Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

e :ninja: jejej tip je anorexičen...js sm se malo manjsi od njega pa mam 15kg vec

ti boš meni govoru, da sem anoreksičen??? :cry: :grrr

Objavljeno

nene sej sm se hecal...samo si pa res ful suh

Objavljeno

:D ja kje pa to vidiš....

bemti, št. 48. me je preohlapna. Pa to "oreng"... :grim

PS

jaooo, redno zaposlujeva moderatorje...Bodo brisal, da bo rita pekla :grim

Objavljeno

vem da je of topic ampak...moderatorji...na katalogu za motorje pri yamahi so sami skuterji pa 50, sploh ni druzga...kje so vsi drugi?!?

Objavljeno

ti batzajla, kko bos pa lahko dirkal na SM125 2006 ce pa mas letos tek. licenco?

Objavljeno

Nesporazum glede tek. licenc za Tomos cup: ker je bila kategorija predvidena za začetnike, smo sezono 2005 pogojevali z vozniki, ki niso imeli v sezoni 2004 licence in prav tako ta ni bila za to sezono predpisana. Žal takega dogovora za naslednjo leto z AMZS nismo dosegli, nasprotno, za udeležbo je z njihove strani obvezna - in tu se žal ni dalo narediti nič. Pogoj za naslednje leto ostane isti: torej, da tekmovalec v letu 2005 ni imel tekmovalne licence, za samo tekmovanje pa si jo bo moral priskrbeti :(

Koledar AMZS za naslednje leto še ni potrjen oz. objavljen. Upam, da jih bo 7, kot jih je bilo letos.

;) Youngste´R ni možno najeti, temveč ga moraš odkupiti. S tem vse ostale stroške vzdrževanja, prevoza, mehanikov,...itd. nosti sam voznik. Odkup bo cc. 600,00€. Oprema je enaka, kot pri ostalih - kombinezon, čelada, škornji, rokavice, "želva" :hmm: Št. dirk? Kot sem že prej napisal, AMZS še ni objavila koledarja, tako da lahko samo ugibamo - 6 do 7.

poglej, kako enostavno ;)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Kmalu bo cajt za tekmovanje...kje se prijavimo

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

In...cajt je bil, js pa sem prijavljen in komaj cakam na prvo srecanje z motorjem!! :kva2:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozor vsem dirkačem:

ZA LICENCO:

Skladno s sklepom strokovnega sveta, mora vsak voznik na zdravniškem pregledu opraviti tudi elektrokardiogram (EKG). Po dogovoru z dr. Andrej Staretom, je EKG možno opraviti tudi pri njem, cena zdravniškega pregleda vključujoč EKG pa znaša 7.000 SIT (brez EKG je cena 5.000 SIT). Dr. Stare preglede opravlja vsak delavnik, razen petka, v popoldanskem času, obvezna pa je predhodna najava, preko e-pošte andrej.stare@siol.net ali preko gsm 041 696 672. V času od 10 do 25 februarja pri dr. Staretu ne bo možno opravljati pregledov. Sicer pa morajo vozniki, starosti 5 do 30 let EKG opraviti vsako tretje leto, vozniki starosti 31 - 40 let vsako drugo leto, starejši vozniki pa vsako leto.

vir: AMZS

Rada bi vprasala, kje ima dr. Andrej Stare v Ljubljani ordinacijo? Tocen naslov? Najlepsa hvala... lp ;)

Objavljeno

V centru v Dravljah...zraven novega špara, tm notri k so lokalčki pa to...naslova žal ne vem :(

Objavljeno

Rada bi vprasala, kje ima dr. Andrej Stare v Ljubljani ordinacijo? Tocen naslov? Najlepsa hvala... lp ;)

Pa pokliči ga, ker dr. Stare baje sedaj ordinacijo oddaja tako da ne piše več ordinacija dr. Stareta.

Zdej ali imaš gsm ali ne ne vem, lahko me kontaktiraš na PM, ker ne vem ali lahko objavljam njegovo GSM na forum ali ne :?

Objavljeno

Vprašanje: če sem v decembru 2005 opravil zdravniški pregled, ki je identičen za učitelja vožnje (inštruktor), ali je potrebno ponovno opravljati pregled? Če bi kdo vedel odgovor na to vprašanje, bi mu bil hvaležen. :worship:

Objavljeno

kaj da mam očala pod očali za kros al kaj

:blink:

vem da je to :topic: ampak vseeno...kolko bi stale čeljusti za bremze od avtomatika

:eek:

vem da je of topic ampak...moderatorji...na katalogu za motorje pri yamahi so sami skuterji pa 50, sploh ni druzga...kje so vsi drugi?!?

:huh:

ti batzajla, kko bos pa lahko dirkal na SM125 2006 ce pa mas letos tek. licenco?

:o

Kmalu bo cajt za tekmovanje...kje se prijavimo

:slap:

In...cajt je bil, js pa sem prijavljen in komaj cakam na prvo srecanje z motorjem!! :kva2:

:wacko:

dej se malo pomiri, zadihaj in piši poste/sprašuj v teme, ki so za to namenjene.....

pa srečno na dirkah.....we'll be watching you..... :ninja:

Objavljeno

Vprašanje: če sem v decembru 2005 opravil zdravniški pregled, ki je identičen za učitelja vožnje (inštruktor), ali je potrebno ponovno opravljati pregled? Če bi kdo vedel odgovor na to vprašanje, bi mu bil hvaležen. :worship:

A to mislš za dirke? Pomoje če maš ta potrdil oz. neki, kar dokazuje da si opravu zd. pregled v decembru, da ti bo dohtar vse to samo prepisal na zd. kartonček za dirke. Pa EKG-ja ne pozabt, v kolikor ga še nisi naredil, to pa morš.

Objavljeno

A to mislš za dirke? Pomoje če maš ta potrdil oz. neki, kar dokazuje da si opravu zd. pregled v decembru, da ti bo dohtar vse to samo prepisal na zd. kartonček za dirke. Pa EKG-ja ne pozabt, v kolikor ga še nisi naredil, to pa morš.

Jep, za dirke.

Sem imel pregled, običajen za inštruktorje kategorij, pa so mi delali tudi neki test z enimi "priseski", pa merili srce... kaj vem, kaj je bilo to... a je bil EKG alil kaj drugega..:D Počutil sem se pa, kot da bi me hobotnica napadla... :lol1: Najbrž bi bil ta test primeren tudi za dirke... :hmm: Bom malo povprašal, preden bo treba to narediti.

Objavljeno (popravljeno)

Mislm, da je to to. Vsaj priseski so ponavad pri EKG.

Še en vic k smo glih pr EKG:

V čakalnici pri dohtarju praša sestra: A ste vsi tle za EKG? Pa se oglas en: Ne, tle smo vsi za HDZ! :D

Popravljeno . Popravil Jure007
Objavljeno

gapi in jure007 najlepsa hvala... nasli smo, sicer z nekaj tezavami, ampak smo :) jure, gsm stevilka od dr. stareta je pa itak ze v tvojem postu bila objavljena :yes: hvala se enkrat!

lp ;)

Objavljeno

Mene pa zanima če je vpis še možen?

:OK:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

abn, batzajla... ali kdorkoli, ki kaj ve... Tomos OPEN 125 bo ali ne? Nobenega glasu o sestanku niti za pokal, kaj sele za open... kaj novega? hvala in lp B)

Objavljeno

prijave so še vedno mozne na tomoscup@gmail.com, sestanek je pa planiran nekje sredi marca-boste obveščeni tele dni;)

Objavljeno

prijave so še vedno mozne na tomoscup@gmail.com, sestanek je pa planiran nekje sredi marca-boste obveščeni tele dni;)

U a ni več Peter Kavčič PR-ovc :)

Objavljeno

ne,zdej je Sanja Grohar. jst sm pa njena tajnica .)

Objavljeno

OJ kaj bo zdej bo kej iz tega tekmovanja...smo že skoraj marca in še ni svežih novic

Objavljeno (popravljeno)

...do maja bo že vse znano :devil:

DP skuter, minimoto, supermoto, Tomos pokal:

SMST-01 14.05. Prometni center, Murska Sobota

SMST-02 02.07. AMD Ptuj, Ptuj

SMST-03 09.07. ŠD IN Šport, Logatec

SMST-04 03.09. AMD Ptuj, Ptuj

SMST-05 17.09. AMD Sitar Dunlop racing, Kamnik

SMST-06 24.09. AMD Domžale, Domžale

Popravljeno . Popravil MaraudeR

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!