Pervy Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 no khm tako pa sem si jaz zamišljal predelavo mojega ZR7. agregat in števci od ZRX1200, dva ZR7 avspuha, upside-down vilice od Z1000, diski, zavorne čeljusti, ogledala, stopalke in stranske kovinske ploščice od ZX-12R, pa še kaj bi se najdlo. :blush: projekt bo za vedno ostal v photoshopu <_<
TOMCAT Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 :eek: EVO ŠE MOJA VERZIJA :eek: :D
Stric Burek Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 ma ni lepa, je že ta original barva ful lepa
krava Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 ja ja,...saj vem, da ste zelo izvirni pa samosvoji... :grrr Same umetne duše...:lol: ...samo s takilemi pa se jaz ne bom prevažal okrog... :grrr
mathias Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 (popravljeno) ekola, samo za kravo! honda_za_kravo_.bmp honda_za_kravo_.bmp Popravljeno December 1, 2005. Popravil mathias
danci1973 Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 :eek: :grim Tooo, Pervy... vidim, da zadevo obvadaš, samo poslušaš ne.... :grrr Daj, malo se še poigraj..... :lol: (nisem mislil celi zadnji konec v črno, samo pod sovoznikom, tam kjer je bela) :OK: navali narode!!! Pa še kake druge kombinacije, da vidimo!! :yea1: :yea1: Daj pošlji ti meni malo boljšo sliko (večjo ločljivost), ker s tako kockasto siko se ne da prav dosti nardit... D.
krava Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 Danci; to je vse kar mam... :cry:
danci1973 Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Ni čisto to, kar si želiš - je pa morda blizu: D.
krava Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 Jah, no ja, Danci si se vsaj potrudil :grim Sicer pa še nekaj...bi lahko kdo prilimal fotko cbr-ke, kjer bi bili videni samo obrisi in stična mesta plastik?? :hmm: Si jih sprintam tavžent, pa grem kupit voščenke, pol pa bom tako dolgo barval, dokler ne zadanem prave kombinacije... :lol: izvedljivo?? :hmm:
krava Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 ...ali pa mi jo naj nekdo, obarva celo belo... :worship:
Moto32 Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 ...da bo spodnja "smuka" kjer ne nalepka Fireblade, črne barve in pravtako zadnji konec, pod sovoznikovem sedežu(celi beli konec )....ostalo pa recimo...taka fajn rumena... Kaj tacga? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se