Vojč Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Kar se pa tiče ovinkov se pa strinjam da je avto hitrejši. Tam sm imel pa velik dela da sm Elantro ujel, ampah nazadnje mi je ratal. Ufff komej....sm že mislil da mi ne bo. odvisno kakšni ovinki O:-) mogoče bi bilo potrebno menjat pilota na GSX-R in bi že bila slika drugačna :naughty:
Thundercat Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 ....al pa ma logio svojega GSXR-a na 26 kW 'zaklenjenega' :whistle: :devil: to je najbolj racionalna razlaga.... :OK:
PERO58 Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 (popravljeno) odvisno kakšni ovinki O:-) mogoče bi bilo potrebno menjat pilota na GSX-R in bi že bila slika drugačna :naughty: Ja to bo! :grim Popravljeno Maj 11, 2006. Popravil PERO58
GrCaR Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 mogoče je imela turbo/nitro,.....zadeve :hmm: :lol1: ....al pa ma logio svojega GSXR-a na 26 kW 'zaklenjenega' :whistle: :devil: 25kW :P
franc Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Pred kakšnimi 20 leti je Mansel s staro formulo 1 odpeljal promocijski krog na Grobniku (obljubljali so dirko Mansel- Agostini(ali nekaj podobnega)). Kljub temu, da je bila formula lanski model in verjetno ne najbolje nastavljena in da Mansel prav gotovo ni odpeljal na polno je bil njegov čas kar za nekaj sekund boljši od najboljšega kvalifikacijskega časa 500ccm (Edi Lawson). Pri primerljivih strojih (ne po ceni) so "4 kolesa" nedvomno hitrejša, če pa je merilo denar potem "2 kolesa" brez dvoma. lp Franc
Vojč Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 @franc ni dvoma, da ne bi bil stroj na 4 kolesih hirejši v ovinkih. Ampak res stroj, ne pa normalen običen avto :devil:
moto rider Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 (popravljeno) ...ŠEST... Za tiste, ki so p'jani, je še to premalo. Popravljeno Maj 13, 2006. Popravil fičo
Lobo Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 @franc ni dvoma, da ne bi bil stroj na 4 kolesih hirejši v ovinkih. Ampak res stroj, ne pa normalen običen avto :devil: No potem moraš za primerjavo vzet tudi normalen običen motor ne pa moto stroj. :devil:
danci1973 Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 No potem moraš za primerjavo vzet tudi normalen običen motor ne pa moto stroj. :devil: Pri primerljivih strojih (ne po ceni) so "4 kolesa" nedvomno hitrejša, če pa je merilo denar potem "2 kolesa" brez dvoma. Po čem pa so lahko avti in motorji primerljivi? Denar je praktično edina skupna točka - za 2,5 MSIT dobiš že resen moped - al pa en bolj bogi avto... BMW M3 : 4.valji, 2467cm3, 175kW, 0-100:6.5s, 248km/h, voznik:Česenj ZZR1100: 4.valji, 1052cm3, 111kW, 0-100:2.64s, 285km/h, voznik:Gustinčič Rezultat (1 krog): 1. BMW: 1:52.1 2. ZZR: 1:56.1 Gustinčič:"Zavorne luči na BMW se na koncu najdaljše ravnine prižgejo že skoraj v ovinku. Tam za motocikel ni več srečne vrnitve..." BMV M3 je (bil) med avtomobili približno to, kar so R1, GSX-R ipd. med mopedi - zato je tudi ta primerjava bolj kilava. Prepričan sem, da bi tudi l. 90 kak bolj športni model (ZZR je navsezadnje sport-touring moped) dosegel precej bolljši čas. No, morda pa tudi ni vse v mopedu... :lol1: D.
Thundercat Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 vglavnem...povprečen motorist, naščije povprečnega avtomobilista, kjerkoli, kadarkoli....brez da bi se posebej trudil.... :P
Terminator Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Če sta motor in avto primerjevalna potem bo avto nascal motor pika! Vendar kaj je primerjevalno? Npr. primerjati Porscha 911 ali pa M3-ja s K5 suzo gsxr1000 je daleč od primerjevalno ampak bosta še vedno oba avtomobila hitrejša po telemetriji čez ovinke! Seveda jih bo suza demolirala iz ovinkov pa po ravnem pri pospeševanju zaradi gromozanske prednosti v teži napram moč. Primerjevalno bi bilo - supercar s 600 konji+ kjer gre lahko suza (pa še s takim riderjem) domov spat. Čim se cesta krepko zavija - pod asfalt s kolenom žal ne moremo... super car zatorej nažalost zmaga. Navadni avtomobili na cesti so pa itak zmeraj "toast" ampak se tut kakšen yugo tm na primorskem najde k se tko pele za tabo, da kr mal švicaš pod čelado sploh pa, če ceste ne poznaš - ane!!?? .) Aja pa še to - zanimivo vedeti; F1 napram GP bike, na vseh dirkališčih - F1 od 10-20 sekund hitrejša.
Thundercat Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 "primerjalno" že..vendar...koliko poršev se vozi po slovenskih cestah, pa koliko 1000 kubičnih super-športiv.... realno stanje na cesti je pač tako, da so motorji mnogo hitrejši od avtov....
Terminator Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 "primerjalno" že..vendar...koliko poršev se vozi po slovenskih cestah, pa koliko 1000 kubičnih super-športiv.... realno stanje na cesti je pač tako, da so motorji mnogo hitrejši od avtov.... Se strinjam, dokler ni prazne ceste pa ti prleti en od teh redkih Porshev za rit pol je pa blem, sploh pa, ko se brzine dvignejo nad tono (160km/h). Pol pa zadeva rata zelo primerljiva...
logio Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 (popravljeno) Ne ne to jes čist resn pravm. Un v Elantri se je kr za glavo prjeu ni mogu vrjet de sm ga prehitel. To je pa motocikel a ne. Nima avto kej iskat tukaj. Ampak po ovinkih.....tam pa kooooomaj da sem ga lovil.Ampak pol je prišla ravnina in je blo po njem, v tretjo pa gas do konca pa sem šel mimo (glih za glih)!!!! Popravljeno Maj 30, 2006. Popravil logio
hajoktejn Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Ne ne to jes čist resn pravm. Un v Elantri se je kr za glavo prjeu ni mogu vrjet de sm ga prehitel. To je pa motocikel a ne. Nima avto kej iskat tukaj. Ampak po ovinkih.....tam pa kooooomaj da sem ga lovil.Ampak pol je prišla ravnina in je blo po njem, v tretjo pa gas do konca pa sem šel mimo (glih za glih)!!!! Res dosežek, vreden samega gospoda Rossija :wacko: . Sploh pa izredno inteligentno ganjat se z avtomobilisti sploh ko ga "jedva" prehitiš, potem pa ti v ovinku za rit pride ;).
Burnout Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Ne ne to jes čist resn pravm. Un v Elantri se je kr za glavo prjeu ni mogu vrjet de sm ga prehitel. To je pa motocikel a ne. Nima avto kej iskat tukaj. Ampak po ovinkih.....tam pa kooooomaj da sem ga lovil.Ampak pol je prišla ravnina in je blo po njem, v tretjo pa gas do konca pa sem šel mimo (glih za glih)!!!! Sam glede na to, kakšen motor imaš..... Kaj si pa počel sa si šel tako počasi??? :hmm: (Suzuki GSX-R 1000) No... vse je odvisno od voznika :whistle: Men ni še noben Elantra delala problemov :P :krneki: Lp Burnout
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Po moje v ovinku motor le stežka sledi avtu na ravnini pa avto nima za burek...
Pervy Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 fak ta elantra je pa huuuuuuuuuud avto. jebeš ninjo bom elantro kupil :devil: :slap: bom kolegu ki je gixer fanatik povedal da gixer ne more elantre spizdit :lol1: :worship: hvala za to informacijo ga bom cel vikend lahko v glavo jebal :beer2:
logio Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Ne ne sej sm jo prehitu na konc.......sam komaj........v tretjo pa gas do konca.........pa glih za glih mimo....sam po ovinkih sem imel pa ogromno dela ker je avto tam hitrejši!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se