Einherjar Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Kakšen se vam zdi?! Veseli me, da ima zmigovce in ogledala na obeh straneh.... Ostalo pa je glede na tvoj post dost tezko ocenjevat.
SiR Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Kakšen se vam zdi?! nič novega, razen par kavalov ... še link: http://www.ducati.com/bikes/my2006/ducatiM...elName=MS4RS-06
Noise Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Po nase... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2323
SiR Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Kakšen pa je ta novi zavorni sistem, posebej za to zver narjen? Men se zdijo klasične radialne premze...
RVT Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Glede na to da ima S4RS isti motor ter menjalnik kot prejšnji 998, zobniški razmerje pa 15/45, kar je za 9 zob :eek: večji zadnji zobnik, kot ga ima 998(ki ima zobniško razmerje 15/36)in razlika v poziciji sedenja samega voznika na monstru se zna zgodit da bo motor res divji :) (res pa je da je zaradi takih prenosov tudi dost zgubu na končni brzini k jo pa monster res ne potrebuje) :OK:
vulcan Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Meni je pa všeč tale nova pošast. :OK: Več konjev, manjša teža. :OK:
viggen Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Klasika (oblika) + moderna tehnika. To je Monster! :OK: Po toliko letih je še vedno naravnost čudovit! Ampak Tuono je Tuono! :grim
Kölm Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Cena pa nekaj drobiža najbrž :( ...
wind Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Rit ima enako kot Speed Triple... (okej, okej, zdaj pa me popljuvajte...) :blush:
pirrulz Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Rit ima enako kot Speed Triple... (okej, okej, zdaj pa me popljuvajte...) :blush: Pljuc, pljuc, pljuc :grim to je kratka rit, ki jo Ducati prakticira že kar nekaj časa. (kot dodatno opremo - če jo ma kateri monster serijsko pa ne vem :fredy: )
SiR Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Po nase... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2323 V novici piše "Celoten zavorni sistem je na novo razvit prav za ta model. " Pa bi mal povprašal, če ve kdo kaj več o tem ... Meni so zavore tako na prvi pogled standardne radialne ... ?
RVT Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 (popravljeno) V novici piše "Celoten zavorni sistem je na novo razvit prav za ta model. " Pa bi mal povprašal, če ve kdo kaj več o tem ... Meni so zavore tako na prvi pogled standardne radialne ... ? No ker vidim da že drugič sprašuješ in vidimo da te resnično to zanima .) Brembo je prav posebaj za monstra S4RS razvil novo radialno črpalko iz ergala.Ročica ima daljši hod in večji volumen (19*22) ter samo ročico,ki je preklopna v primeru padca.Nove so tudi zavorne cevi z jeklenim opletom, ki so nekoliko daljši ter debelejši kot pri ostalih monstrih in ima voznik na račun nove črpalke ter daljših ter debelejših zavornih cevi mnogo boljši občutek.Tudi radialne čeljusti so večje ter izreskane iz polnega kosa aluminija, batki pa izdelani iz titana.Nove so tudi dvodelne karbonske ploščice.Posebaj za ta zavorni sistem je brembo tudi zahteval novo olje v tem zavornem sistemu.Večji so tudi zavorni diski premera 330mm. No zdej boš verjetno lažje zaspal :P Popravljeno November 17, 2005. Popravil RVT
SiR Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Jep :) Me je ful zanimalo :D Zdaj lahko samo še ceno ugibamo. Verjetno bo 4+ mio... ?
samosim84 Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 Recimo mene je novi Monster kar precej navdušil. Baje pa da naj tudi cena ne bi bila prevec vesoljska. Zraven dodajam še par slikic.
SiR Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 Glede na to da ima S4RS isti motor ter menjalnik kot prejšnji 998, zobniški razmerje pa 15/45, kar je za 9 zob :eek: večji zadnji zobnik, kot ga ima 998(ki ima zobniško razmerje 15/36)in razlika v poziciji sedenja samega voznika na monstru se zna zgodit da bo motor res divji :) (res pa je da je zaradi takih prenosov tudi dost zgubu na končni brzini k jo pa monster res ne potrebuje) :OK: tale ma 15/43... še zmer 7 zob - ful razlika. No ker vidim da že drugič sprašuješ in vidimo da te resnično to zanima .) Brembo je prav posebaj za monstra S4RS razvil novo radialno črpalko iz ergala.Ročica ima daljši hod in večji volumen (19*22) ter samo ročico,ki je preklopna v primeru padca.Nove so tudi zavorne cevi z jeklenim opletom, ki so nekoliko daljši ter debelejši kot pri ostalih monstrih in ima voznik na račun nove črpalke ter daljših ter debelejših zavornih cevi mnogo boljši občutek.Tudi radialne čeljusti so večje ter izreskane iz polnega kosa aluminija, batki pa izdelani iz titana.Nove so tudi dvodelne karbonske ploščice.Posebaj za ta zavorni sistem je brembo tudi zahteval novo olje v tem zavornem sistemu.Večji so tudi zavorni diski premera 330mm. No zdej boš verjetno lažje zaspal :P Vidim, da so s takimi opremili tudi Multistrado in 749... pa kitajčki jih na ducati minimoto replike dajejo ...
RVT Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 tale ma 15/43... še zmer 7 zob - ful razlika. Vidim, da so s takimi opremili tudi Multistrado in 749... pa kitajčki jih na ducati minimoto replike dajejo ... Res ima S4RS zadaj 43 zobnik(sm spregledal) :blush: Vidm,da si štiri dni intenzivno študira tale zavorni sistem .) :yea1:
SiR Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 Res ima S4RS zadaj 43 zobnik(sm spregledal) :blush: Vidm,da si štiri dni intenzivno študira tale zavorni sistem .) :yea1: 3 dni - en dan vmes sem počival. Kar je preveč, je le - preveč. ;) Mata pa samo prvo in drugo brzino v menjalniku enako ...
primozh Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 pravi lepotec, le prednjo luč bi lahko že enkrat samo malo posodobili :grim
Osama Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 pravi lepotec, le prednjo luč bi lahko že enkrat samo malo posodobili :grim NEEE, hočem klasično prednjo luč!
TakeALookAround Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4923663 Tale iz Kopra...a kdo pozna? A ni meu ta model nujno zlate vilce al kako je s tem?
jozexj6 Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 http://www.(Zbrisano....asp?ID=4923663 Tale iz Kopra...a kdo pozna? A ni meu ta model nujno zlate vilce al kako je s tem? popravk http://www.avt0.net/2004/dealer_oglas_moto.asp?id=4923663# v avt0 zamenjaj 0 z o
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se