lukec Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 včas ko smo bli mulci smo se z mopedi vozil vso zimo in to v kavbojkah pa neč zebl,dons pa pade temperatura po 10stopin pa me že kar zvija.a ste bli tudi vi taki extremisti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 včas ko smo bli mulci smo se z mopedi vozil vso zimo in to v kavbojkah pa neč zebl,dons pa pade temperatura po 10stopin pa me že kar zvija.a ste bli tudi vi taki extremisti Seveda!!! :OK: :OK: Zato pa hodim že tri tedne na fizioterapijo in v toplice!!! :? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 jap,mi smo se tud non stop vozil z mopedi,d best je blo.tolk trapast nism več, kšno odbito furo pa vsak let nardim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno November 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2005 pa predn smo uletel pred disko obvezn čelade na komouc pa tud če je blo -20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 jap,mi smo se tud non stop vozil z mopedi,d best je blo.tolk trapast nism več, kšno odbito furo pa vsak let nardim :) Potem tebe fizioterapija in toplice še čakajo :P :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Mi pa že od doma brez čelad, da ne bi frizur zjebal; vmes na kšnga kratkega pol smo se pa čez šipe hotl v diskaće vozit. :yes: :yes: Pri 20ih sm se pa čudil od kod tej prekleti glavoboli in zakaj me ušesa bolijo že ob najmanjšem vetru. :glare: Mladost ludost... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 ja po snegu za avtomatikom,štirko in atxom je blo zakon smo slajdali k norci :grim drgač pa tja do 1stopinje se še peljem na kakšno kratko turco če so ceste suhe,sam ne s tomosi :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Danes na snegu-ampak samo za 15 minut (z štirikolesnikom).Zebeee ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Danes na snegu-ampak samo za 15 minut (z štirikolesnikom).Zebeee ! Omisli si kabino in gretje, pa ne bo zime za Eskime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Omisli si kabino in gretje, pa ne bo zime za Eskime. Pol je pa že mule ne več atv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 nove gume so zmontirane, jutri na polje v sneg...sezona se začenja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Ja kje so časi, ko mraz ni bil kakšna ovira. Evo dve arhivski iz februarja 1984. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno December 3, 2005 Deli Objavljeno December 3, 2005 Gumy early years :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 Impresioniran sem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 zakon slike :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 Se treba zmenit z ABN-jem, da organizira zimski Tomos-cup (v trialu, da ne zebe). :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 včas ko smo bli mulci smo se z mopedi vozil vso zimo in to v kavbojkah pa neč zebl,dons pa pade temperatura po 10stopin pa me že kar zvija.a ste bli tudi vi taki extremisti Tudi mi smo bili taki extremisti; enkrat sem bil celo brez rokavic, 25 km od doma in začelo je žledet (dež z burjo, ki ob dotiku na trda tla nastane led). Primoran sem bil sezut nogavice in jih dat na roke ter korajžno proti domu na toplejše !! MUKE ! Pa kljub temu se še vedno rad peljem tudi v mrzlih zimskih dneh. 10.12.05 smo imeli Kraševci en tak lep dan, ko smo na Štanjelskem gradu poročili vneta motorista Mojco in Damjana. Zbralo se nas je kar 11, ki smo ju pospremili do doma v Pliskovico. Do tu vse lepo, ko pa je sonce zašlo- kot v tistih starih časih, okrog 0, pa hitro domov. SAMO, DA NI VODE ZRAVEN, PA JE VSE VREDU! - REGI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 * Kje so časi..., ko smo vozili NSU Prima. Če ji je začela "pojemati sapa" si ustavil, jo nagnil na levo, jo oživel in špon naprej. To so bili zlati :( časi motorizma. Triumph Bonewille 650 :D ... 86.4% smo šraufali, 13.6% pa vozili. Včasih še do morja ne! :( :( Ampak, so bili vseeno ZLATI ČASI! Norton 850 Commando :010 . Ta je bil pa mnogo boljši!!! :OK: Smo pa 13.6% šraufali, 50% smo se vozili, ostalih 36.4% smo pa šturirali, kje bomo nabavili rezervnne dele. Anglija in Dunaj, sta bila takrat neznansko daleč!!! :OK: TO SO BILI ZLATI ČASI!!!!!!! :OK: :( :( :( Motoristi smo pa le bili! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 30, 2005 Deli Objavljeno December 30, 2005 svaka čast fičo :OK: ali po bl modernem,čelado dol :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 mi isto...od 14-18 leta non stop na motorjih. Ni važno, ali je bil dež, sneg, led,...Prostega časa je bilo ogromno, tako da juhej. Ampak bilo je zakon (nobenih obveznosti in problemov), OK za srednjo šolo sem moral malo delat, ostalo nič. Ej to je bil lajf. Prišel iz šole pa hop na motor in lutal do poznih večernih ur. Imel največ tomosov, prešraufal jih toliko, da sem že na slepo lahko mašino razdrl in sestavil skupaj, no vmes so pa bili tudi dobri MZ-ji, pa malo manj dobre Jave. Saj me je zeblo (brez prave opreme, razne kavbojke, termo gate, bunde, itd.), a mi je bilo toplo pri srcu in kar je glavno užival sem 100%. Zdaj, ko imam komplet opremo tudi za nizke temperature in dobra motorja pa nimam nič prostega časa :cry: :cry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Vidim,da nas je veliko,ki smo tako začeli-Tomos-Mz-Jawa-itd...Ni bilo letnih časov,niti razlogov,da bi počivali doma,če pa je že bilo treba,smo po kleteh šraufali naše mašine,brusili kanale itd... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se