salsa Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 YESSSS!!!!!! Ps: klasa open, se razume!!!! (kjer so sami stari borci in soborci B) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Lokacija piste v Domžalah? Dolžina? Katerim panogam namenjena? Moji osebni plani za drugo leto: MM sem prodal, SM je šel tudi od hiše (ne moj sicer), ostanejo mi samo še veterani ter CBR600RR. Mogoče mi bo salsa kej pomagal z DP v CHD? Ne bi bilo slabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 No problem!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 ...SM je šel tudi od hiše (ne moj sicer), ostanejo mi samo še veterani ter CBR600RR. A Rok nau več vozu? Zaqwa pa ti minija prodal? Greš u Alpe Adria Mareta pa Pintarja preganjat? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 ofkors.hočmo teren! :worship: :) :) Ampak suhega za spremembo .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 (popravljeno) Ampak suhega za spremembo .) :P Ja, hočemo suh teren in moker asfalt! .) Popravljeno December 14, 2005. Popravil GUMY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 (popravljeno) ...reportažo mam na CD-ju, Dobil in pogledal reportažo - ocena ODLIČNA :OK: Res smo lahko hvaležni vsem Zagorjanom, ki so res naredil najboljšo promocijo svoje dirke in svojega EVJ Ringa :worship: Pa še enkrat Hvala za CD! Popravljeno December 21, 2005. Popravil Jure007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goldmeister Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Dobil in pogledal reportažo - ocena ODLIČNA :OK: Res smo lahko hvaležni vsem Zagorjanom, ki so res naredil najboljšo promocijo svoje dirke in svojega EVJ Ringa :worship: Pa še enkrat Hvala za CD! Ja res, Miniji so kakovostno zasmodili gume. Sej res, a se da narediti še kakšno kopijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaspon1 Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Dan!! Mene zanima če se lahko za sezono 2006 še prjavš za dirkača pa kje?? LP Gašper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Dan!! Mene zanima če se lahko za sezono 2006 še prjavš za dirkača pa kje?? LP Gašper Rabiš klub za keterega bi vozil, nato ti oni uredijo vse ostalo. Na AMZS strani imaš objavljene vse klube, kateri tekmujeno v DP. V sezoni 2005 je največ voznikov imel AMD Orjaki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) V sezoni 2005 je največ voznikov imel AMD Orjaki. Bravo mi :OK: Qwa pa nou let, a bo kej fešte? Sej lahk vsak kej prspevamo. Bivši moj klub jo je že mu :P PS: Drugo leto bo v klasi 450 baje vozil tudi Andraž Štefe, sin bolj znanega Janka Štefeta, ki je tudi včasih že dirkal. Andraža smo nekoč že gledali v razredu skuter, ampak je moral po prometni nesreči takrat opustiti dirkanje. Na štartu bo tudi Jan Habat, sin Mira Habata, nekdanjega dirkača danes pa lastnika HMC :OK: Pa še naš tamal bo. Se pravi: v 450 klasi vsaj trije novi :OK: Popravljeno December 23, 2005. Popravil Jure007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Mladina napada....mogoče bomo mi še sam za dušo mel mopede k se mi zdi, da nas bodo tile mulo hiter popedenal... B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Bravo mi :OK: Qwa pa nou let, a bo kej fešte? če rabite oštarijo za drugi teden imam še dva dni frej.....(za vsak slučaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 Mladina napada....mogoče bomo mi še sam za dušo mel mopede k se mi zdi, da nas bodo tile mulo hiter popedenal... B) B) B) Bo treba en Old boys cup ustanovit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 Ja, 'old boys' al pa 'more than 90 kilos' Kva prauš Gumy?? Sem glih kar STM sklopko utaknu v Hondo, gremo juter proti Valenciji. Upam, da ne bo dežja, da lahk kej probamo kako kej Hondica deluje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 Ja, 'old boys' al pa 'more than 90 kilos' Kva prauš Gumy?? Sem glih kar STM sklopko utaknu v Hondo, gremo juter proti Valenciji. Upam, da ne bo dežja, da lahk kej probamo kako kej Hondica deluje. Valencia? A to grete na uno k je vsak let, novoletne fure? PS: Salsa kaj boš drug let res pelu SM? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goldmeister Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 Bo treba en Old boys cup ustanovit. Pod to se pa podpišem. Gumy, v novi sezoni se bomo spet spopadli (99%). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 Ja, 'old boys' al pa 'more than 90 kilos' Za more than 90 kilos vas pa tut ni glih tolk :kva2: :lol1: PS: Salsa kaj boš drug let res pelu SM? :OK: Bo pelu, bo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 ...v novi sezoni se bomo spet spopadli (99%). :OK: :yea1: Še Podobnika prepričite da ostane pa bo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 Ekipa GiL Motosport želi srečno, ter zdravo novo leto 2006, vsem športnikom pa predvsem veliko športne sreče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 Pod to se pa podpišem. Gumy, v novi sezoni se bomo spet spopadli (99%). Opa, stara ekipa spet na kupu. Kakšen bo pa motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Js sem pa djedu Mrazu napisal da nam zrihta neke tazga Js sem pa djedu Mrazu napisal da nam zrihta neke tazga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goldmeister Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Opa, stara ekipa spet na kupu. Kakšen bo pa motor? Husqvarna TC450. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Husqvarna TC450. Potem boš vozu klaso 450 ali boš šu v open? PS: A kdo kej ve, kaj bo s Škorotom? Bo še vozu al se je takrat dokončno odloču prenehat tekmovat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goldmeister Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Potem boš vozu klaso 450 ali boš šu v open? PS: A kdo kej ve, kaj bo s Škorotom? Bo še vozu al se je takrat dokončno odloču prenehat tekmovat? Verjetno bom vozil kar v Open. V 450 so sami naspidirani mladci. Mene pa trojka že pošteno tolče po hrbtu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se