Brrrm Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Na Valu 202 povedano: ponoči v središču Ljubljane umrla motociklist in sopotnik zaradi izsiljevanja prednosti. Izsiljevanje prednosti omenjeno nevtralno, tako da ni bilo razbrati, ali je izsiljeval umrli motorist ali kdo drug. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Motorist 17 let peljal v rdečo luč. Umrla oba s sopotnikom. Križišče Masarykova - Trg OF. Popravil/a - MARJA dne 22/04/2002 ob 07:18:51 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Motorist 17 let peljal v rdečo luč. Umrla oba s sopotnikom. Križišče Masarykova - Trg OF. Popravil/a - MARJA dne 22/04/2002 ob 07:18:51 Žal je res tako. Zgodilo se je pri ti. rondoju pri avtobusni postaji. Avtomobil, ki je zavijal levo je po izjavah očividcev speljal, ko se mu je prižgala zelena luč. Motorist je pripeljal naravnost skozi rdečo luč in prišlo je do katastrofe! Lepo vas prosim, dajte se zamislit! Na drugih temah govorimo o dirkališčih, dirkanju na obvoznicah ...itd. Motorizem je za mlade izredno privlačen, dajmo jim čim več povedat o varnosti. Dajmo jim zgled z vožnjo vsaj v naseljih! Mi je tako žal takih mladih življenj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Hmm, ... lahko samo upamo da vsaka od smrti enega od naših nekomu drugemu reši življenje, ko se malo zamislimo vsi skupaj. V nasprotnem primeru, smo si itaQ sami krivi, da cepamo ko muhe, in da grejo življenja in smrti v nič ... jebat ga bo že držalo da je motorizem "Mind Game" ne pa substitut za (kaj že dr. Rugelj?!) Zoolo P.S.:In seveda družinam preminulih, iskreno sožalje. ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Hmm, ... lahko samo upamo da vsaka od smrti enega od naših nekomu drugemu reši življenje, ko se malo zamislimo vsi skupaj. V nasprotnem primeru, smo si itaQ sami krivi, da cepamo ko muhe, in da grejo življenja in smrti v nič ... jebat ga bo že držalo da je motorizem "Mind Game" ne pa substitut za (kaj že dr. Rugelj?!) Zoolo P.S.:In seveda družinam preminulih, iskreno sožalje. ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Mimogrede, katera smrt pa ne gre v nič? Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 PO POROČILIH NA RADIJU.....VČERAJŠNJI DAN VZEL CELO 3 ŽIVLJENJA MOTORISTOV. Sej nimam kej dodat........plizzzzzzzzzzzzzzzzz pamet u roke!!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Mimogrede, katera smrt pa ne gre v nič? Lucky, tista iz katere se vsaj nekdo drug nauci nečesa o preživetju ali življenju. Moje skromno mnenje! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2002 Žal je res tako. Tretja smrtna žrtev je bil tudi motorist. V kraju Ihova pri Benediktu je trčil v tovornjaka. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Sej nimam kej dodat........plizzzzzzzzzzzzzzzzz pamet u roke!!!!!! pamet v glavo, gas pa s pametjo v roke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Včeraj sem naredil večji krog okoli Ljubljane,in v mesto sem prišel ravno ko se je zgodila nesreča.Umrla sta 17 letna fanta-na 125 kubičnem motorju,brez dovoljenja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Samo ne mi rečt, da še čelad nista imela. Žal mi je za oba, vendar velik del krivde pripisujem staršem voznika, ki sta mulcu kupila motor in mu dovolila, da se vozi brez izpita. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Samo ne mi rečt, da še čelad nista imela. Žal mi je za oba, vendar velik del krivde pripisujem staršem voznika, ki sta mulcu kupila motor in mu dovolila, da se vozi brez izpita. Burn to be wild ..imela sta čeladi,vendar ju je vrglo v drog javne razsvetljave... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 .. .. .. .. .. .. ........ Naj počivjo v miru! IN NAJ BOBO V OPOMIN VSEM NAM!!! Rad bi še ŽIVEL, zato se vozim pametno z motorjem!!! ...SOMEBODY STOP ME!!!... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: velik del krivde pripisujem staršem voznika, ki sta mulcu kupila motor in mu dovolila, da se vozi brez izpita. Sicer ne vem ali sta fantu kupila motor starša, ampak vseeno. Danes so mladi vedno bolj podjetni in služijo denar na legalne in nemalokrat tudi na nelegalne načine. Še pred desetimi leti, ko sem bil srednješolec, ni bilo take podjetnosti med nami in večina od nas si materialnih dobrin ni plačala iz lastnega žepa. Zdaj pa si jih. Če mu starša nista kupila motorja in si ga je kupil sam, nista mogla narediti nič, če se je vozil brez motorja, saj si je lahko z denarjem kupil tudi neodvisnost od staršev. Njunih življenj je pa v vsakem primeru škoda. lp in varno vožnjo, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ramb0 Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 enkrat je bil en lep dan in jaz sem vihral po podezelju s svojo yamaho. mislil sem, da sem najvecji jack in da so idioti tisti, ki v naseljih vozijo 50, 60. 110 sem se peljal mimo znaka "otroci na cesti" zdel se mi je smesen. potem sem kaksnih 500m pred sabo opazil skupino otrok, ki so se vracali iz sole in se na plocniku lovili. naeknkrat je ena puncka stala na sredi ceste. bil sem se dalec, a od takrat se vozim v naseljih 60. Speed king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Naj počivjo v miru! IN NAJ BOBO V OPOMIN VSEM NAM!!! Jaz nemam nič pr tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: bil sem se dalec, a od takrat se vozim v naseljih 60. Speed king Žalostno toda resnično, največkrat se mladi na svojih napakah učijo. Katerih posledice pa tudi drugim lahko gorje povzročajo. V tokratnem primeru ne, pa to ne pomeni prav jim bodi. Vsakega življenja je škoda, še posebej mladega. Saj je bilo še vse pred njimi, sedaj pa črta, rez, konec. Nič več,ničesar ni več, ni več popravnega izpita. Kaj narediti nisem dost pameten. Vem, ko jih ustaviš, pa jim poskušiš razložiti, te na hiter odpravijo : sereš stari, dam pejt, poglej se truplo kakšen si in že odbrzijo. Tokrat na žalost za zmeraj. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 mene ti mladiči na momente še najbolj spominjajo na tisto staro dobro zgodbo o budističnem menihu in kozi. Menihu pripreljejo kozo na obredni zakol, menih vzame obredni bodež, da jo bo po predisih odp'ru in .... V trenutku ko je menih dvignil roko se zacne koza smejati, dobesedno smejati, ... Menih jo pogleda in pravi zakaj se smeje? Koza mu odgovori, ...tudi jaz sem bila nekoč menih, tudi jaz sem verjela v darovanje in žrtvovanje, ... vendar pa je to moja zadnja reinkarnacija v okliki koze potem sem rešen, .... samo boli me srce ko pomislim nate kaj te še čaka! Hmmmm, ... mogoče pa ko govorimo o suicidnem obnašanju in izzivanju sreče s strani razno raznih dečkov in deklic, tukaj niti ni v igri samo objestnost, .... mogoce je pa samo izravnava računov teku, pa si omladinci itaQ ne morjo pomagat v svoji navidezni gluposti?! OK, dovolj, samo lucidna ideja, ... what the duck do I know?! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Popravil/a - zoolo dne 22/04/2002 ob 17:19:52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 splet naključij, ki jih še ne vem kaki zakoni ne bojo razrešili najebejo zmeri živi "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Pa še nekaj glede nesreče v Ihovi. Žrtev nesreče ni vozila z motorjem ampak z mopedom - neki stari APN. Danes sem bil na kraju nesreče, kjer je še vednu v jarku ležal prevrnjen tovornjak, ki je trčil v mopedista - vse skupaj je zgledalo grozno. Sicer pa res dajmo vsaj malo bolj pazit kaj delamo na cesti, če že drugi ne pazijo na nas. Popravil/a - tom dne 22/04/2002 ob 21:05:30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Večina mladih in nadebudnih svežih mopedistov - motoristov se žal ne more spijazniti z dejstvom, da se je treba za dolgoletno uživancijo na dvokolesnikih počasi in postopno učiti, ter da je varnost na prvem mestu. Najboljše zdravilo je kakšna odrgnina, podpludba ali podrgnjena in počena plastika ... če je tu sploh kaj dobrega. Žal jo le redki odnesejo na ta način, pa tudi na napakah drugih se ne znajo učit. Pa ne okol govort ! Popravil/a - IKE dne 22/04/2002 ob 23:07:17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Fantje in dekleta cisto na kratko: pazite, pazite in še enkrat pazite nase ker nas je veliko ki te imamo radi in nas je veliko ki jih imaš ti rad-a!!! udi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Fantje in dekleta cisto na kratko: pazite, pazite in še enkrat pazite nase ker nas je veliko ki te imamo radi in nas je veliko ki jih imaš ti rad-a!!! udi Res je. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Ne vem no, ampak mislim, da sta fanta lovila zeleno luc na semaforju, pa je nista ujela, v krizisce sta priletela, ko sta imela ze rdeco luc, v tistem trenutku se je pa avtomobilu (nasproti njima), ki je zavijal levo, prizgala zelena puscica in je zavil. Valjda, ker se mu je prizgala zelena puscica, je brez skrbi zapeljal v krizisce in s tem zaprl pot dvema kamikazama na motorju (mislim na 125-ki) Fanta sta poletela po zraku naravnost v stebra semaforja oz. lavne razsvetljave! Itak pa ni vec vazno kako in zakaj. Danes sem sel pes tam mimo in prizor je prav zalosten: ob se vidno popraskanima stebroma gorijo bele svecke, fatje in dekleta (verjetno prijatelji preminulih) pa stojijo tam zraven in kot da ne morejo doumeti tragedije! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Če je tisti komentar o nesrečah v Slovenskih novicah res izrekel Gaber Kržišnik-Gabrielle, MU SEREM NA POSAO. Sicer ne rečem, da delno nima prav, ampak vsaj kar se tiče dirkališča, bi si pa motoristi že morali biti enotni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave