pri nas. Kaka dodatna klasa pri pokalu Akrapovič :kva2: z mini crosskami. :grim PA tekmovanja bi potem bla dost cenej, pa še za amaterje bolj dostopna in tudi manj nevarna :) PS: Tomos čim prej sestavit motor :D :OK: Pa še SAVINE gume b gor pasale :D http://www.planetminis.com/mini-motards/21...cing-slicks.htm Zdej bom pa nehu smetit! Se v naprej opravičujem O:-)
GUMY Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Obvestilo za voznike Tomosovcev. Imam za prodat en Sumo kombinezon, zelo dobro ohranjen. Vprašanja mi pošljite na PM. lp, Janez Jaz imam tudi enega za prodat. Poceni!
dr_lunatic Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 a ma kdo kako tako mapo kot za zagorje za mursko soboto?
abn Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 za informacijo - .) v juniju bomo imeli še eno dirko. In sicer 17.06. (sobota - ni pomota) v Zagorju. Se vidimo v petek na treningu... :OK:
Gregs Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 za informacijo - .) v juniju bomo imeli še eno dirko. In sicer 17.06. (sobota - ni pomota) v Zagorju. Se vidimo v petek na treningu... Krasno! Jaz imam pa karto za ZDA kupljeno že cel mesec in me tako ne bo... :( So pa tudi krasni na AMZS, da tako lepo prilagajajo termine čez leto in ti podrejo vse plane... :glare: :angry: Ja nič, pridem pa direkt iz letala na dirko... :D
NONAME Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 abn kje so slikce od tomosa open???da vidim to zverino :) :doze:
colmar Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Jaz mam novega Dainese SMR (supermoto) št.52 zelo ugodno in pa Alpinestars nove... Jaz imam tudi enega za prodat. Poceni!
JAN49 Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 abn kje so slikce od tomosa open???da vidim to zverino :) :doze: Če ne prej jih boš videl v nedeljo v MS. :devil:
NONAME Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 (popravljeno) a je tebe kdo kaj vprašal ? :angry2: :devil: :slap: :slap: :slap: Popravljeno Maj 9, 2006. Popravil NONAME
abn Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 a je tebe kdo kaj vprašal ? :angry2: :devil: :slap: :slap: :slap: premjera je v nedeljo v MS
Teya Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Kako je s sobotnimi treningi? komu se prijavi štartna številka? a lahko še meni pošljete kaka obvestila in podobno? (batzajla ima kontakt). Zgleda, da se vidimo čez vikend :grim
abn Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 abn kje so slikce od tomosa open???da vidim to zverino :) :doze: Kja pravite na tole... :OK: Kja pravite na tole... :OK: čas na krog open 38,7 cup 43,5 :glare: :OK:
MaraudeR Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Kako je s sobotnimi treningi? komu se prijavi štartna številka? a lahko še meni pošljete kaka obvestila in podobno? (batzajla ima kontakt). Zgleda, da se vidimo čez vikend :grim Osnovni podatki o progi in terminih treningov in dirk za Mursko Soboto 14.5.2006 so objavljeni v posebnem pravilniku. Ostale podatke in pravilnike imaš na http://www.amzs-sport.com in v knjižici, ki jo dobiš poleg licence - btw. prijavnica je že posredovana v MS. Osnovi termini (Supermoto R6-125 + Supermoto R7-Pokal Tomos): Prosti neuradni treningi (dodatno doplačilo) - 13.05.2006 od 10.00 do 18.00 ure Verifikacija in tehnični pregled - 14.05.2006 od 7:00 do 09:00 Uradni trening brez merjenja časa - 14.05.2006 od 10:10 do 10:25 Uradni trening z merjenja časa - 14.05.2006 od 11:50 do 12:05 1. dirka ob 14:15, 9 krogov 2. dirka ob 16:15, 9 krogov Gled na to, da bosta imela R6+R7 poleg table spredaj številko še na brezrokavniku, ki ga pripravi Tomos, je bilo njim potrebno sporočiti številke - kaj več bo verjetno vedel Bladzo
NONAME Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) Zakaj po to vredu da ma tomos samo 9 krogov??? A ni blo nekdaj da so imeli vsi enako krogov :blink: :blink: :blink: Kdo odloča o tem? Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil NONAME
NONAME Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) Zakaj po to vredu da ma tomos samo 9 krogov??? A ni blo nekdaj da so imeli vsi enako krogov :blink: :blink: :blink: Kdo odloča o tem? Še nekaj!!! Minimalna dolžina dirke je 8.5 km NA AMZS!!! tako da če je v ms dolga proga 766m mora biti minimalno 12 krogov <_< Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil NONAME
abn Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Še nekaj!!! Minimalna dolžina dirke je 8.5 km NA AMZS!!! tako da če je v ms dolga proga 766m mora biti minimalno 12 krogov <_< smo dali predlog da bi imeli enako krogov kot minimoto to je 12.... :angry2: tako da ne vem zakaj niso odobrili
vk21 Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Kja pravite na tole... :OK: čas na krog open 38,7 cup 43,5 :glare: :OK: Zdravo, če ni skrivnost me samo zanima s kom se mente za tole progo v Kopru k se jo vid na slikah? lp
abn Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Zdravo, če ni skrivnost me samo zanima s kom se mente za tole progo v Kopru k se jo vid na slikah? lp :eek: trenutno še z nobenim, ker je nekako "brez lastnika"...
SiR Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Še nekaj!!! Minimalna dolžina dirke je 8.5 km NA AMZS!!! tako da če je v ms dolga proga 766m mora biti minimalno 12 krogov <_< samo na glas razmišljam: Tomos Cup je pač komercialno prvenstvo ne pa državno prvenstvo ... zato ne zapade ravno vsej regulativi AMZS? Lahko se seveda tudi motim, kot že kdaj prej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se