Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Rezultati prvih kvalifikacij:

1 Loris Capirossi Honda 1:35.393

2 Daijiro Katoh Honda 1:35.818

3 Tohru Ukawa Honda 1:35.985

4 Valentino Rossi Honda 1:36.027

5 Max Biaggi Yamaha 1:36.456

6 Kenny Roberts Suzuki 1:36.589

7 Carlos Checa Yamaha 1:36.640

8 Jeremy Mcwilliams Proton 1:36.866

9 Shinya Nakano Yamaha 1:36.907

10 Alex Barros Honda 1:36.930

11 Sete Gibernau Suzuki 1:37.000

12 Olivier Jacque Yamaha 1:37.031

13 John Hopkins Yamaha 1:37.101

14 Tetsuya Harada Honda 1:37.218

15 Norick Abe Yamaha 1:37.242

16 Nobuatsu Aoki Proton 1:37.249

17 Garry Mccoy Yamaha 1:37.473

18 Regis Laconi Aprilia 1:37.526

19 Jurgen Vd goorbergh Honda 1:37.747

20 Pere Riba Yamaha 1:38.652

Ne vem koliko vas je uspalo gledati kvalifikacije v živo (he he, bolniška ima svoje prednosti), priporočam pa, da poskusite ujeti vsaj posnetek. Zanimivo, zanimivo, zanimivo!

Ne glede na to, da je bil Capirossi od prerivanja s Harado pri meni precej slabo zapisan, mu lahko sedaj rečem samo "kapo dol". Kar počne s tistim cvajtakterjem je prav užitek gledati. Kot je rekel komentator na Eurosportu, človek bije bitko s celotno Honda Corp. in jim dela precej sivih las... Ukawa je dal vetra Rossiju, izkazal se je tudi Katoh. OK, Rossi se bo do jutri oziroma do nedelje verjetno pobral, vendar mu vse skupaj ne bo tako lahko kot smo predvidevali. Je pa res, da je zaenkrat spredaj več ali manj Honda.

Pa še ena zanimivost, sonce imajo...

Bye

Desmo

Popravil/a - desmo on 19/04/2002 19:16:00

Popravil/a - desmo on 19/04/2002 20:34:52

Objavljeno

Hola!

Hvala za objavo Desmo, si me prehitel (bolniska ima definitivno svoje prednosti - upam, da se jutri vseeno vidimo na FS). Ampak spet 10 komadov znotraj 2 sekund... to smo si zeleli!!!

Pa ena novicka: zaradi Rossijevega uspeha na prvi dirki pri Hondi razmisljajo, da bi stiritaktnike (vsaj po enega) dali tudi svojim "satelitskim ekipam" (njihov izraz). To bo zanimivo!

Spored tega vikenda na Eurosportu - pazite, spet imamo dve dirki, MotoGP in SBK (poseben topic):

SOBOTA

14:00 do 15:00 prenos treningov MotoGP

NEDELJA

10:00 do 15:15 prenos MotoGP

Na SLO 2:

11:25 do 14:55 prenos 250 in 500 ccm MotoGP, vmes 20 min pavza.

Uzivajte ob prenosih in posnetkih!!!

LP suzuki

Popravil/a - suzuki dne 20/04/2002 ob 09:24:46

Objavljeno

quote: Ne glede na to, da je bil Capirossi od prerivanja s Harado pri meni precej slabo zapisan

jest mam osebno rajš Barosa(lepša čelada)

by gebre

Objavljeno

Hm, ja. Sem šele zdajle preveril spored na Eurosportu in opazil, da danes sploh ne bo posnetka kvalifikacij. So se raje odločili za gimnastično-teniško-boksarski večer...

Tudi za jutri ob 12h so zgleda v spored vrinili izredno popularno prijateljsko nogometno tekmo med Južno Korejo in Costa Rico... Še dobro, da ni kakšnega tekmovanja v preskakovanju ovir za konje, ker bi šlo potem vse v franže. Mogoče jim bo tako uspelo kvalifikacije za MotoGP ob 14h obdržati v programu.

Kakor kaže pa bosta vsaj v nedeljo obe SBK dirki prenašani v živo (4:45 in 8:30) in potem tudi vsi GP-ji.

quote:

jest mam osebno rajš Barosa(lepša čelada)

He he, glede na to, da je bil Capirossi omenjen kot kandidat za Ducatijev GP se moram počasi privajat, da bom navijal zanj...

Bye

Desmo

Objavljeno

Jaz sem gledo v živo(tud bolniška)-mater je fajn!!! Mislim da je bil Valentino 4-ti in ne 3-ji. Vseno boljše da je Capirossi prvi kot pa Max!!!-obadva sta mi pa ful anti!!!

speed man

Popravil/a - lsabol dne 19/04/2002 ob 19:13:36

Objavljeno

Jaz sem gledal v zivo in Capirossi res vtrgal na tem treningu.

Samo pa mislim da Rossi ima se kakega jokerja v rokavu Po moje ni niti tako forsiral.

Ja glede satelitskih ekip pa sem slisal na Eurosportu, da naj bi pri Hondi razmisljali, da bi postavili Katoh-a na RC211V. Baje imajo visek delov!

I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.

Objavljeno

Rezultati drugih kvalifikacij:

1 Valentino Rossi Honda 1:34.660

2 Loris Capirossi Honda 1:34.692

3 Tohru Ukawa Honda 1:34.875

4 Max Biaggi Yamaha 1:35.064

5 Garry Mccoy Yamaha 1:35.378

6 Kenny Roberts Suzuki 1:35.396

7 Carlos Checa Yamaha 1:35.476

8 Shinya Nakano Yamaha 1:35.508

9 Olivier Jacque Yamaha 1:35.554

10 Sete Gibernau Suzuki 1:35.560

11 Nobuatsu Aoki Proton 1:35.695

12 Jurgen Vd goorbergh Honda 1:35.717

13 Alex Barros Honda 1:35.718

14 Daijiro Katoh Honda 1:35.728

15 Norick Abe Yamaha 1:35.804

16 Jeremy Mcwilliams Proton 1:35.995

17 John Hopkins Yamaha 1:36.092

18 Regis Laconi Aprilia 1:36.161

19 Tetsuya Harada Honda 1:36.164

20 Pere Riba Yamaha 1:37.623

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

Hola!

Pravkar je bilo konec razburljive dirke MotoGP razreda. Rezultati:

1. Ukawa (Honda 4T)

2. Rossi (Honda 4T)

3. Capirossi (Honda 2T)

4. Katoh (Honda 2T)

5. Checa (Yamaha 4T)

6. Jacques (Yamaha 2T)

7. Abe (Yamaha 2T)

8. Nakano (Yamaha 2T)

9. Biaggi (Yamaha 4T)

10.McCoy (Yamaha 2T)

Le prvi trije so vozili skupaj, Katoh (in ostali) so zaostali ze za pol minute. Roberts je odstopil zaradi okvare motorja, Sete se je "zabremzal" in se komaj vrnil nazaj na progo, a cisto zadaj.

Najbolj napeto je bilo v zadnjem krogu, ko je vodilni Rossi napravil napako ("zabremzal" se je), skoraj padel in Ukawa je odpeljal naprej. Rossi ga je v zadnjem ovinku se enkrat poskusil prehiteti, a rezultat je bila se ena napaka, se en grozljiv zdrs, skoraj padec - noro za videti!!! - in Ukawa je zasluzeno dosegel svojo prvo MotoGP zmago.

Sedaj, ko je bila dirka na suhem, se je videlo, kaj zmorejo posamezni motorcki. Honde (4T in 2T) so za en korak pred drugimi, morda ne toliko v moci kot v voznosti. No, glede na to, da imajo vse tovarne enako nove (4T) motorje (in so imele tudi enako casa za pripravo/razvoj), upam, da bodo ostali "dali gas" in pocasi (a se letos) ujeli Hondo. Da se bomo mi lahko veselili zanimivh dirk!

LP suzuki

Objavljeno

Pozabil:

Kdor danes ni utegnil gledati, lahko pogleda ponovitev dirk na Eurosportu jutri, v ponedeljek, ob 08:30.

LP suzuki

Objavljeno

Dirka je bila ful dobra... Sploh zadnjih nekaj krogov, kjer sta se Rossi in Ukawa borila za zmago! Rossijeva zdrsa sta bila fantastična (pri prvem se je celo nekaj trenutkov peljal skozi ovinek po sprednjem kolesu!!! Vsak od nasbi že 10x padel oz. se usttrašil in izgubil oblast.

Matr je CAR!!!

Jebat ga, takav ti je život!!! Pol pa itak crkneš...

Objavljeno

quote:

...

Rossijeva zdrsa sta bila fantastična (pri prvem se je celo nekaj trenutkov peljal skozi ovinek po sprednjem kolesu!!! Vsak od nasbi že 10x padel oz. se usttrašil in izgubil oblast.

Matr je CAR!!!

Rossi je res ful faca, a ce imas posneto prejsnjo (dezevno) dirko v Suzuki, bos videl, da je zelo podobne zadeve veckrat pokazal Sete Gibernau (je pa res, da mu enkrat ni vec zneslo in je uzgal ko zmaj).

LP suzuki

Objavljeno

quote:

quote:

...

Rossijeva zdrsa sta bila fantastična (pri prvem se je celo nekaj trenutkov peljal skozi ovinek po sprednjem kolesu!!! Vsak od nasbi že 10x padel oz. se usttrašil in izgubil oblast.

Matr je CAR!!!

Rossi je res ful faca, a ce imas posneto prejsnjo (dezevno) dirko v Suzuki, bos videl, da je zelo podobne zadeve veckrat pokazal Sete Gibernau (je pa res, da mu enkrat ni vec zneslo in je uzgal ko zmaj).

LP suzuki

Ja ti dve dirki sta bili res ZAKON!!! Rossi je res lepo ujel zadek motorja, uaaa, ampak se bolj utrgano se mi je zdelo kako je vrglo v razredu do 250ccm enga ki je vozu Aprilio (ne spomnim se imena, mislim da je bil mlad american), pa to je blo NOOOORROOOO!!! Se dobro da mamo zdej sonce morm mal it probat ce cesta kaj drzi ;)

Racing

Objavljeno

Ja, dobr je oponasal Supermana tist American u 250ccm!Sicr pa odlicni zadnji krogi Rossija pa Ukawe, to je ucasih pocel zlo dobr Haga, dokler se ni postaral, pa zacel vozit neke dvovaljnike...Rossi-zakon, svaka cast Ukawi dons, da je zdrzal ta nalet!

Sicer pa mislm, da bo to letos prvenstvo Honde, prva Yamaha pol minute uzad, kurc, Suzuki pa sploh ne vem kje je bil...

Objavljeno

quote:

Ja, dobr je oponasal Supermana tist American u 250ccm!Sicr pa odlicni zadnji krogi Rossija pa Ukawe, to je ucasih pocel zlo dobr Haga, dokler se ni postaral, pa zacel vozit neke dvovaljnike...Rossi-zakon, svaka cast Ukawi dons, da je zdrzal ta nalet!

Sicer pa mislm, da bo to letos prvenstvo Honde, prva Yamaha pol minute uzad, kurc, Suzuki pa sploh ne vem kje je bil...

Ja Japonci totalno vladajo v najmocnejsi klasi! Prvi štirje so imeli Hondo (1-4), drugi štirje (4-8) pa so na Yamahi!

Racing

Objavljeno

quote:

quote:

Ja Japonci totalno vladajo v najmocnejsi klasi! Prvi štirje so imeli Hondo (1-4), drugi štirje (4-8) pa so na Yamahi!

Racing

Ja, samo zal z minuto zaostanka Yamahe lezejo, upam, da se bo kej slika popravla u Jerezu...da ne omenjam drugih motohis!

Objavljeno

Sicer pa pol minute na celi dirki ni velik, jst tok zaostajam na krog na Grobniku......

Objavljeno

quote:

Sicer pa pol minute na celi dirki ni velik, jst tok zaostajam na krog na Grobniku......

Jah odvisno s katere strani gledas....pol minute je v takih profi "sportih" kjer odlocajo grami in milimetri lahko tudi veliko! Odvisno tud od tebe za kom zaostajas za pol minute ;)

Racing

Objavljeno

Se hecam, pol minute je OGROMNO!!!! Moje pol minute zaostanka je za najboljsim casom na Grobniku, po moje me prehitijo se choperji pa endure s polno bojno opremo, kurc, moja Yamahca ne zna izkoristit mojih "sposobnosti"...Morm menjat nekoc...

Objavljeno

quote:

Ja tisti padec je bil extra hud... Upam, da se je dobro koncalo...

Kar se pa tice Rossija in Ukawe: matr sta dobra! A cela rec me je se najbolj spominjala na prejsnjo sezono in kaj je Rossi delal Maxu: vozil je tik za njim in ga s tem spravljal ob zivce, dokler ni Max iz ciste zivcnosti naredil napake in padel. Tokrat je to Ukawa naredil Rossiju - le da Rossi ni padel, je pa izgubil dvoboj in s tem prvo mesto.

LP suzuki

Objavljeno

KDOR ZNA, ZNA!!! Tohru, pa se mi zdi, da je mel kancek srece, ne spomnim se, kdaj je Rossi nazadne naredu taksno napako!

Za MadMaxa pa sploh ne vem vec, kaj nej si mislm o njem...Prevec ma slabih trenutkov, stalno se neki zgovarja na motor(tokrat ma prov), prejsne sezone s Hondo je isto neki jambrov, sam pr Yamahi najbrz vedo, da je trenutno edini kolkrtok dobr dirkac za vrhunske rezultate. Mogl bi povabt Cadaloro (mal star), al pa clo Kocinskega, mogoce Baylissa al pa Edwardsa...Ma, neki sanjam, nej dajo stroj Nakanu?! Jacqu?!

Objavljeno

Se mi zdi, da je imel Rossi vceraj slab dan: ne samo, da se je pustil sprovocirati Ukawi in to skoraj placal s padcem, ampak ce si pozorno gledal (jest sem dirko posnel in gledal se enkrat) si lahko videl, da je Rossiju motor ves cas malce poskakoval in oddrsaval, Ukawa pa se je vozil za njim kot po tirnicah. Res cool tale Tohru...

Kar se pa tice Maxa - mislim, da ga je Rossi najbolje opisal: Max vozi tako, kot bi se vedno imel 250 ccm - ne drsi (Rosi pravi, da ne zna drseti, hehehe), potem pa to resuje z vedno vecjim nagibom, dokler sprednja gume ne zdrsne, on pa v pesek. Mislim, da je kljub temu zelo dober voznik, le prevec poln sebe, zato je tudi sam sebi najvecji "sovraznik".

Yamaha bi IMHO naredila FUL pametno potezo zase (pa se Max bi se mogoce kaj streznil), ce bi njegov motor dala Abeju, Jacquesu ali Nakanu (hej, al pa Hagi!). Da zadeva niti sucajno ni tako slaba kot jo prikazuje Max je na obeh dirkah dokazal Checa!

LP suzuki

Popravil/a - suzuki dne 22/04/2002 ob 10:29:28

Objavljeno

quote:

Se mi zdi, da je imel Rossi vceraj slab dan: ne samo, da se je pustil sprovocirati Ukawi in to skoraj placal s padcem, ampak ce si pozorno gledal (jest sem dirko posnel in gledal se enkrat) si lahko videl, da je Rossiju motor ves cas malce poskakoval in oddrsaval, Ukawa pa se je vozil za njim kot po tirnicah. Res cool tale japoncek...

ne vem ce je ze kdo omenil, amapak se mi zdi pomemben podatek. Ukawa je vozil na "dvokomponentnih" gumah, ki so jih razvili za MotoGP. Rossi pa je vozil na "navadnih" gumah ("enokomponentnih")

Objavljeno

quote:

ne vem ce je ze kdo omenil, amapak se mi zdi pomemben podatek. Ukawa je vozil na "dvokomponentnih" gumah, ki so jih razvili za MotoGP. Rossi pa je vozil na "navadnih" gumah ("enokomponentnih")

No ja, tega res ni se nobeden omenil, morda ker ni prevec vazno - gledano s stalisca, da si lahko vsak voznik izbere gume po zelji. Ukawa si je izbral svoje, Rossi pa svoje...

Sicer pa je bila Ukawina guma trsa samo po desni strani, Rossija pa je "metalo" predsvem na zaviranju in pospesevanju, ko je bil precej pokonci, zato mislim, da to ni to...

Whatever, Rossi je dovolj dober, da ima lahko kdaj pa kdaj tudi slab dan... It's only human.

LP suzuki

Objavljeno

quote:

Thja, ko je nek član ekipe po dirki objel Ukawo in mu čestital, je bilo razločno slišati: "Good choice, Tohru, good choice!!!"...

Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!

Objavljeno

quote:

quote:

Thja, ko je nek član ekipe po dirki objel Ukawo in mu čestital, je bilo razločno slišati: "Good choice, Tohru, good choice!!!"...

Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!

Mogoce je pa mislu na njegovo zeno?! :D:D

Racing

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!