Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hola!

Torej po prvem treningu je stanje takole:

1. Makoto Tamada (Honda VTR 1000 SP-2) wildcard

2. Colin Edwards (Honda VTR 1000 SP-2)

3. Noriyuki Haga (Aprilia RSV Mille R)

4. Hitoyasu Izutsu (Kawasaki)

5. Neil Hodgson (Ducati)

6. Wataru Yoshikawa (?) wildcard

7. Ben Bostrom (Ducati 998)

8. Troy Bayliss (Ducati 998 R)

Hja, hudo dvomim, da bo tale vrstni red ostal tudi po obeh dirkah... Npr Izutsu je v zadnji minuti treninga padel in zlomil roko, tako da ne bo nastopil najbrz niti na naslednji dirki, kaj sele v nedeljo...

Prenosi na Eurosportu:

SOBOTA

06:00 Superpole

NEDELJA

04:45 prva dirka, po pavzi pa se druga

Veliko uzitkov pri gledanju!

LP suzuki

Objavljeno

Mater, zgleda da bo tudi v SBK zanimivo. Tile wildcardi na Japonskem pa vedno mešajo štrene. Škoda za Izutsuja, me je kar impresioniral na zadnjih dirkah.

Grrrr, kako naj se jaz pozdravim, če ne bom nič spal???

Suzuki, od kje ti podatek, da bo Superpole na Eurosportu? Jaz ga ne najdem ne na teletekstu niti ne na internetu. Da ne bo zastonj budilka ropotala...

Bye

Desmo

Objavljeno

Hehehe, tezka bo tole, ja... Jest sem pa mislil, da bom sel jutri v TS po top-case, pa izgleda ne bo nic. Hja, pa naslednjo soboto.

Podatek o prenosu superpolea je bil zapisan v clanku/porocilu z dirke na www.eurosport.com - poglej se ti, upam, da nisem kaj zajeb*... tam nekje bolj na koncu je...

Zdej grem pa domov in hitr spat, najboljs kar z dvojno brzino, ker bo treba zjutraj zgodaj vstat...

LP suzuki

Objavljeno

tile japonski wildcart piloti so res neverejtni. Verjetno drugo ne delajo kot cele dneve in noci po dirkaliscu gor pa dol furajo, pa so ze do milimetra napiflani progo.:)

I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.

Objavljeno

Mea culpa, mea maxima culpa... opravicujem se vsem, ki ste/smo zastonj zgodaj vstali - ocitno je bil tisti podatek samo o tem, kdaj bo Superpole, ne pa da ga bodo takrat tudi prenasali...

Verjetno isto velja za dirki, ki bosta sicer ob 05:00 in 08:30, v TV sporedu pa pise da se bodo prenosi in posnetki zaceli ob 07:00. Najbrz bo posnetek prve dirke in prenos druge. Vsaj to, ce so ze Superpole spustili! (ne morem pa preveriti njihovega sporeda direktno na www.eurosport.com ker je server ocitno prezaseden in javlja le se napake...).

Ampak sok je pa bil (europesjani!) - ko sem prizgal TV in pricakoval dirko, eto ti eno bejbo ki drgne in puca in se smeji zraven... ja, zihr...

LP suzuki

Objavljeno

quote:

tile japonski wildcart piloti so res neverejtni. Verjetno drugo ne delajo kot cele dneve in noci po dirkaliscu gor pa dol furajo, pa so ze do milimetra napiflani progo.:)

I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.

Se popolnoma strinjam - je pa se en dodatni faktor: tu je doma japonski Dunlop, ki zagotovo hoce pokazati Michelinu kdo je tu gospodar. Najbrz imajo gume razvite prav posebej za Sugo...

LP suzuki

Objavljeno

quote:

Mea culpa, mea maxima culpa... opravicujem se vsem, ki ste/smo zastonj zgodaj vstali - ocitno je bil tisti podatek samo o tem, kdaj bo Superpole, ne pa da ga bodo takrat tudi prenasali...

Ne sekiraj se Suzuki, saj je bilo prav prijetno zaspati nazaj...

Tista omemba "Live" na koncu poročila je bila verjetno mišljena kot live objavljanje rezultatov na eurosport.com in ne na TV. Drugače pa so napovedani prenosi nedeljskih dirk v živo na sporedu na teletekstu:

04:45 SBK

06:00 SS

08:30 SBK

In še, rezultati Superpole:

1 Noriyuki Haga PS2 - FGF Team Aprilia 1:28.806

2 Neil Hodgson HM Plant Ducati 1:28.823

3 Makoto Tamada Wildcard 1:28.861

4 Ben Bostrom Ducati L&M 1:29.216

5 Colin Edwards Castrol Honda 1:29.259

6 Akira Yanagawa Wildcard 1:29.545

7 Troy Bayliss Ducati Infostrada 1:29.626

8 Eric Bostrom Kawasaki Racing Team 1:29.914

9 Takeshi Tsujimura Wildcard 1:29.981

10 Wataru Yoshikawa Wildcard 1:30.188

11 James Toseland HM Plant Ducati 1:30.287

12 Ruben Xaus Ducati Infostrada 1:30.377

13 Yuichi Takeda Wildcard 1:30.745

14 Chris Walker Kawasaki Racing Team 1:30.796

15 Gregorio Lavilla Alstare Suzuki Corona Extra 1:30.918

16 Lucio Pedercini Team Pedercini 1:31.291

Bye

Desmo

Objavljeno

Haga rules! Sam zdej voz bl umirjen, pa mnkrat flikne...Skoda, da ni vec yamahe u SB, mam tok rad tuljenje in-line stirivaljnikov s Hago u zicu...sam so me mal razocaral z zasnovo M1, k je tok klasicna, se direknega vbrizga nima. A slucajno kdo ve kok kavalov pridela Ducati v SB? Me zanima razlika z yamaho M1, al pa suzukijem u GP.......

Objavljeno

quote:

7 Troy Bayliss Ducati Infostrada 1:29.626

Hmm, Bayliss šele na sedmem mestu... !??!

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

quote:

A slucajno kdo ve kok kavalov pridela Ducati v SB? Me zanima razlika z yamaho M1, al pa suzukijem u GP.......

188HP @ 12500 rpm

Bye

Desmo

Objavljeno

Hola!

No, tudi tale zadeva je pod streho.

Rezultati SBK Race 1:

1. Edwards (Honda VTR 1000 SP-2)

2. Tamada (Honda VTR 1000 SP-2)

3. Haga (Aprilia RSV Mille)

4. Hodgson (Ducati 998 F01)

5. Bayliss (Ducati 998 F02)

6. Yanagawa (Kawasaki Z7R-RR)

Rezultati SBK Race 2:

1. Tamada (Honda VTR 1000 SP-2)

2. Edwards (Honda VTR 1000 SP-2)

3. Hodgson (Ducati 998 F01)

4. Bayliss (Ducati 998 F02)

5. Haga (Aprilia RSV Mille)

6. Yanagawa (Kawasaki Z7R-RR)

Zanimivo, da je bil Hodgson s privatnim (in lanskim!) modelom Ducatija v obeh dirkah hitrejsi kot Bayliss z letosnjim tovarniskim, da Xausa sploh ne omenim (v prvi dirki je celo padel, v drugi se je "izgubil"). Prednost Baylissa pred Edwardsom se je zmanjsala na 24 tock. Ducatiji torej niso nepremagljivi - se bo zanimivo!!! Ocitno Dunlopove gume niso predstavljale odlocilne prednosti, saj je Edwards brezhibno vozil z Michelinkami...

Rezultati SS:

1. Chambon (Suzuki GSX-R 600)

2. Fujiwara (Suzuki GSX-R 600)

3. Foret (Honda CBR 600)

4. Casoli (Yamaha R6)

5. Muggeridge (Honda CBR 600)

6. Kellner (Yamaha R6)

7. Pitt (Kawasaki ZX6-R)

Chambon (prvak 2000) je tako spet prevzel vodstvo v boju za naslov, Pitt (prvak 2001) po slabem startu ni imel sans.

Vse dirke so bil zelo zanimive, le jest sem se malce utrujen od FS 10...

LP suzuki

Popravil/a - suzuki dne 21/04/2002 ob 09:55:07

Objavljeno

quote:

quote:

A slucajno kdo ve kok kavalov pridela Ducati v SB? Me zanima razlika z yamaho M1, al pa suzukijem u GP.......

188HP @ 12500 rpm

Bye

Desmo

Nism lih tehnicni biser, sam a mi lohka kdo razlozi kako ma lohka 1000 kubicni dvovaljnik skor tok konjev kokr 1000 kubicni stirivaljnik (M1-190 HP)??? A niso bla lih zato pravila u SBK prilagojena tem razlikam (750 ccm-stirivaljniki, 1000 ccm-dvovaljniki, pa se trivaljniki nekje vmes...)???? Svicam, pa nc ne stekam...

Objavljeno

quote:

Ducatiji torej niso nepremagljivi...

Saj so bili Ducatiji vseh letnikov letos že premagani, samo Bayliss je bil do danes nepremagan. Glede na nenavadnost proge mu verjetno malo manjka jesensko testiranje, ki se ga je izognil zaradi polomljenosti. Je pa vseeno precej napredoval v primerjavi z lanskim letom. Čestitke Edwardsu, ki je uspel prekiniti japonsko dominanco v Sugu (po mojem prva dirka ni bila diktirana, kljub nekaterim namigom komentatorjev na ES). Komaj čakam naslednjo dirko v Monzi 12.maja.

Sem pa uspel vse dirke gledati v živo, torej spanje je bilo danes na obroke. Še dobro, da sem bil na FS-ju abstinent...

Bye

Desmo

Objavljeno

quote:

quote:

quote:

188HP @ 12500 rpm

Bye

Desmo

Nism lih tehnicni biser, sam a mi lohka kdo razlozi kako ma lohka 1000 kubicni dvovaljnik skor tok konjev kokr 1000 kubicni stirivaljnik (M1-190 HP)??? A niso bla lih zato pravila u SBK prilagojena tem razlikam (750 ccm-stirivaljniki, 1000 ccm-dvovaljniki, pa se trivaljniki nekje vmes...)???? Svicam, pa nc ne stekam...

Vse se da, sam norc morš bit...

LP

Objavljeno

quote:

Yamaha M-1 ima IMHO vsaj kakih 220 KM (sicer bi bolj zaostajala za Hondo, ki "priznava" okoli 235 KM za RC211V), 190 je pac uraden tovarniski podatek (bolj zavajanje).

To z razlicnikmi kubiki v SBK (4V 750, 3V 900, 2V 1000 ccm) je bilo zaradi tega, ker vcasih "manjvaljnike" niso znali narediti primerljivo mocne z "vecvaljniki" in bi nekateri pac zviseli... Da je to bedarija se vidi pa v tem, da bodo to glihkar ukinili (v BSBK so pa ze).

LP suzuki

Objavljeno

quote:

quote:

Yamaha M-1 ima IMHO vsaj kakih 220 KM (sicer bi bolj zaostajala za Hondo, ki "priznava" okoli 235 KM za RC211V), 190 je pac uraden tovarniski podatek (bolj zavajanje).

To z razlicnikmi kubiki v SBK (4V 750, 3V 900, 2V 1000 ccm) je bilo zaradi tega, ker vcasih "manjvaljnike" niso znali narediti primerljivo mocne z "vecvaljniki" in bi nekateri pac zviseli... Da je to bedarija se vidi pa v tem, da bodo to glihkar ukinili (v BSBK so pa ze).

LP suzuki

No, pocasi se mi ocke odpirajo, kako pa je pol z rezultati u BritishSBK? Najbrz isto Ducati al pa Honda dominirata... Ceprav R1 najbrz ne vozi, ali pac? GSX-R 1000 sem videl, da je vozil-zmagal v Le Mansu, tudi R1, samo R7 je bila uspesnejsa, najbrz je bolj uporabna za razmere v SBK...

Objavljeno

quote:

No, pocasi se mi ocke odpirajo, kako pa je pol z rezultati u BritishSBK? Najbrz isto Ducati al pa Honda dominirata...

Zaenkrat se vedno vodi Ducati. Bomo videli, ce bodo nadaljnje dirke pokazale se koga drugega...

LP suzuki

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!