mukki Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 V imenu kluba pa tud v svojem :blush: se za obisk zahvaljujem vsem prisotnim!! Do naslednjega leta ,........................................ se vidimo pa kje drugje..... B)
raubritter Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 dobr je blo :OK: :OK: se vidmo :yea1:
Špilferderber Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 :OK: kdo mi je poslal vabilo :hmm: ? da se mu zahvalim, ker ga nimam v imeniku? sumim dva kandidata, pa da vidimo..
Zdrawc Objavljeno December 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2005 Špil, sori :doze: Sicer je to bolj slab izgovor :grim
Špilferderber Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 evo, oba sta odgovorila.. hvala mukki na povabilu, me je mikalo, samo družba ni bila za akcijo (r.d.) sicer pa zdrawc, niti prava številka ni bila...
Zdrawc Objavljeno December 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2005 sicer pa zdrawc, niti prava številka ni bila... Ne, vem. :doze: Pri prejšnem postu sem jaz nekaj zajebo ........ :slap:
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Da malo spomnim Mukki, kje so kej lanske slike, katere bi morale bit tukaj :? sem zadnjič z Nušo govoril in je rekla, da vam je že zdavnja dala cd z njimi, gor na strani še pa nič :grrr
mukki Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Da malo spomnim Mukki, kje so kej lanske slike, katere bi morale bit tukaj :? sem zadnjič z Nušo govoril in je rekla, da vam je že zdavnja dala cd z njimi, gor na strani še pa nič :grrr sej bo, uštimujem .)
Zdrawc Objavljeno April 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2006 sej bo, uštimujem .) Čimprej uštimej :devil:
raubritter Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Čimprej uštimej :devil: nekaj slikc www.mk-raubritter.com ,glej galerija :OK: :yea1:
Zdrawc Objavljeno April 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2006 nekaj slikc www.mk-raubritter.com ,glej galerija :OK: :yea1: tiste sem pa že videl :yes: malo zamegljene :photo: :beer2:
tati Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Legende :OK: :OK: - kaj pa letos, komaj že čakam na vaš nepozaben žur, ki se ga udeležim vsako leto, bo kaj al nič :? saj vem, da ste carji in zadeva upam, da bo :grim .) se opravičujem, sem šla na vašo stran in ŽUR SEVEDA BO 9.12., drug vikend v decembru kot vsako leto... komaj čakam :OK:
raubritter Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 pridem... :OK: :OK: :yea1: :yea1:
tati Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 se ga vidmo A SEVEDA...... :OK:
KeC Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 (popravljeno) Uf prilika da spet vidimo mukki :krneki: To bo špasno :naughty: P.S. Se mi zdi, da je blo to sezono prelepo vreme, da bi se mukki kej vozla. Ali pa je kaj drugega v igri :D Popravljeno November 11, 2006. Popravil KeC
Zdrawc Objavljeno November 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2006 Žal, wam moram povedat, da zadeva še ni 100 % .) sem zadnjič z predsdnikom govoril, majo velke probleme glede placa, menda so tisti sosedi tam zreli ko :devil: Uf prilika da spet vidimo mukki :krneki: Jaz pa v to dvomim :doze:
tati Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Žal, wam moram povedat, da zadeva še ni 100 % .) sem zadnjič z predsdnikom govoril, majo velke probleme glede placa, menda so tisti sosedi tam zreli ko :devil: Jaz pa v to dvomim :doze: pa ja ne govoriš resnice glede placa - mislim.... :BUA: :BUA: , to je bil eden naj zimskih žurov..... :OK: no o mukki sem prepričana, da je verjetno ne bomo videli na zboru, če bo ali ne :cry: :cry:
inge Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 ja bi biu ž cajt d da mukki kej ud sjabe, usaj kak miken cahn... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se