Skoči na vsebino

KRVODAJALSKA AKCIJA 13.12.05

KRVODAJALSKA AKCIJA 13.12.05  

42 članov je glasovalo

1. 1.

• KC LJUBLJANA
      20
    • SB MARIBOR
      7
    • SB CELJE
      3
    • SB IZOLA
      1
    • SB NOVA GORICA
      1
    • SB MURSKA SOBOTA
      7
    • SB SLOVENJ GRADEC
      1
    • SB NOVO MESTO
      1
    • SB BRE?ICE
      0
    • SB PTUJ
      1

Priporočene objave

Objavljeno

Kri si spuščam dvakrat letno v transfuzijskem centru Izola nazadnje septembra tako da ne bo 3 mesece od zadnjega darovanja. O:-)

Objavljeno

Če organiziraš pod okriljem Motosveta se prej posvetuj z Noisom in Codeinom... Motosvet je njuna blagovna znamka in zagotovo imata že kje kak 'deal' ali pa 'odnos' s kom sklenjen ....

NOISE je rekel da je ideja ql. Samo naj jo sam realiziram, on pa bo objavo na prvi strani MOTOSVETA. Tudi z obliko reklame se strinja!

Objavljeno

cool - le tako naprej :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Hitro s kamni po meni. Stisnu "Vote" prehitro. :stupid: ...tko da tisti edini oglas k je padu na SB Nova Gorica sm jst. Ne vem se al bom delal al ne tko da za zdej velja da se krvodajalske akcije NE udelezim. I beg pardon. :blush:

Objavljeno

Zelo pohvalno Nalepka :OK:

in ostalih oglasnih deskah :)

jaz jih bom obesil po savinjskih moto-oštarijah

me pa zanima, če se bodo dali plakati kje dobiti, sicer jih bom stiskal enih par toliko da bo za lokalne potrebe.

Objavljeno

jaz jih bom obesil po savinjskih moto-oštarijah

me pa zanima, če se bodo dali plakati kje dobiti, sicer jih bom stiskal enih par toliko da bo za lokalne potrebe.

Ja. z letaki je takole... Jaz se dogovarjam, da jih bodo sponzorsko stiskali, kakih 100 komadov. Upam, da mi bo uspelo, ni pa 100% da bodo. Tako, da če imaš možnost, lahko nardiš sam.

V tem tednu bom vedel kako in kaj bo s plakati.

Lp Jure

Hitro s kamni po meni. Stisnu "Vote" prehitro. :stupid: ...tko da tisti edini oglas k je padu na SB Nova Gorica sm jst. Ne vem se al bom delal al ne tko da za zdej velja da se krvodajalske akcije NE udelezim. I beg pardon. :blush:

Ne se sekirat... Ti samo reklamo naredi in povabiš lahko še tiste, ki niso ravno motoristi, so pa se že peljali s tabo na kak izlet (do gostilne ali pa "malo" dalje).... :OK:

Objavljeno

Sem redni krvodajalec, zato pridem. Moral pa bom dati plazmo, ker sem bil pred dobrim mesecem na rednem odvzemu.

Se vidimo

Objavljeno

Pozdravljeni!

Jaz bi prišel, zanima me pa če je omejitev samo da imaš 50kg ali je kaj omejeno tudi s starostjo???

lp

Objavljeno

Pozdravljeni!

Jaz bi prišel, zanima me pa če je omejitev samo da imaš 50kg ali je kaj omejeno tudi s starostjo???

lp

Ne bom trdil 100% sam zdi se mi da moraš bit star 18 let.

Objavljeno

Pozdravljeni!

lp

Starost: Krvodajalec mora imeti vsaj 18 let in ne več kot 65 let. Izjemoma s pisnim privoljenjem staršev oz. skrbnikov in soglasjem zdravnika se lahko udeleži krvodajalske akcije tudi krvodajalec/ka, starejši od 17 let.

vir

Objavljeno

moci, Hvala ker prideš... Tudi plazma je več kot dobrodošla!

lp Jure

Objavljeno

Starost: Krvodajalec mora imeti vsaj 18 let in ne več kot 65 let. Izjemoma s pisnim privoljenjem staršev oz. skrbnikov in soglasjem zdravnika se lahko udeleži krvodajalske akcije tudi krvodajalec/ka, starejši od 17 let.

vir

tole kar si napisal, mi je omogočilo, da se akcije udeležim! itak bo samo še en mesec do polnoletnosti, tko da PRIDEM! akcije se bo udeležila tudi sestra ( tut motoristka - trenutno brez motorja)!

se vidmo

Objavljeno

Če si daš prvič pušat kri - a je potrebno pred tem opraviti kakšne analize krvi, al naredijo to kr tm :? ?

LP - M.

Objavljeno (popravljeno)

Kar tam vse zrihtajo. MDR kar pogumno .) .

Ko prideš prvič, samo toliko več časa porabiš, da vpišejo tvoje podatke v evidenco in ti natisnejo krvodajalsko knjižico. Potem je pa postopek vedno enak.

Najprej ti vzamejo čisto malo krvi iz prsta in naredijo neke hitre teste (recimo tam vidijo, če si slučajno slabokrven itd.), nato greš v sosednjo sobo, kjer izpolniš anketo (ali ste bili v roku enega leta v deželah, kjer razsaja malarija itd...), tu ti tudi zmerijo krvni pritisk, nato te po potrebi pošljejo še do zdravnika in potem je veliki finale :D .

Jest pridem! :)

Popravljeno . Popravil anA
Objavljeno

Pridem kri puščat.

Objavljeno

13.12.2005, NE POZABITE!!!!

dobili se bomo ob 8 uri zjutraj pred vhodom v bolnišnico. (pač pred tisto v katerem kraju boste dali kri)

pa kar pogumno naprej...

Objavljeno

13.12.2005, NE POZABITE!!!!

dobili se bomo ob 8 uri zjutraj pred vhodom v bolnišnico. (pač pred tisto v katerem kraju boste dali kri)

pa kar pogumno naprej...

Se pravi pred zavodom za transfuzijo, v Ljubljani ?

Objavljeno (popravljeno)

REZULTAT =

26 komadov do sedaj!

Da bi se jih (nas, vas) nabralo vsaj toliko, kolikor "se nas" letno uspe, spraviti v Nebesa!

(Ampak ti ne rabijo krvi)!

Torej, je tistih, (nas) ki se "razbijamo" in potrebujemo življenjsko tekočino, znatno več!

TOREJ !!! :?

Vsi SMO NAJVEČJI BIKERJI, - ko je treba FRAJER BIT !!!

Ko gre "ZARES", vas (nas) bo pa spet samo "ene par" v vrsti stal!

Če mene vprašaš, je to sramota, za (tako številčno) SLO moto sceno!

Nalepka Jure!

Tebi pa vsa pohvala za trud in prizadevanje !!!!!!!!!!!!!!!!! :worship:

Popravljeno . Popravil fičo
Objavljeno (popravljeno)

mislim, da je še prehitro govoriti o rezultatih .) osebno imam še zraven sebe garantirano za dva, da se bosta udeležila :yes: ali ona dva ne prebirata MS O:-)

Popravljeno . Popravil Ventil
Objavljeno

REZULTAT =

26 komadov do sedaj!

Da bi se jih (nas, vas) nabralo vsaj toliko, kolikor "se nas" letno uspe, spraviti v Nebesa!

(Ampak ti ne rabijo krvi)!

Torej, je tistih, (nas) ki se "razbijamo" in potrebujemo življenjsko tekočino, znatno več!

TOREJ !!! :?

Vsi SMO NAJVEČJI BIKERJI, - ko je treba FRAJER BIT !!!

Ko gre "ZARES", vas (nas) bo pa spet samo "ene par" v vrsti stal!

Če mene vprašaš, je to sramota, za (tako številčno) SLO moto sceno!

Nalepka Jure!

Tebi pa vsa pohvala za trud in prizadevanje !!!!!!!!!!!!!!!!! :worship:

Fičo, daj prosim nehaj patetiko zganjat. Eni darujejo kri tudi brez tega, da bi se potem po Motosvetu tolkli po prsih... (tu ne mislim sebe...)... Zakaj je treba tak kraval zganjat okol teh zadev? Mnogi tu pač nimajo 'ovčjega sindroma'.

Krvodajalski centri so itak vedno odprti, tudi med letom, saj jih ne odprejo samo za posebne motoristične priložnosti darovanja... Vsekakor spoštujem trud vsakega posameznika, ki vsake toliko spomni tiste, ki darujejo, ali tiste, ki še ne darujejo ...

Objavljeno

Preberi si tole temo, pa boš videl, kolikokrat do sedaj je bila krvodajalska akcija že organizirana in koliko ljudi daje kri. Veliko jih je, ki v tej temi sploh niso omenjeni, razni klubi, posametniki, itd , za katere niti ne veš, da dajejo kri .) Zato se mi tvoje moraliziranje ne zdi na mestu. Pojdi dat kri in pusti druge pri miru. Nekateri so v kratkem že dali, zato zdaj ne morejo, nekateri se enostavno ne počutijo, bojijo, nekateri pa celo ne smejo .) In če že imaš namen povečat število udeležencev, potem tiste, ki bi lahko dali, vendar se ne čutijo ali celo bojijo, zmotiviraj na tak način, da bodo spoznali, da to ni tak bau, bau in ne da jih proglasiš za sramoto "slovenskega naroda". Toliko v razmislek .)

Pozdrav od Roberta

Objavljeno

Fičo, daj prosim nehaj patetiko zganjat.

Kaj je to, "patetika? :hmm:

Prav ganjen sem zaradi tvojih modrih misli.

Vseeno hvala za pravico povedati kar mislim.

Saj je končno tudi to reklama za krvodajalsko akcijo.

Torej, je bil cilj dosežen!

Objavljeno

Tudi vozi se vsak sam, če pa greš nekam s skupino, ki ima isti interes je pa tud luštno ne, sploh če se ljudje znajo zabavati. Ne preveč filozofirat okoli tega kdo bo šel pa kdo ne bo šel, pa zakaj v skupini pa zakaj ne sam itd. Na koncu se bo še Nalepka začel sekirat, da je sprožil še en spor med motoristi. Lepo vas prosim ne bit tako vkalupljeni Slovenci, ki nam je že tako vsaka stvar povod za "prepucavanje" kdo pa zakaj. :nono:

Nalepka, se vidimo :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Kri lahko na Transfuzijskem oddelku Bolnice Jesenice darujete

vsak torek, od 7. do 12. ure.

Da bi se izognili nepotrebnemu čakanju in tako zagotovili nemotene odvzeme, vas vljudno prosimo, da svojo udeležbo sporočite Območnemu združenju Rdečega križa Jesenice, C. maršala Tita 78/a, tel. 04/ 580 96 60 in 04/ 580 96 61.

Pa 13.12. je ravno torek! :OK:

GORENJCI, GREMO?

Popravljeno . Popravil M@to

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!