ablatnik Objavljeno April 23, 2002 Opozori Objavljeno April 23, 2002 Najprej pozdrav vsem! Na teh straneh sem popolnoma nov! Kupil sem motor BMW R75-7 sedaj pa bi ga rad dopolnil tako, da bo tak, kakršen je bil v resnici. Na vas se obračam s prošnjo in sicer iščem aluminjasto tablico z napisom BMV R75-7. Če jo kdo ima ali pozna koga, ki jo ima in bi jo prodal naj mi to sporoči. LP Aleš AB
alena_bmw Objavljeno April 23, 2002 Opozori Objavljeno April 23, 2002 Mislim, da če ne boš dobil drugje, se javi pri kakem bmw zastopniku...običajno imajo kataloge za vse stare modele..in verjetno tudi to kar iščeš. lp alena p.s. jaz mam bmw r-65 Better blond than bold!!
Pervy Objavljeno April 23, 2002 Opozori Objavljeno April 23, 2002 pa BMW klub slovenija lahko probas, naslov ali kontakt pa to morejo drugi dat, ga ne vem. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Ice Objavljeno April 23, 2002 Opozori Objavljeno April 23, 2002 pa mogoce se savinjo celje probaj - BMW klub v CE (vsaj bil). ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se