hajoktejn Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 glede na to, da mi v drugi temi nihče ne odpiše bom poskusil tukaj; in sicer je zadeva sledeča: kupil sem cagivo navigator 1000, motor je za vozit kot da bi imel supermoto, fino gre in bojda ne troši veliko ( tega še ne vem ), zanima pa me kaj vi mislite o tem motorju in če ima kdo izkušnje z njim. Opazil pa sem čudno stvar danes ko sem ga pripeljal domov, se mi zdi da nekaj nabija v enem cilindru - kot bi pri apn6 ojnica imela luft; zadeva mi je še toliko bolj čudna zato ker sem se z motorjem peljal ko sem bil pri prodajalcu in to ca. 40 km in se ni slišalo nič. Lepo prosim za ideje, mnenja in izkušnje. :unsure:
hajoktejn Objavljeno Oktober 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 a sem res taka jajca kupu, da sem edini ki jo ma?
lightning Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Ne bom rekel da si edini, si pa eden od zelo zelo redkih lastnikov te mašince.
hajoktejn Objavljeno Oktober 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 pa jo mogoče poznaš kej bolj podrobno al pa poznaš koga ki jo, ker me že mal panika grabi kaj bi lahko bilo vzrok tistmu zvoku iz mašine?
kp-kp Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Suzukijev 1000 ccm dvovaljni agregat. Povprašaj v temi SV 1000 ali V-Strom.
lasagna Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Ali pa raje v temi TL 1000 če obstaja....
hajoktejn Objavljeno Oktober 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Teme pregladal, ampak nisem najdu nč kar bi blo konkretno za moj primer, sem pa dons za foro šel k Panigazu in je tip reku, da to itak ni nč in da naj se kar vozim in da so to neke lopute, mogoče pa ketna; jutr grem še v Žužemberk pogledat kaj pravi g. B., če ga bom uspel prepričat da pogleda. Mi je pa gospod iz G. Mengeš lepo objasnil, da v tem času, ko so izdelovali te motorje on ni imel pooblaščenega servisa in da je bolje da se ne bi učil ravno na mojem; ampak to je že za drugo debato - admini se oproščam za mal :topic:
pjotr Objavljeno Oktober 29, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 Teme pregladal, ampak nisem najdu nč kar bi blo konkretno za moj primer, sem pa dons za foro šel k Panigazu in je tip reku, da to itak ni nč in da naj se kar vozim in da so to neke lopute, mogoče pa ketna; jutr grem še v Žužemberk pogledat kaj pravi g. B., če ga bom uspel prepričat da pogleda. Mi je pa gospod iz G. Mengeš lepo objasnil, da v tem času, ko so izdelovali te motorje on ni imel pooblaščenega servisa in da je bolje da se ne bi učil ravno na mojem; ampak to je že za drugo debato - admini se oproščam za mal :topic: ← Sam imam SV1000s in takega klenkanja še nisem slišal, sem pa z mašino kar zadovoljen. Si kupil rabljen ali novo motor? lp, Peter.
hajoktejn Objavljeno Oktober 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 Rabljen, 2001 letnik; po ugotovitvah g. Barboriča naj bi med zobnikoma odmične gredi bil "luft", je pa po njegovih besedah to precej pogost pojav pri teh agregatih in bojda ni nič kritičnega. :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se