GUMY Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Zadnja dirka torej 15.10. v Logatcu. Koledar na amzs-sport je že popravljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Avgust 31, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 uff,a bomo že zimske gume mel zmontirane :D bolš k nč :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Ja čist možn je, da bo samo kakšno stopinjo nad nulo. Pa drugo dirko v open bomo vozil v temi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Ja čist možn je, da bo samo kakšno stopinjo nad nulo. Pa drugo dirko v open bomo vozil v temi. Boš bil vsaj v prednosti, saj imaš edini še zmontirane luči :OK: :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 (popravljeno) ...SuperMoto of Nations, Belfast-N.IRL, 01/10/2006 Team entry list f_3757.pdf Popravljeno Avgust 31, 2006. Popravil gidl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Avgust 31, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 če naute zmagal... :yea1: sam mal delč je, ne bo take navijaške ekipe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Boš bil vsaj v prednosti, saj imaš edini še zmontirane luči :OK: :) :D Ja, ta je dobra! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuperMotard Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Zakaj pa letos ni v slovenski ekipi Benota??? Saj imata Aleš in Beno daleč največ izkušenj in sta po moje oba nepogrešljiva člena slovenske ekipe. Razen seveda če je bila taka Benotova odločitev da ne bo vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Zadnja dirka torej 15.10.v Logatcu. Koledar na amzs-sport je že popravljen. A ni bilo rečeno, da bo 14.10.? Sprememba koledarja - supermoto, minimoto, skuterDirka DP supermoto, minimoto, skuter, ki bi morala biti 24. septembra v Domžalah je prestavljena na 14.10.2006 v Logatec. Organizator je ŠD IN Šport. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) Zakaj pa letos ni v slovenski ekipi Benota??? Saj imata Aleš in Beno daleč največ izkušenj in sta po moje oba nepogrešljiva člena slovenske ekipe. Razen seveda če je bila taka Benotova odločitev da ne bo vozil. Mislim da se dirke pokrivajo in Beno ne more na SM of Nations. A ni bilo rečeno, da bo 14.10.? Ma k... pa vse skupaj... 14. al pa 15. ISTA P....! :angry2: Ne morem verjet da se lah DVE dirki skenslata!!! A bodo tu kake sankcije??? Popravljeno September 1, 2006. Popravil Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuperMotard Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Mislim da se dirke pokrivajo in Beno ne more na SM of Nations. Če je tako pa to spremeni zadevo... škoda hvala za odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Mislim da se dirke pokrivajo in Beno ne more na SM of Nations. Ma k... pa vse skupaj... 14. al pa 15. ISTA P....! :angry2: Ne morem verjet da se lah DVE dirki skenslata!!! A bodo tu kake sankcije??? Ja, pa tudi za to dirko ne bi dal roko v ogenj, da bo! V mesecu in pol je še vse možno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 A so jutr treningi? Kdaj?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 PTUJ Prosti neuradni treningi – dodatno doplačilo Sobota 2.09.2006 od 12.00 do 16.00 ure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 dons smo pa dobr dirkal... :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Ok... moram pa par stvari tudi sama povedati. Prvič sem bila na supermoto dirki in sem bila izredno navdušena... zagotovo še pridem kdaj. Da pa so motosvetovci na tem področju tako dejavni in dobri, si pa tudi nisem mislila (te teme do sedaj nisem kaj dosti spremljala)...... 1. čestitke seveda Blažu :worship: res si kategorija zase :OK: 2. Čestitke Batzajli :OK: 3. čestitke Gregsu, ki se je boril do konca in kateri ni spustil Teye naprej .) :OK: 4. čestitke Teyi, katera se je je odlično borila z vsemi moškimi in katera je "skoraj" prehitela Gregsa, a so ji potem nažalost fantje zagodli...... :OK: :OK: 5. čestitke divja zver, katera je bila predzadnja in je enega prehitela :OK: :OK: (p.s.: ti moram priznati, da prav simpatična punca izgledaš, ko se ne repenčiš....... kar tako naprej) Če sem še koga spustila sem samo zato, ker niti nisem vedela, da tekmuje..... pa vseeno čestitke, norci ste .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Par :photo: za pokušino. Več bo (kot vedno) na strani GIL motosport. B) Tomos in 125 open :photo: Razred 450 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goldmeister Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Ena huda slika s Ptuja. Edina ki mi je dobr ratala. lp vsem soborcem. Stegno boli k svina. Ena huda slika s Ptuja. Edina ki mi je dobr ratala. lp vsem soborcem. Stegno boli k svina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Open :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 3. čestitke Gregsu, ki se je boril do konca in kateri ni spustil Teye naprej .) 4. čestitke Teyi, katera se je je odlično borila z vsemi moškimi in katera je "skoraj" prehitela Gregsa, a so ji potem nažalost fantje zagodli...... Ehehehehe..... :D S Teyo imava tako ali tako društvene boje vsakokrat... ;) V drugi dirki sem pa sploh rekel, da nikogar ne spustim mimo, ker tisti bukseljni na pisti sploh ne znajo mahat z zastavami... Meni so mahali, ko je bil Batzajla za mano, da naj ga spustim, me je pa samo dohitel iz ozadja... :wacko: :wacko: :wacko: Sicer je Batić itak boljši, ampak za priti mimo bi se moral potruditi, ga ne bi kar na "lepe oči" sputil mimo... ;) je bil pa lep vikend, zelo zadovoljen.... :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Kaj naj rečem... :) lahko bi blo boljše, lah bi me manj glava bolela, lah bi bla manj bolana... lah bi tudi jaz kak pokal dobla, ne sam VSI ostali v ekipi :( <_< :P ok, ok... dosti jamranja... .) Je bil pa prekrasen dan... prišlo je veliko gledalcev in motosvetovcev - itak sn vedla .. štajerci so tak fajn ludi :OK: .) Slike se gordevajo v galerijo, bom objavla link ko bo fertik :) Hvala vsem, ki ste prišli navijat, tudi iz Hrvaške smo meli navijače!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) Marko Škarja si je pred zadnjo tekmo v Logatcu že zagotovil naslov državnega prvaka. :OK: :OK: :OK: Popravljeno September 4, 2006. Popravil gidl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2006 Meni so mahali, ko je bil Batzajla za mano, da naj ga spustim, me je pa samo dohitel iz ozadja... :wacko: :wacko: :wacko: Sicer je Batić itak boljši, ampak za priti mimo bi se moral potruditi, ga ne bi kar na "lepe oči" sputil mimo... ;) dej dej dej :P ja,tale ptujska dirka je bla res super. lepo vreme,dost gledalcev,organizatorji so clo pofarbal ograjo in odstranil kup gum na koncu ravnine... še kšn nov CD naštimajo,pa bo :D dirke zanimive, v 450 je štern dobil konkurenco in je prou zanimiv gledat :devil: pupa,huala za čestitke :) drgač je pa na supermoto dirkah motosvetovcev ohoho,tud jst pomoje ne poznam vseh .) se vidmo v logatcu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Galerija slik slike se še gordevajo.... prosim za potrpljenje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Em... Jest sm pa zgubu ves veselje in vso motivacijo, ki sem jo še imel, zato je bila najverjetneje u Ptuju moja zadnja dirka u SM. Enostavno povedano to ni to. Po duši sem še vedno bolj cestak, tko da če bo denar drugo leto, se z nekaterimi znova vidimo na Grobniku. Morda na dirki Alpe Adria, sigurno pa tudi na raznih motohapeningih :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se