trony Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 (popravljeno) katastrofa od vremena;) samo letos nas non stop zeza..... hmmm Popravljeno Julij 3, 2006. Popravil trony
dr_lunatic Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 (popravljeno) Evo se ena fotka od mojga padca in zahvala iztoku :OK: Popravljeno Julij 4, 2006. Popravil dr_lunatic
salsa Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Se mi zdi, da je tale Pirelli na Tomosih odslužu. Ko se parkrat segreje in ohladi je prav nevaren v dežju....
abn Objavljeno Julij 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 .) dejstvo je, da v MS, kljub obupnim razmeram, skoraj nihče ni padel. Prej bi rekel, da tu asfalt ne štima. Če smo iskreni, so padali v vseh kategorijah, kljub dežnim gumam - se ne motim? :? . Pa tudi: Open 125 imajo popolnoma nove Metzeler gume (leto izdelavo april 2006, ki jih drugače uporabljajo za odločno močneješe motorje B)). Capovci pa imajo Pirelli super corsa s prevoženimi cc. 600 km. Torej...tu se ne bi strinjal :nono:
salsa Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 (popravljeno) Kolikor jaz vem, je Metzeler in Pirelli enaka stvar, saj prihajajo iz istih proizvodnih trakov. ABN a si že kje vidu kakšnega dirkača z gumo ki ma 600 km in jo še vedno drgne na dirki? :huh: Ravno to, da v MS nihče ni padel potrjuje, da nova guma je nova guma, 600 km dirkanja pa nardi svoje. Se pa strinjam s tabo, da je asfalt v Ptuju spolzek. Popravljeno Julij 4, 2006. Popravil salsa
abn Objavljeno Julij 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Se nisem prav izrazil: Open ima popolnoma nove gume (letošnja proizvodnja april 2006) - pa s bili po tleh. Prevožih imajo 55kmx3 dirke. Cup pa imajo lanskoletne in prevoženih cc. 10x55km. Pa še to, nimamo dirkalnih gum, temveč zelo dobre cestne, kar pomeni, da so ti prevoženi kilometri daleč od preteka njihove življenske dobe.
dr_lunatic Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Kolikor jaz vem, je Metzeler in Pirelli enaka stvar, saj prihajajo iz istih proizvodnih trakov. ABN a si že kje vidu kakšnega dirkača z gumo ki ma 600 km in jo še vedno drgne na dirki? :huh: Ravno to, da v MS nihče ni padel potrjuje, da nova guma je nova guma, 600 km dirkanja pa nardi svoje. Se pa strinjam s tabo, da je asfalt v Ptuju spolzek. Asvalt je bil prekleto spolzek pa mi smo pretiravali...sej dokler mamo vsi tomosovci enake pogoje (vsaj mene) ne moti...
GUMY Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 ABN a si že kje vidu kakšnega dirkača z gumo ki ma 600 km in jo še vedno drgne na dirki? :huh: Po moje, da me je že kdaj vidu . :slap:
iztok04 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Marko, ni za kaj.... :worship: Sem bil pač ob pravem trenutku na pravem mestu in sem naredil "škljoc" =))
dr_lunatic Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 (popravljeno) mi bi pa resno morali tisti piknik narest...ma gdo kako idejo? Popravljeno Julij 4, 2006. Popravil dr_lunatic
abn Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 mi bi pa resno morali tisti piknik narest...ma gdo kako idejo? :drunk: Bo treba v akcijo...mislim, da bi bila večina naših voznikov za en piknik. Evo se ena fotka od mojga padca in zahvala iztoku :OK: Slika je res dobra :OK: tu (na motosvetu) sem našla tudi sliko enega od padcev Alana. BTW, kljub tolikšnim padcem ste vsi prišli skozi cilj. :) Se mi zdi, da sem se pozabili zahvaliti mehanikom, pa ne namenoma... :hooray: tudi oni bi si zaslužili en velik pokal :photo:
abn Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Opazila sem, da sploh ne poznam vseh svojih sotekmovalcev - to moramo definitivno popravit na kakem 125 SM pikniku :D. Teya, kje si??? :yes:
Teya Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Teya, kje si??? :yes: Kje? Čakam na piknik!!! :OK: se mormo malo organizirat... da bo za vse približno enaka razdalja... al pa da zakempiramo, tak ko na dirki ;) UUU.... Kaj pa Podzemelj - na Kolpi? Tam maš piknik place, Kolpo za kopat... to bi blo super :D
Andi88 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Seveda da smo vozniki Tomosov za piknik :) Teya je priporočila odlično lokacijo za takšen piknik, kjer bi dirkači lahko med seboj izmenjali dragocene izkušnje in pripetljaje, ki smo jih doživeli na dirkah. :OK:
svastika Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Ja piknik! super ideja. Torej kdaj? LP. Sarah
The Legenda Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 kje se da kupt te plastike(ščitnike) za vilce, za tomosa, te k derkate z nimi :?
dr_lunatic Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 No naj ustreli kdo kak datum za piknik... (meni je useeno kr nikamor ne grem :wacko: )
trony Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 abn.... bomo organizirali letos kej za koprsko noč??? če ne drugo še en race 125 sm vs apn4=)))))) hehehhehheh=) ta je bila svetovna;) :slap:
abn Objavljeno Julij 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 abn.... bomo organizirali letos kej za koprsko noč??? če ne drugo še en race 125 sm vs apn4=)))))) hehehhehheh=) ta je bila svetovna;) :slap: žal ne, ker gredo motorji po sezoni v prodajo. :?
supermoto fan Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 He he rabijo denar za plače ne?!? :) Mogoče bo zdaj kaj kapnilo od zavarovalnice, ko so spet v skladišču malo podkurli :) Čeprav, za rešit Tomos z denarjem od zavarovalnice, bi bilo treba mal več podkurit :kva2:
batzajla Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 o supermoto fan,a si bil na dopustu da te tolk cajta ni blo brat? :)
abn Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 :yes: prilagam nekaj slik iz sobotnega piknika, ki pa :cry: iz meni neznanega razloga - niso bog ve kaj. Upam, da so se prisotni zabavali in vsekakor bi bilo "fajn", da se še kdaj tako zberemo :beer2: . Pa tudi sama dirka z gokarti je bila zelooo zanimiva :yea1: . Kot sem rekel, drugič še....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se