Sanda7 Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 v soboto nas vabijo v Logatec pred bar Lunca ob 12h,(kjer se je letos že odvijal blagoslov motoristov) na srečanje z namenom konca sezone,za dogajanje bo poskrbljeno,Vabljeni motoristi kot tudi nemotoristi
Špilferderber Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 konec sezone? ti se zajebavaš, ne?! :grrr
Thundercat Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 ona se ne more "zajebavat", ker to ni njena pogruntavščina.... <_< zakaj bi bila to zajebancija?
Sanda7 Objavljeno November 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2005 itak zame je ni nikol konc k se vozim prov vsak mesec tko kot ti najbrž :OK: pač lastnik je motorist in se je spomnu,da mal obudi moto sceno in seveda da nekaj zasluži zraven(predvidevam) se pravi prijetno s koristnim .)
SiR Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 ona se ne more "zajebavat", ker to ni njena pogruntavščina.... <_< zakaj bi bila to zajebancija? Če se že gremo "zakaj bi" - "Zakaj pa bi bilo resno mišljeno?" ?
Thundercat Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 :slap: jao...zakaj bi bilo resno mišljeno...gre za dogodek/stvar, ki je reklamirana po radiju...torej ne gre za zajebancijo, če jo pač nekdo(prvotno organizator) reklamira že par dni na sredstvih obveščanja....
gnoj Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Nič se ne zajebavajo. Konec sezone bo in pika! :grim
Rude Boy Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 kaj potem pripravljajo tudi odblagoslov oz. blagoslovu je potekel rok trajanja ! :devil: :P
Robert Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Mogoče je za nekatere naslov dogodka nerodno zastavljen, vendar jaz pravim tako, "slovo moto sezone" gor, "slovo moto sezone" dol,..., važno, da je žur :P :D Pozdrav od Roberta
Moto32 Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Slovo moto sezone :? A to pomen,da bo v nedelo kipnlo pol metra snega? :P Ne me tepst,sej se hecam... Dobr bi pa blo,če bi kdo mal opisal,kje sploh je ta lunca bar. :hmm: Verjetn nism edini,ki tega ne ve... :whistle:
Zarja Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Tončiiiiiiiiiiiii, tisti ki greste ga prosim pozdravite v mojem imenu. :)
Vojč Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 kako je uspel zaključek sezone :? Sem se včeraj potepal po Logatcu na onem moto centru ali kako že pravte O:-)
SiR Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 kako je uspel zaključek sezone :? Sem se včeraj potepal po Logatcu na onem moto centru ali kako že pravte O:-) Še vlečejo zaključno bilanco ... ;)
Sanda7 Objavljeno November 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2005 pojma nimam jaz sem zadevo prespala :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se