john doe Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: fanta-na 125 kubičnem motorju,brez dovoljenja ... Danes piše v Delu, da je voznik imel vozniško dovoljenje, kar sicer zdaj nima veliko pomena, ampak le toliko v vednost, da ga ne bomo po krivem obsojali. lp in varno vožnjo, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfild Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Res žalostno vse skupaj:( Jaz se borim preživeti, zato se včasih že sprašujem, zakaj sem kupil 1500-ko, če pa se vozim z hitrostjo friziranega APN-a in zaviram pred vsakim križiščem, da mi plastičarji kažejo "fuck off"????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2002 quote: ne bomo po krivem obsojali. Saj ga ne obsojamo. Obsodil je sebe in prijatelja sovoznika sam. Tudi obsodbo izvršil. Semaforizirano križišče je tipičen primer medvozniškega zaupanja. Samo zaupanje v to, da bo drugi voznik pri rdeči luči ustavil in stal nam da poguma, da zapeljemo skozi zeleno luč. Vožnja v rumeno in skozi rdečo pa je hazard. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 quote: Če je tisti komentar o nesrečah v Slovenskih novicah res izrekel Gaber Kržišnik-Gabrielle, MU SEREM NA POSAO. Sicer ne rečem, da delno nima prav, ampak vsaj kar se tiče dirkališča, bi si pa motoristi že morali biti enotni. ...in kaj je napisal?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 quote: ...in kaj je napisal?? Glede tega, da bi bilo pametno v SLO zgraditi dirkališče, kjer bi si potem lahko dali duška - citiram: "To so le izgovori, da bi res dobili to dirkališče. Na cestah zaradi tega ne bi bilo manj motorističnih žrtev. Dejstvo pa je, da tisti, ki imajo motorna kolesa, radi dodajo plin čez mero. Bolje bi bilo, če bi se zavedali, kako nevarna je lahko hitrost." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno April 26, 2002 Deli Objavljeno April 26, 2002 Najlazje pa je seveda optoziti nekoga, ki je mrtev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2002 Z enim ušesom zopet slišal žalostni novici na radiu. Včeraj en motorist umrl. Rečeno, da zaradi prevelike hitrosti trčil v objekt ob cesti, vendar ne čul v kaj točno. Drugi, nekje drugje, hudo poškodovan. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 Groza, pa sezona se je komaj dobro začela. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 pazimo nase !!!! lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 quote: Z enim ušesom zopet slišal žalostni novici na radiu. Včeraj en motorist umrl. Rečeno, da zaradi prevelike hitrosti trčil v objekt ob cesti, vendar ne čul v kaj točno. Drugi, nekje drugje, hudo poškodovan. Brrrm Če sem prav slišala v drog od javne razvetljave.... v ulično svetilko... Pa še en iz Murske sobote se je ponesrečil, samo je preživel in ima hujše poškodbe, je pa izven smrtne nevarnosti. To je bilo vse včeraj!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 quote: Pa še en iz Murske sobote se je ponesrečil, samo je preživel in ima hujše poškodbe, je pa izven smrtne nevarnosti. To je bilo vse včeraj!! brother RW (ce misli pupa istega) je v bolnici MS v komi (poskodbe glave).neznani avtomobilst je prehiteval nasproti in trcil v motorista. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 in verjetno je imel prižgano tudi dolgo luč pa ga je vseeno povozil.boljš s ceste kot pa v avto ki ti pelje v škarje. lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 boljš da sploh ne prehiteva v škarje.... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 Ravno sredi planov za vikend, me je včeraj zvečer poklicala kolegica....sem skor s stola padla - motorista, ki je predvčerajšnjim umrl, sva spoznali pred kakšnim mesecem in ravno za ta vikend sva se hoteli z njim dogovorit, da gremo na zbor.... Bil je iz Dupleka (pri Mariboru), Jože....podrobnosti nesreče še ne vem. Vem le to, da se mi je zdel zeloooo skuliran in 'po pameti' vozeč motorist. In res dober človek. Kot, da bi držalo tisto iz Svetega pisma, da 'Bog k sebi najprej in najraje vzame svoje najljubše otroke'.....(če se bo kdo obregnil ob te besede - sem ateist) Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 quote: Kot, da bi držalo tisto iz Svetega pisma, da 'Bog k sebi najprej in najraje vzame svoje najljubše otroke'.....(če se bo kdo obregnil ob te besede - sem ateist) Aja Aja, to pa ni iz Svetega pisma, ampak je še veliko starejše (iz Stare Grčije). Sem celo osnovno šolo hodila k verouku, pa k maši, pa ni bilo nikoli omenjeno jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 Tisti ki je šel v drog je bil včeraj na 24 UR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jlaznik Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 pa pravjo da smo motoristi rizicna skupina. Kot bi rekel, da so kegli rizicna skupina, ko je jasno da bo slej ko prej kugla priletela in jih podrla. Mater sm jezen...... Prej smo ogrozena vrsta kot pa rizicna skupina. Zakon bi nas moral obravnavat kot pesce. quote: quote: Pa še en iz Murske sobote se je ponesrečil, samo je preživel in ima hujše poškodbe, je pa izven smrtne nevarnosti. To je bilo vse včeraj!! brother RW (ce misli pupa istega) je v bolnici MS v komi (poskodbe glave).neznani avtomobilst je prehiteval nasproti in trcil v motorista. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 quote: quote: Kot, da bi držalo tisto iz Svetega pisma, da 'Bog k sebi najprej in najraje vzame svoje najljubše otroke'.....(če se bo kdo obregnil ob te besede - sem ateist) Aja Aja, to pa ni iz Svetega pisma, ampak je še veliko starejše (iz Stare Grčije). Sem celo osnovno šolo hodila k verouku, pa k maši, pa ni bilo nikoli omenjeno jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Svetega pisma res ne znam na pamet, tako, da ne morem trdit od kod je to pobrano...naš župnik je ob eni tragični smrti pri maši ob pogrebu o tem govoril. Sicer sem pa tudi jaz hodila k verouku, ker je bila pač taka tradicija v familiji. Pravzaprav me zdaj niti ne briga in se mi ne zdi najpomembnejša stvar v življenju, iz kje kaj izhaja.....sploh se pa stare kulture in verstva tako prepletajo in ponavljajo v dosti stvareh, da jim včasih težko najdemo prvotni izvor. Niti ga nima smisla iskat, če je komu pomembno le sporočilo. LP Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave