Yoldi Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 če tebe nau pol smo ga pa na j...... :slap: :slap: Jej pol pa pridem :blush: .....Spet bo težka glava... :naughty: Pa vsak ma tolk za povedat da je smrekovc zdrav, po primerni dozi pa :drunk: no en vprašanje: kolikšen rok ima ta zdravilna stran tega (sicer okusnega :devil: zvarka) hočem rečt napoja... stranske učinke kar hitro pokažehe he he.. zgleda bolj dolgoročno deluje ane :OK: Lp Yoldi
raubritter Objavljeno November 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2005 ja smrekovc je zdravilo za pluča pravjo :OK: če ga piješ v zmernih količinah .) če preteraš pol pa hitreje dihaš :lol1: :lol1:
divja zver Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 smrekovc bo :grim kampirov boš pa lohk kakšen km stran .) sej veš kje :D :D smrekovc je v redu, sam sej bojo borovničke tud ane :beer2: kađiva a bova kampirala :lol:
kađiva Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 kađiva a bova kampirala :lol: pa ne upaš :naughty:
travac Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 A bo ta žurka v Spodnji Besnici ali Zgornji Besnici?
Zdrawc Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 Ewo vam, drugače pa gor še govorijo slovensko pa se da tudi vprašat :D
Lowrenc Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 V Besnci še govorijo slovensko, v kranju ba že bl slab! Sploh v nekaterih predelih...
raubritter Objavljeno November 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 21, 2005 A bo ta žurka v Spodnji Besnici ali Zgornji Besnici? v Spodnji B :OK: :OK: esnici(gasilski dom) :OK: če nauš najdu poklič :OK:
Zdrawc Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 v Spodnji B :OK: :OK: esnici(gasilski dom) :OK: če nauš najdu poklič :OK: A v Zg. Besnici nimate gasilskega doma :blink:
raubritter Objavljeno November 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 21, 2005 A v Zg. Besnici nimate gasilskega doma :blink: ne še :D
Zdrawc Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 ne še :D Aha, zdej mi je pa vse jasno :yes:
eMBe Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 v Spodnji B :OK: :OK: esnici(gasilski dom) :OK: če nauš najdu poklič :OK: ma ne :grrr tam v bližin zapali en kozolec pa počak na gasilce :lol: :lol: :lol:
MARJA Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 Na motorju imam edino zimsko opremo lopato, na avtu so mi pa brisalci crknil. Me ne bo, na žalost.
Zdrawc Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 (popravljeno) Mene tud zihr ne :cry: , edino če bi kolega nafukal, da bi peljal z traktorjem :devil: Popravljeno November 26, 2005. Popravil Zdrawc
Lowrenc Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 No, sj me take stvari ne ganejo več ampak striptiz je biu pa mal drgač, kt ponavad!! Nekej novga!! :) Mater je temno dons... :OK:
Zdrawc Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 ... ampak striptiz je biu pa mal drgač, kt ponavad!! Nekej novga!! :) :eek: A bi nas malce bolj razsvetlil...... :?
kađiva Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 madona pa je blo res temno vse skup,...če bi luči ugasnil sploh ne bi vedu da je kej na odru :lol1: :lol1: :lol1: ampak plesat pa ne zna :grrr :grrr ... no drgač je blo pa kr kul vse skup,sam premal folka je blo...vreme je zajebal mal,čeprov veste kva softiči ste tisti k niste pršli,če so lahko majstri iz Pazina pršli v Besnico pol bi tud vi lahko :) Raubritterji :OK: :OK: dobr je blo
Lowrenc Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 :eek: A bi nas malce bolj razsvetlil...... :? Hehe! Sj je že cagiva tut reku, d je blo temno in črno! Invazija iz Afrike se je začela!
Zdrawc Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Hehe! Sj je že cagiva tut reku, d je blo temno in črno! Invazija iz Afrike se je začela! A to bodo torej motozborske smernice za leto 2006 :? COOL :OK:
raubritter Objavljeno November 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2005 zahvaljujemo se vsem,ki ste kljub zelo slabemu vremenu prišli na naš moto party,v soboto je v besnici padlo 55 cm snega,ljudi je bilo glede na vreme velik :OK: žur z ladys first in erotičnim programom,ob dobrem golažu in odojku je bil dobr :OK: :OK: še enkrat hvala vsem,ki ste prišli :OK: :OK: :OK:
pirrulz Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 En namig: foto??? :hmm: :grim
raubritter Objavljeno November 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2005 En namig: foto??? :hmm: :grim ja seveda fotke bodo sam,da mal kseb pridemo :lol1: računam,da bodo že dons al pa jutr na www.mk-raubritter.com :OK: :OK:
Moto32 Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ...vreme je zajebal mal,čeprov veste kva softiči ste tisti k niste pršli... Softiči? :o Me zanima,kk bi ti rinu mopija od Žirov do Besnice v pol metra snega... :slap:
kađiva Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Softiči? :o Me zanima,kk bi ti rinu mopija od Žirov do Besnice v pol metra snega... :slap: ja a avta nimaš? :blush: :hmm: če je to pol te zastopm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se