Skoči na vsebino

MAXIMALNA HITROST

Priporočene objave

Objavljeno

No, da še jaz napišem; za širino kazalca ali dva čez 240 km/h z yamaho thundercat (v šesti prestavi sem ustavil pred rdečim poljem :devil: , sem mel filing, da če bi mu pustil, bi šlo še naprej - v rdeče polje, pa sem raje spustil gas - škoda mašine O:-) ). Aja , prednji zobnik je manjši, zato pri 240 že pred rdečim poljem. Me zanima, kolk bi šlo z originalno velikim zobnikom :)

Objavljeno

OK...KAWA ZRX1200 uceri iz morja proti LJ....tam nikje okoli Kozine...hitrost cca 240-242 Km/h....pa brez sajbe spredi...meu sm pa tank torbo....hehe...vsaj mal pomaga :devil:

LP

Gugo B)

Objavljeno

avto: 180 km/h (relacija dramlje - Šentjur, od Sel naprej, Renault Safrane 2,5 - hudica saltas v tretjo, pa ti zaspura!!)

max z avtom: 240 km/h (safrane, fotko vozu)

motor: 240 km/h (Kawa ZX9R, js vozu)

moj motor: 190 (Aprilia AF1 Futura, drugac gre 180+ po stevcu)

kot sovoznik: 135 km/h (Kawa KMX 125, ZELOOOO navzdol! :) )

drugac najbolj nora voznja: Zrece - Rogla, ko na nobenem ovinku ni padla hitrost pod 65 km/h!! :D (<=to sn js takrat bil - nasmeh do uses :) )

aja, max speed ever dosezena: neki okol 800 al 900 km/h (AB320, Brnik-Zakintos)

Objavljeno

230kmh suzuki gsxr 600 od šmarja sap proti grosuplem (avtocesta)

Objavljeno

Jaz in moja ninja 275 po števcu. :OK: :) Kje? Vsake toliko časa po kakem odseku slovenskih avtocest.. Najraj pa tam ene 220, 230..

Objavljeno

FZR 600 - 245 kmh na vsaki avtocesti

Vmax 1200 - 155 mph izključno na strogo ravnih delih AC po možnosti s sopotnico in kufri - ne boste verjeli gre dosti bolj mirno kot pa če sem sam

Kolegova FZS 1000 - 270 kmh Rače - MB Ptujska del nad šoder jamo

LP Bajsi

Objavljeno

100km/h z Yamaho tw 125 :OK: Cest pa nam naštevau, večina cest z rahlim klančkom :kva1:

Objavljeno

Hmmm....na avtocesti z Ninjo 636, po števcu 276 km/h... :naughty: :OK: ....drugače pa povprečje 180-200 km/h

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Jest sm pa ponosen na svojega TOMOSa :notworthy:

Fotru sm dons reku in ga greva jutri zmert. Po ravnem računam na okoli 90km/h, z brega pa na okoli 105-110km/h

Aja..BT je 55 kubičen in ima resonančni izpuh. Več zveste jutr.

Popravljeno . Popravil Zeus
Objavljeno (popravljeno)

200+ na nekaterih odsekih med Škofjo Loko in Gorenjo vasjo... Laverda 1200... Avtocesta?????? Kaj pa to sploh je? :D

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno

Jah... z huso bl mal! enkat natišal na ene 135km/h več pa ne! :unsure:

Objavljeno

z mojmu največ 138km/h števc se dl ne obrne <_<

največ na motorju pa 240km/h kot sopotnik :naughty:

Objavljeno
Jest sm pa ponosen na svojega TOMOSa :notworthy:

Fotru sm dons reku in ga greva jutri zmert. Po ravnem računam na okoli 90km/h, z brega pa na okoli 105-110km/h

Aja..BT je 55 kubičen in ima resonančni izpuh. Več zveste jutr.

20 let nazaj cirka..z mopedom, legendarnim Tomosom APN 4 elegantno mimo tomosa E90 po ravinci (po obalni cesti med Izolo in koprom tudi takrat še ni blo klanca)!! Resonančni izpuh spljoh, pa 4 prelivni kanali..pa 49 kubikov..

Še vedno živ!!

Objavljeno

Z mojim skuterčkom-> 100km/h po hribu navzdol, po ravnem pa 90 v popolni aerodinamični drži :D

Z astro 1.4-> 180km/h pa še več bi šlo :devil:

bmw ne vem keri-> 240km/h :OK:

Objavljeno
Z mojim skuterčkom-> 100km/h po hribu navzdol, po ravnem pa 90 v popolni aerodinamični drži

Z astro 1.4-> 180km/h pa še več bi šlo 

bmw ne vem keri-> 240km/h

A astro si ti vozu? :D

Objavljeno
Z mojim skuterčkom-> 100km/h po hribu navzdol, po ravnem pa 90 v popolni aerodinamični drži

Z astro 1.4-> 180km/h pa še več bi šlo 

bmw ne vem keri-> 240km/h

A astro si ti vozu? :D

Ja itaq, pa bmwja tut :P Zraven se je pa foter dru da naj ga ne šparam :D

Objavljeno

No, pa sm le dočakov da me je zmeru :OK: , in se je izšlo kar približno po napovedih:

Po ravnem 95km/h

Z brega pa 105km/h

Sm kr zadovoljen z BT-jem...saj zvedu sem kok mi gre :P

Objavljeno

yamaha fzx750,avtocesta večkrat med 230 in 245 brez vsake vetrne zaščite

Objavljeno

jst z svojimi nogami okol 20-25 km/h.

ne vem čist točn mi števc ni delu :lol1:

Objavljeno

Jst na motorju kot voznik ne več kot 110-115km/h po števcu na moji predragi Yamahci DT125R(do 100 pride itak za šalo na vsaki cesti naprej se pa sam še po ravni AC vrti počas!)pa tud bivša APN6S se je po ornk klancu zvrtela preko 95...bliz 100 km/h!Kot sovoznik na motorju pa največ po cesti čez Črno vas k me je en pelu na izlet na Rakitno z neko 1000kubično Hondo(neki športno potovalnga ampak fulllllll bol športn kot potovaln motor)šla sva pa neki čez 180 km/h...jst sm pogledu pr 180 preko njegove rame na števc in mi je v trenutku k sm iz zavetrja pršu takoj čelado v brado zabil pa sm mislu d mi jo bo odtrgal z glavo vred(mi je bla pa čelada fullllllll prevelka...normalno mam L al pa mal večjo M una je bla pa XL!).

V avtu pa vedno kot sovoznik seveda največ z našim passatom 1.9TDI pa cela familija napakerani not pa smo šli preko 210km/h pa je očka reku da je še za ene 5-10km/h lufta!Sam je pa rabu mal klančka da je začel vrtet preko 210!Pa tud iz enim Mercedezom l.93 limuzina mal preko 200...po AC z obema seveda!

Sam je pa že skor muka udzad bit na motorju pri 180 ker je un motor tak da je sovoznik fulll visok in sploh glave nimaš v zavetrju za voznikom tko da sm modela čist objeu pa se na njega naslonu pa smo zdržal...sam sva bla pa čez črno vas prej k u sekundi čez...sam ogen je za nama goru :devil: :naughty: !!!

Objavljeno
...sam sva bla pa čez črno vas prej k u sekundi čez...sam ogen je za nama goru :devil: :naughty: !!!

to me spominja na eno turo ko se je men iz mestinja domov mudil... ...pa best frenda zadi... ...Mestinje-Ponikva skoz Smarje v tocno 10ih minutah... :yea2: :OK: :devil:

...pa prehitevanje kolone - midva 140, oni ~60, k so tovornjaka mel spredi... :lol1:

Objavljeno
to me spominja na eno turo ko se je men iz mestinja domov mudil... ...pa best frenda zadi... ...Mestinje-Ponikva skoz Smarje v tocno 10ih minutah... :yea2: :OK: :devil:

...pa prehitevanje kolone - midva 140, oni ~60, k so tovornjaka mel spredi... :lol1:

Kaj pa če bi te kdo spregledal in šel prehitevat? :?

Objavljeno

je blo pred ovinkom - tam avti ne prehitevajo vec. motorji pa se... .) :)

Objavljeno (popravljeno)

Ja sm mel jst tud furo iz podpeškega jezera čez črno vas do rudnika pa nato v rodno vas Sostro!Meu sm že enga modela uzad in kolona je vozila ene 30(za traktorjm)nasprot pa tud razredčena kolona tko d noben ni mogu prehtevat midva pa po sredini skos do konca 100!!!Jst sm si reku sam to da če me pa dele ne odfuka ke do rakitne pa nazaj pol me pa nikol na bo! Ampak smo nekak prlezl do doma!

Model je pa celo pot sam kriču a vidš tega a vidš onga pol k smo pa dam pršli je pa sam dol šu pa men roko dau pa sam čestitu kako dobr vozm...model reku da bolšga voznika še ni vidu ne slišu zanga pa se ni nevem kolk hecu k se je tresu k šiba na vod :D

Sm pa res čez črno vas pa čez Štepanca vozu res čist do roba...recimo da sm z dvema vozu na ene 98% vsega kar znam vozt ker sva pa res take delala da me nebi ujeu pa če bi meu 5000 kubov...sam na ravnini k nimam končne je bla bl beda!!!

P.S.:

Sam sm pa reku da tko pa mene ne boste več vidl vozt ker mam mal preveč izkušn s čakanjem na urgenci in se mi tud pod razno ne zdi več tolk tvegat!

Popravljeno . Popravil <=YaMaHa=>

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!