Gregs Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Vidim, da ste se imeli krasno!!! :OK: Mi je žal, da nisem prišel, vendar je bila najava piknika dana prepozno, jaz pa sem imel že dogovorjen vikend drugje... No, pa drugič... :grim
batzajla Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 jap fajn je blo, smo se kr navozil-tokrat z gokardi :)
Andi88 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Tud men je žal, da se nisem uspel udeležit tega piknika; v Grčiji sem preživljal maturantski izlet :D ABN res upam, da se nekaj podobnega ponovi.... :OK:
MteByKer82 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 NA http://www.amzs-sport.com/ piše da so zadni dve dirki odpovedani??? HALLLOOOO :hmm: :hmm: :?
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 NA http://www.amzs-sport.com/ piše da so zadni dve dirki odpovedani??? Prvič ,STA odpovedani, in drugič, mogoče bo za eno dirko nadomesten termin. V tem trenutku pa nas čaka zadnja dirka v Hajdošah... :(
shumi1 Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 a se bo naslednje leto še dirkalo s tomosi pa kdaj boste začeli sprejemati prijave za naslednje leto
MteByKer82 Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 hmm.... ja upam da bi bla še ena v Logatcu :OK:
Gregs Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 hmm.... ja upam da bi bla še ena v Logatcu Fino bi bilo, če bi bila.... samo ne oktobra, ko bomo že vsi napol za zimsko spanje pripravljeni... :D Nekje po kuloarjih se govori, da bi bila dirka sredi oktobra... kar pomeni spet 1,5 meseca premora... komu se bo pa dalo spet pripravljati za eno dirko... :blink: :blink:
abn Objavljeno Avgust 31, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 a se bo naslednje leto še dirkalo s tomosi pa kdaj boste začeli sprejemati prijave za naslednje leto .) tudi drugo leto se bo dirkalo s tomosi in prijave bomo zbirali (v kolikor bo seveda še "fraj" mest) do enega meseca po zadnji dirki. :hmm: Dejansko bodo imena voznikov naslednje sezone znani nekje do novembra oz. najkasneje decembra letos.
abn Objavljeno Avgust 31, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 :yea1: Pravkar so me iz AMZS obvestili, da bo 6/zadnja dirka v Logatcu in sicer 14.10.2006 :OK:
GUMY Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Fino bi bilo, če bi bila.... samo ne oktobra, ko bomo že vsi napol za zimsko spanje pripravljeni... :D Nekje po kuloarjih se govori, da bi bila dirka sredi oktobra... kar pomeni spet 1,5 meseca premora... komu se bo pa dalo spet pripravljati za eno dirko... :blink: :blink: V istem terminu, kot bi moral biti Kamnik prav gotovo ne bo, saj je do takrat samo še dobra 2 tedna. Glede nadomestne lokacije pa ne vidim druge možnosti kot Logatec, glede na to, da je poleg Ptuja edina stalna proga. :yea1: Pravkar so me iz AMZS obvestili, da bo 6/zadnja dirka v Logatcu in sicer 14.10.2006 :OK: Evo toliko časa sem pisal prejšnji post, da so se medtem moje napovedi že uresničile!
supermoto fan Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Naslednje leto?!?! Dirke s Tomosi??! A bo Tomos sploh še stal takrat?!?!? :kva2:
Butnglavc Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Naslednje leto?!?! Dirke s Tomosi??! A bo Tomos sploh še stal takrat?!?!? :kva2: Se je spet začelo
abn Objavljeno September 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2006 :) predzadnja dirka je mimo...tokrat se nas je tudi vreme usmililo - tako da je vse potekalo, kot se spodobi. Čestike zmagovalcem v obeh kategorijah - :hooray: - in nenazadnje ostalim tekmovalcem - pa tudi mehanikom... :beer2: :photo: . . :photo:
jan3594 Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Mi lahko prosim kdo pove malo več kako to poteka če želiš začet dirkat. Ima vsak moznost se prijaviti na Tomos Cup ali kako je stem? Ce je mozno to, bi me se zanimalo kje in do kdaj se morem prijavit?
batzajla Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 preberi tole temo. potem pa še ponucaj iskalnik, in preglej lansko temo. potem uporabi še kakšen svetovni iskalnik in boš najdu tud kšno spletno stran,namenjeno samo tomosu in 125 supermotom... pol pa lahko kej tle prašaš :P
jan3594 Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 preberi tole temo. potem pa še ponucaj iskalnik, in preglej lansko temo. potem uporabi še kakšen svetovni iskalnik in boš najdu tud kšno spletno stran,namenjeno samo tomosu in 125 supermotom... pol pa lahko kej tle prašaš :P Ja sem ze prebral veliko na to temo. Poiskal sem tudi v enem izmed "večjih" iskalnikov :P in nasel tiste tomosove strani. Skrbi me samo to ker se povsod pisejo o sezoni 2006, tukaj pa govorite da se treba prijavit najkasneje mesec po zadnji dirki. To me je malo zmedlo :) Pa v bistvu sem dobil vtis da je ta cup zelo popularen in se veliko ljudi prijavi, ter da tezko prides polek. Pac ce bo kdo imel voljo in cas, mi lahko na PM ali pa tukaj napise koga je najboljse kontaktirat glede teh zadev in podobno. Oprostite za zacetniska vprasanja. :)
abn Objavljeno September 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2006 :OK: v sredo smo obisk Cristiana Medizze na kartodromu Koper izkoristili, da je preizkusil naš 125 open. Vozil je čisto noro... :eek: pa še navdušen je bil nad njim. :photo:
MteByKer82 Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Kaj a bi se dalo še kako dirko tu odpeljat http://www.raceland.si/gelerija%20SLO.htm
Gregs Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Kaj a bi se dalo še kako dirko tu odpeljat V planu je za drugo leto. Pista je fina za supermoto, bo pa za 125 kar hitra... ;)
batzajla Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 evo, pa smo zaključil za letos. fajn je blo dons v logatcu B) čestitke vsem sotekmovalcem, ker smo se dobr mel :worship:
abn Objavljeno Oktober 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 :OK: batzajla; čestitke za tvoje včerajšnje drugo mesto in seveda :hooray: tretje v DP. Bladzo-tu prav tako čestitam za njegovo drugo uvrstitev :OK: in Malnarju za prvo mesto v državnem... Včeraj, vsaj zdi se mi, je bilo kar vroče. Po mojem, tudi če bi bila temperatura pod minus, tega skoraj nihče ne bi opazil. Danes (po prespani noči) lahko rečem, da je bilo zeloooo dobro :hooray:. Ko se malo bolj zberem in pridem k sebi, bom dal še nekaj slik dol. Se slišimo :OK:
Jure007 Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Ja čestitke vsem fantom. Če se ne motm je pa Bladzo zgubu prvenstvo za eno mejhno a tako zelo veliko in pomembno točko... :hmm: Za prvo leto: špica ni kej.
Teya Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 (popravljeno) Ja čestitke vsem fantom. Če se ne motm je pa Bladzo zgubu prvenstvo za eno mejhno a tako zelo veliko in pomembno točko... :hmm: Za prvo leto: špica ni kej. Hvala enako :P Popravljeno Oktober 15, 2006. Popravil Teya
Jure007 Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Hvala enako :P :slap: :slap: :slap: Jooooooj soriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :slap: :slap: Se iskreno oproščam. Madona sam sm pa bik no in pozabu še obe dekleti iz MS :slap: :slap: Čestitke Teyi in Sarah, tudi onidve sta se odlično borili :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Se posipam s pepelom.... :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se