krava Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Torej, odločitev je padla, denar tudi, ni pa idej, kako ličarsko preuredit moj stroj. Zato vas naprošam, vse motosvetovce, ki obvladate fotošop, če bi si odgriznili kaki minutko, ter poskusili malo spedenat fajerbleja 94-99... Malo od spredaj, pa malo odzadaj, pa malo od strani......:huh: :whistle: Sicer, pa je tema odprta za vse fotošop predelave motociklov, bolj "zgodovinskega" letnika, kot je moj, a le da nebi preveč spreminjali same konstrukcije, temveč k večjemu barvne kombinacije.... A bi šlo?? :whistle: :worship: PS Če pa je že kje kaj podobnega, pa "tisti" že vedo kaj storiti.. .)
SiR Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Hočeš enotne barvne površine, ali slike po možnosti z detajli?
krava Objavljeno November 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2005 (popravljeno) Jah,.... :hmm: v mislih sem imel kake 3-4 barve na motorju, brez kakih "čečk", in čim agresivneših linij, če se le da....in nekak opcijsko varko zadka, ki sedaj zgleda malo predebel in.....saj veš... :OK: Popravljeno November 16, 2005. Popravil Kavva
Stric Burek Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Najbolje da slikaš motor in daš eno res ogromno sliko na net, tko je obdelava lažja, dej pa sam linke da ne bo unim s slabo povezavo zjeb×××× povezavo! :D
jax Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 (popravljeno) Tule lahko najdeš par že izvedenih primerov... :) Popravljeno November 16, 2005. Popravil jax
krava Objavljeno November 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2005 Burek; eh, tega pa ne znam in, ne poiskušaj me poučit... (ker se baje učim hitro) :grrr Jax(son); tudi tu obrnil že 3x vse, a..... :grrr
Stric Burek Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Ne, ne sam poslikej pa dej nekam na net, pol pa linkaj in to je to! Pofotošopal ti b kdo drug!
krava Objavljeno November 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2005 Jaooo, si pravi "burek" veš!? :OK: ne morem slikat, niti dajat na net..... :blink: Pač...sem malo zaostal..... :blush: ...s čaronalniki..... :BUA: LAhko pa naredim generalko na kakem IMT 558... :kva2: :yea1: No, aaaa....bo???? :blush: :whistle:
hajoktejn Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Kaj pa na IMT 539? :lol1: :lol1:
krava Objavljeno November 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2005 :grim dajte "šopat", ker če ne, bom zmoderiral to temo, pa pobrisal garbić.... bodimo resni že enkrat... :topic: :topic:
kađiva Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 zakva pa ne bi raj kr mal slikc od tapravih predelanih nalepil sem,zakva photoshop če ti loh taprave pokažemo :) če sem prov razumu rabš CBR900 fireblade od 94-99...sam a se zavedaš da so to tri generacije CBR-e 900... :hmm: se prav trije različni modeli .)
krava Objavljeno November 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2005 zakva pa ne bi raj kr mal slikc od tapravih predelanih nalepil sem,zakva photoshop če ti loh taprave pokažemo :) če sem prov razumu rabš CBR900 fireblade od 94-99...sam a se zavedaš da so to tri generacije CBR-e 900... :hmm: se prav trije različni modeli .) fkors aj nou.... :blink: moja je '69 a bo.... :photo: :rolleyes:
Godspeed Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Kaj pa na IMT 539? :lol1: :lol1: :P
krava Objavljeno November 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2005 Torej, odločitev je padla, denar tudi, ni pa idej, kako ličarsko preuredit moj stroj. Zato vas naprošam, vse motosvetovce, ki obvladate fotošop, če bi si odgriznili kaki minutko, ter poskusili malo spedenat fajerbleja 94-99... Malo od spredaj, pa malo odzadaj, pa malo od strani......:huh: :whistle: Sicer, pa je tema odprta za vse fotošop predelave motociklov, bolj "zgodovinskega" letnika, kot je moj, a le da nebi preveč spreminjali same konstrukcije, temveč k večjemu barvne kombinacije.... A bi šlo?? :whistle: :worship: PS Če pa je že kje kaj podobnega, pa "tisti" že vedo kaj storiti.. .) :cry: :naughty:
krava Objavljeno November 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2005 Nebo šlo?? Jah, sem si mislo.... :OK:
Kölm Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 (popravljeno) Ekola: p.s.: poiš pa dej gor sliko pa bomo probal kej uštimat, čist vsega pa res ne mormo namest tebe. Popravljeno November 18, 2005. Popravil Kölm
krava Objavljeno November 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2005 kaj se res nobenemu neda, snet z nete cbrke '96, ker jaz, iskreno povedano neznam. :naughty: če pa zahtevam preveč....... :doze:
fp4492 Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Ojla! Poskusi malo kontaktirati Brdausa. Kolikor vem, je on predeloval CBR-o 900RR, pa mu je zelo lepo izpadla. Sigurno ti bo znal dati kakšen uporaben nasvet. Lp, Filip
krava Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 :cry: moja žalost... kaj pričakujem od vas, itak veste :grim Za probo, pa če nekdo samo porihta zadevo takole, da bo spodnja "smuka" kjer ne nalepka Fireblade, črne barve in pravtako zadnji konec, pod sovoznikovem sedežu(celi beli konec )....ostalo pa recimo...taka fajn rumena:hmm: Bi?? :cry:
Rock-46 Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 :cry: moja žalost... kaj pričakujem od vas, itak veste :grim Za probo, pa če nekdo samo porihta zadevo takole, da bo spodnja "smuka" kjer ne nalepka Fireblade, črne barve in pravtako zadnji konec, pod sovoznikovem sedežu(celi beli konec )....ostalo pa recimo...taka fajn rumena:hmm: Bi?? :cry: đ Hehhe ce tole ni moja bivsa RR-ka.....bl gledam bl se mi zdi da je to res ta... Zakon,sam da je se v enem kosu. LP;Rock
krava Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 đ Hehhe ce tole ni moja bivsa RR-ka.....bl gledam bl se mi zdi da je to res ta... Zakon,sam da je se v enem kosu. LP;Rock Čuj, "predelav tvojega stila", pa ne rabim sploh... :grrr
Pervy Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 evo ko sem mel glih 2 minuti ker čakam na en mail :grim
krava Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 :eek: :grim Tooo, Pervy... vidim, da zadevo obvadaš, samo poslušaš ne.... :grrr Daj, malo se še poigraj..... :lol: (nisem mislil celi zadnji konec v črno, samo pod sovoznikom, tam kjer je bela) :OK: navali narode!!! Pa še kake druge kombinacije, da vidimo!! :yea1: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se