Skoči na vsebino

KRVODAJALSKA AKCIJA 13.12.05

KRVODAJALSKA AKCIJA 13.12.05  

42 članov je glasovalo

1. 1.

• KC LJUBLJANA
      20
    • SB MARIBOR
      7
    • SB CELJE
      3
    • SB IZOLA
      1
    • SB NOVA GORICA
      1
    • SB MURSKA SOBOTA
      7
    • SB SLOVENJ GRADEC
      1
    • SB NOVO MESTO
      1
    • SB BRE?ICE
      0
    • SB PTUJ
      1

Priporočene objave

Objavljeno

Kri lahko na Transfuzijskem oddelku Bolnice Jesenice darujete

vsak torek, od 7. do 12. ure.

Da bi se izognili nepotrebnemu čakanju in tako zagotovili nemotene odvzeme, vas vljudno prosimo, da svojo udeležbo sporočite Območnemu združenju Rdečega križa Jesenice, C. maršala Tita 78/a, tel. 04/ 580 96 60 in 04/ 580 96 61.

Pa 13.12. je ravno torek! :OK:

GORENJCI, GREMO?

valda da je torek... sej sem se z vsemi bolnišnicami v sloveniji oz tiste ki so na seznamu na prvi strani te teme, dogovoril, da bo akcija potekala ravno na 13.12.

Goreci... Dajte kri ker jo bo kdo rabil.....

lp Jure

:yea1:

Objavljeno

Pridem tudi jaz, za vzpodbudo pa dva tedna stara slikca

post-85-1133602795_thumb.jpg

Objavljeno

Takole pa zgleda motorist krvoprejemnik :? (na žalost večkratni, zadnjo rundo potreboval dva krvodajalca)

post-85-1133689399_thumb.jpg

Objavljeno

Glede te akcije tudi iz moje strani vse pohvale... :yes:

Objavljeno

A meni suhcu, s 55kg bi se tudi uspelo prišvercat med darovalce??? :hmm:

Ker sem že večkrat razmišljal v tej smeri, a baje da so neke "omejitve" glede na težo??

Sem dokaj reden krvodajalec, saj darujem kri dva do trikrat letno. Niso mi znane omejitve glede teže. Tudi omenjitev glede odvzema (v dcl) ni več. Včasih so ženskam vzeli 0.3l krvi, danes vsem enako.

Udeležil se bom krvodajalske akcije v Zavodu za transfuzijo krvi v LJ.

LP,

mipros

Objavljeno

Hvala. Samo sem se verjetno prepozno spravo zraven z reklamo in vsem tem pripadajočim s......

Drugo leto bo boljše. Upam vsaj. Tako, da lahko že kr sedaj računate na drugo leto za božička boste tudi dali kri!

Pa hvala vsem, ki boste prišli.

Objavljeno

je keri ka ide v MS, ali Rakican na akcijo ?

Objavljeno

Takole pa zgleda motorist krvoprejemnik :? (na žalost večkratni, zadnjo rundo potreboval dva krvodajalca)

Če rabiš A - se lahko drugič direkt priklopiva brez posrednikov :yes:

Objavljeno

Krvodajalski centri so itak vedno odprti, tudi med letom, saj jih ne odprejo samo za posebne motoristične priložnosti darovanja... Vsekakor spoštujem trud vsakega posameznika, ki vsake toliko spomni tiste, ki darujejo, ali tiste, ki še ne darujejo ...

Ne da se hvalim, že dolgo sem motoristka, pa moram povedati, da podpiram vse tiste, ki dajejo - te- mo kri in tudi tiste, ki to samo moralno podpirate, čeprav me v torek sigurno ne bo na transfuziji - še ne pomeni, da ne sodelujem z vami - krvodajalci, danes sem bila zopet klicana - pod nujno in so mi kri vzeli že 22 x, očitno nas ni veliko, ki smo pripravljeni redno in p.p. tudi bolj pogosto darovati kri, ker če ne me ne bi tako pogosto klicali.....................

Da sem jaz takšnega mišlenja še ne pomeni, da morate biti tudi ostali.... vem, da ni dobro preveč pogosto, a še nikoli nisem zavrnila klica - zakaj - zato, ker me vedno ko me kličejo obide občutek, ki ga verjetno malo ljudi pozna - nekdo nujno potrebuje mojo kri.................. mogoče bo pa tudi takrat ko jo bom ev. jaz nujno rabila kje kdo, ki jo bo pripravljen v tistem trenutku darovati.......ali pač???? :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

niti 40 motoristovnas ni v SLO, bomo morali ukiniti voznjo tujcev po nasi drzavi .) ste za to ?

niti 40 motoristovnas ni v SLO, bomo morali ukiniti voznjo tujcev po nasi drzavi .) ste za to ?

ukinitev sem mislil za leto, ko je potem nekaj dosti motoristov na cesti, mislim da malo vec kot 40

Objavljeno

PRIDEM

Lp :winkiss:

Pol se pa srečamo.

Objavljeno

Aja, da boste kako fotko naredili, da bomo imeli za naslednjič za zgled (in da ne bomo vedno Ike-a vlačili po novicah :D :D )

Objavljeno

Tudi pridem! Če se spomnim, s fotoaparatom! ob 8h! joj, me je že strah..................

Objavljeno

Jaz prilimam kako slikco iz Cjela, sam se bojim da bo bolj tihožitje, glede na število prijavljenih :glare:

Zraven mene bo krvavel tudi bratranec, ki je motorist ni pa Motosvetovc :yes:

Objavljeno

Zdrawc. super. Praktično lahko kri da kdorkoli, ni nujno da je motosvetov član. Važno je da je motorist, oziroma z njim v sorodu.

Hvala za tvojo udeležbo KDA.

lp Jure

Objavljeno

Zdrawc. super. Praktično lahko kri da kdorkoli, ni nujno da je motosvetov član. Važno je da je motorist, oziroma z njim v sorodu.

Tudi to ni potrebno, da ne bo pomote... Vabljeni popolnoma vsi!

Objavljeno

Tudi to ni potrebno, da ne bo pomote... Vabljeni popolnoma vsi!

Agree with you. :ninja:

Objavljeno

HEH... komaj zdaj sem videl da ima Hanzi A grupo. Tudi jaz jo imam... A rh negativno.... TAKO, da če kdo kaj rabi! samo piknit me je treba pa je zadeva rešena!

.)

Objavljeno

13.12.2005

KRVODAJALSKA AKCIJA ZA VSE MOTORISTE!!! :yea1:

V ANKETI POVEJTE V KATERI BOLNIŠNICI BOSTE DALI KRI, DA NE BOSTE OSTALI BREZ MALICE!!!

ŽE V NAPREJ SE VAM ZA SODELOVANJE IN DAROVANO KRI LEPO ZAHVALJUJEM!!!!!!!

jaz bom se kolego zdraven pripeljal, da ne bo on ostal brez malice .)

Objavljeno (popravljeno)

jaz sem ze omenil da pripeljem enega poleg, pa je post zmanjkal :D

da ne bo kolega brez malice .)

kaj pa je zdaj to ?

Popravljeno . Popravil stuhec
Objavljeno

kaj pa je zdaj to ?

Nihče ne bo ostal brez malice! Brez skrbi.

Objavljeno

Če rabiš A - se lahko drugič direkt priklopiva brez posrednikov :yes:

Bova probala, samo danes še nekaj navzl+križno primerjajo, preden dobiš kri. Najprej ti jo vzamejo dve epruvete potem pa to nekaj navzkrižno primerjajo. Tako da sam oskupina in + ali - ni dovolj več

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!