EAST Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Moj ziher bolj kot tvoj :whistle: :P HA, HA, močno dvomim, bo treba probat.
Guest Brumer Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Kaj ste vse obrazložili zaradi par ljubosumnih na BMW-eja,ki pač pri 250 Km/h verjeli aline še FAJN potegene. Ps:mogoče sem se zmotil,ko sem napisal 1/3 gasa,verjetno je nekje med 29,9999999 in 32,9999999 %-ta.Nisem izmeril napisal sem po občutku,pa nezamerite tisti,ki vam je BMW Špansko selo !!!!!! :hmm:
bikez Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ma koplicirat ni treba nč. Kupi se speedohealer http://www.healtech-electronics.com/, pa se števc nastavi po GPS in je. Jaz sem ga kupil in dela BP, prej pa mi je števc lagal k sam satan, ko sem zamenjal zobnike napram originalu. @Brumer: Z zgornjo igračko se da nastaviti tudi, da pri 250km/h potegne k sam satan tud na mojem, samo pomnožim faktor pa je :)
EAST Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) Kaj ste vse obrazložili zaradi par ljubosumnih na BMW-eja,ki pač pri 250 Km/h verjeli aline še FAJN potegene.Ps:mogoče sem se zmotil,ko sem napisal 1/3 gasa,verjetno je nekje med 29,9999999 in 32,9999999 %-ta.Nisem izmeril napisal sem po občutku,pa nezamerite tisti,ki vam je BMW Špansko selo !!!!!! :hmm: V to, da pri 250 še fajn potegne, ne dvomim, ne vem zakaj toliko haloja. Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil EAST
Guest Brumer Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 V to, da pri 250 še fajn potegne, ne dvomim, ne vem zakaj toliko haloja. Zato ker veliko njih neverjame preberi nekaj postov nazaj! :hmm:
rrrr Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ne dvomim jaz v tvoje izkušnje in znanje, samo opozoril sem, da ko so enkrat prenosi zamenjani ne moreš več primerjat hitrost po števcu s tisto po GPSu z namenom utemeljitve, koliko števec laže.. Drugače je meni poolnoma jasno, da zob manj ne pomeni nujno izgube končne brzine, kar sem tudi omenil v mojem prejšnjem postu. Ampak če se vrneva na izpostavljen primer. Ninja z zobom manj pokaže 284 po števcu, po GPSu gre pa 258. Če bi imela zob več je čisto možno, da bi šla po gpsu še vedno 258, zato ker se pač 6. prestava ne bi do konca zvrtila. To sem omenil že v prejšnem postu. Ampak fora je v tem, da v tem primeru števec ne bi kazal 284, ampak recimo 278, ker bi bili prenosi normalni. In iz te razlike lahko šele sklepaš koliko števec pri nekem motorju laže. Hotel sem samo povedat, da ne moreš utemeljevat tega, da števci lažejo z motorji, ki imajo spremenjene prenose. Ker takoj ko spremeniš prenos, števec avtomatsko laže še bolj, kot je to tovarniško predvideno. To pa meni čudno sede. Kje pa števec meri hitrost? rrrr
Jure Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ponavadi na gredi motorja. In lahko teoretično po števcu pelješ 300, v resnici greš pa 100, če bi imel take prenose. No seveda taki ekstremi niso možni, ampak kot primer..
rrrr Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ponavadi na gredi motorja. In lahko teoretično po števcu pelješ 300, v resnici greš pa 100, če bi imel take prenose. No seveda taki ekstremi niso možni, ampak kot primer.. No ja, pol pa moj ni ponavadi. ... in mi nič ne koristi zobnikov menjat, da bi mi števec pokazal 300 v kakšnem šodru. :blink: Tx rrrr
sesir Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) V to, da pri 250 še fajn potegne, ne dvomim, ne vem zakaj toliko haloja. Zgleda,da zato,ker je na motosvetu prevelik takih,ki sam pametujejo.Motorja z več kot 160konji pa še nikoli niso vozili! Zato ker veliko njih neverjame preberi nekaj postov nazaj! :hmm: Tu bi itak verjeli samo,če bi se posnel pa še pol bi kaj najdli!Bi blo najboljš,da maš dve kameri,2 števca in dve navigaciji pa bi se sigurno še ker najdu tu,ki bi bil spet kot ponavadi debilno pameten! Kot naprimer...kako pa naj vemo,da si ti,če pa nisi naložil preko svojega "NICKA",ko,da imaš željo po kaznih!Pa sigurno še marsikaj!Npr. ne bi več kao nabijal ampak bi se žgražali kak divjak!To pa samo zato,ko kurci nimajo kaj delat in se brez veze vtaknejo v vse kar se jim sliši nemogoče!Ker si pač oni to niti v sanjah ne upajo! Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil sesir
suhi Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 To pa samo zato,ko kurci nimajo kaj delat in se brez veze vtaknejo v vse kar se jim sliši nemogoče!Ker si pač oni to niti v sanjah ne upajo! Si pa občutljiv, ti fantič ti :( joj prejoj. Se mi zdi, da bi take fante morali moderatorji malo okarati, kako se pa vam kolegi zdi? pa še malo OFF, če so že preostali: Glede Brumčija in njegovega haloja pa zgolj tole - on ne dela drugega po forumu (dobro nekaj malega šraufat očitno zna) da si nabija ego in vse nas preostale bajkerje meče v nič. Dejstva pa so takšna, da si svojega prebitka denarja ni prigaral s svojim šraufanjem, ampak mu je sekira v sladek med padla nekaj časa nazaj in se sedaj kiti, kot da je Sesirja (našega Boga) prijel za jajčka. Šment je, ker svoje posteljne frustracije (zaradi erektilne disfunkicje, bolje znane kot impotenca) znaša nad nami in si pač na enem področju bilda svoj ego (ker si ga, ubožec kot je, na vseh preostalih ne more :wacko: ) Pa lep dan še naprej :)
sesir Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Si pa občutljiv, ti fantič ti :( joj prejoj. Se mi zdi, da bi take fante morali moderatorji malo okarati, kako se pa vam kolegi zdi?Glede Brumčija in njegovega haloja pa zgolj tole - on ne dela drugega po forumu (dobro nekaj malega šraufat očitno zna) da si nabija ego in vse nas preostale bajkerje meče v nič. Dejstva pa so takšna, da si svojega prebitka denarja ni prigaral s svojim šraufanjem, ampak mu je sekira v sladek med padla nekaj časa nazaj in se sedaj kiti, kot da je Sesirja (našega Boga) prijel za jajčka. Šment je, ker svoje posteljne frustracije (zaradi erektilne disfunkicje, bolje znane kot impotenca) znaša nad nami in si pač na enem področju bilda svoj ego (ker si ga, ubožec kot je, na vseh preostalih ne more :wacko: ) :slap: edini je,ki res kaj napiše kako se popravi,drugi tk sam neki adijo.....Pa jz nimam niti najmanjšega občutka,da bi kdo čutil potrebo po potrebu dviguvanju ega!Razen očitno vas,ki ne znate kaj pametnega napisat-seveda pa se spomnite vsakega neki jebat!Vsaj tričetrt popravil in problemov z mašinami je povedal,kar pa zate sigurno ne morem rečt!Ker v katerikoli temi si vedno neki pametuješ!Isto v "nakupu motorja"kr neki si no,kaj ti naj rečem!Piši kar veš!Ne pa kar misliš! Dejstvo pa je,da kolk sem bral tvojih "postov"glih ne veš kaj velik o motorjih! Raj se na atetov mopi vsedi :slap: in tišči gasa!Ko pa boš enkrat v življenju vozu pravi motor pa pametuj!
EAST Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Si pa občutljiv, ti fantič ti :( joj prejoj. Se mi zdi, da bi take fante morali moderatorji malo okarati, kako se pa vam kolegi zdi? pa še malo OFF, če so že preostali: Glede Brumčija in njegovega haloja pa zgolj tole - on ne dela drugega po forumu (dobro nekaj malega šraufat očitno zna) da si nabija ego in vse nas preostale bajkerje meče v nič. Dejstva pa so takšna, da si svojega prebitka denarja ni prigaral s svojim šraufanjem, ampak mu je sekira v sladek med padla nekaj časa nazaj in se sedaj kiti, kot da je Sesirja (našega Boga) prijel za jajčka. Šment je, ker svoje posteljne frustracije (zaradi erektilne disfunkicje, bolje znane kot impotenca) znaša nad nami in si pač na enem področju bilda svoj ego (ker si ga, ubožec kot je, na vseh preostalih ne more :wacko: ) Pa lep dan še naprej :) :worship: :worship: :worship:
suhi Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 :slap: edini je,ki res kaj napiše kako se popravi,drugi tk sam neki adijo.....Pa jz nimam niti najmanjšega občutka,da bi kdo čutil potrebo po potrebu dviguvanju ega!Razen očitno vas,ki ne znate kaj pametnega napisat-seveda pa se spomnite vsakega neki jebat!Vsaj tričetrt popravil in problemov z mašinami je povedal,kar pa zate sigurno ne morem rečt!Ker v katerikoli temi si vedno neki pametuješ!Isto v "nakupu motorja"kr neki si no,kaj ti naj rečem!Piši kar veš!Ne pa kar misliš!Dejstvo pa je,da kolk sem bral tvojih "postov"glih ne veš kaj velik o motorjih! Raj se na atetov mopi vsedi :slap: in tišči gasa!Ko pa boš enkrat v življenju vozu pravi motor pa pametuj! To je zabolelo našega Boga, da je sedaj cel ekran moker od pljuvanja :winkiss: :winkiss: :winkiss: tudi tebe nekaj ego daje kolega, pa še brati se bo ponovno treba naučit. Srčno upam, da kmalu prispe gospod nadrejeni, pa pomete vse naše smeti, ker je tole šlo pa res čez vse meje. Sam nasmejal si me pa s svojimi "argumenti" o tem, kako sem pisal v nakupu motorja :worship: :worship: se takoj pokaže iz kakega testa si! Glede tega, kaj je kdo vozil pa pustiva za danes, prav?...maš veliko prednost, da tudi v tem boju zgubiš! p.s. sedaj bom zagotovo dobil še PM od Bručija, kot ponavadi :naughty:
gusti Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Si pa občutljiv, ti fantič ti :( joj prejoj. Se mi zdi, da bi take fante morali moderatorji malo okarati, kako se pa vam kolegi zdi? pa še malo OFF, če so že preostali: Glede Brumčija in njegovega haloja pa zgolj tole - on ne dela drugega po forumu (dobro nekaj malega šraufat očitno zna) da si nabija ego in vse nas preostale bajkerje meče v nič. Dejstva pa so takšna, da si svojega prebitka denarja ni prigaral s svojim šraufanjem, ampak mu je sekira v sladek med padla nekaj časa nazaj in se sedaj kiti, kot da je Sesirja (našega Boga) prijel za jajčka. Šment je, ker svoje posteljne frustracije (zaradi erektilne disfunkicje, bolje znane kot impotenca) znaša nad nami in si pač na enem področju bilda svoj ego (ker si ga, ubožec kot je, na vseh preostalih ne more :wacko: ) Pa lep dan še naprej :) :BUA: :BUA: :BUA: Kaj tako nizkega in foušnega pa še nisem prebral na MS-ju. Shame on you suhi. Pa tut če bi bilo vse to res kar si napisal .... a si mu fauš? :nono: :nono: :nono:
Matori Hanzo Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Verjamem popolnoma vse, kar kdo nakraca v tole, pa še v marsikatero drugo temo. Do zadnje pike in vejice, če je še tako narobe postavljena. Morda zato, ker mi je popolnoma vseeno, koliko komu leti moped, v kateri prestavi, koliko gasa mu je še ostalo in na kakšen način se namerava ustaviti. Fino pa je, če med tovrstnim eksperimentiranjem nikogar ne zradira.
krava Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Men' letijo ko sto mater! :grim :OK:
SF Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Brez zamere gospodje, ampak za preizkušanje hitrosti obstajajo taka in drugačna prvenstva... Je pa zanimivo, da je vedno ogromno govora o neki stezi, katero naj bi vsi zahtevali, ko pa nekdo priredi neko prvenstvo, pa kar naenkrat ni nikogar več niti blizu, da bi pokazal svoje znanje na jeziku... :whistle:
SEOI-NAGE Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) Pa dajte brumerja pustit na miru no, od vas nisem še nikoli dobil nobenega nasveta od njega sem že dostikrat in stvar rešil. Ko boste vsaj 1% toliko uporabni kot on, pljuvajte čez njega - zaenkrat pa vas lahko pošlje po čike Bmw pa tu nima veze, vsak svoja jajca hvali. Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil SEOI-NAGE
SF Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Nimam tud jest kej drugega napisat, da sm tud sam že kakšen Brumerjev nasvet ponucal, pa čeprav je možakar včasih jezen na ves svet vseeno :worship:
brembo Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Brumer je faca in dobr možakar sorri za :topic:
Guest Brumer Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Ponavadi na gredi motorja. In lahko teoretično po števcu pelješ 300, v resnici greš pa 100, če bi imel take prenose. No seveda taki ekstremi niso možni, ampak kot primer.. To nimaš prav,na gredi motorja je samo senzor(impulzator) za vžig in obrate motorja,za števec(impulzator), pa je lahko samo na prednjem verižniku(npr.Kawasaki ER-6-N) ali odzadaj na kolesu,kot npr. pri BMW-ejih itd.Namreč,če bi bil inpulzator na gredi motorja in bi zavrtel mašino v max.(rudeče polje na obratomerju) potem bi z vsako prestavo pokazal števec maximalno hitrost.In še tole,če npr. daš prednji verižnik(zobnik) za en zob manjši npr.orig 10 zob in daš gor 9 zob( to je minus 10%) bo števec kazal +10% enako je če bi zadnji verižnik povečal bi števec kazal več.Kadar pa je inpulzator zadaj pa neglede na prenose števec kaže realno hitrost seveda z fabriškim odstopanjem v + ca 5-10% in nespremenjenim obsegom pnevmatike.
Guest Brumer Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Tisti,ki me branite se vam zahvaljujem :OK: vsi ostali zaman čakete na vaše provokacije!!! :headbang:
EAST Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) Ta tema je že kar malo smešna, vsak piše nekaj po svoje, no saj na koncu sem tudi sam začel pisati offtopic, skratka namesto da bi vsak napisal, koliko se je peljal(po števcu ali po gps), seveda vsi pišejo koliko so se peljali v tej in oni prestavi, koliko je še lufta, pa to in ono. Sam niti nisem napisal končne, ki sem jo kdaj dosegel, saj bi se potem kot pri drugih začeli vrstiti komentarji, kako je to neodgovorno in to, pa ono, ampak stvar je v tem, da je to tema, katera pač "narekuje", da napišeš max hitrost. Aja, pa še to, za to pa res moraš imeti jajca, da v prvi dosežeš toliko in toliko kmh, pa v peti 299, mislim halo, saj če se znaš vsest na motor, se znaš peljat tud tistih 299 po števcu, pa zato ne potrebuješ nobenega znanja, razen to, da moraš gor šaltat. Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil EAST
motofrik Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Brez zamere gospodje, ampak za preizkušanje hitrosti obstajajo taka in drugačna prvenstva... Je pa zanimivo, da je vedno ogromno govora o neki stezi, katero naj bi vsi zahtevali, ko pa nekdo priredi neko prvenstvo, pa kar naenkrat ni nikogar več niti blizu, da bi pokazal svoje znanje na jeziku... :whistle: ...podobno, kot s tipčki, ki se v Civic Hondicah preseravajo. Ko pa smo na letališču SG organizirali Street race BREZ STARTNINE, ni bilo niti enega teh big shotov na startni liniji.... Pa smo ves čas po ozvočenju pozivali, naj pridejo. So se poskrili, kot miške. Po cesti so pa noreli, po cesti. :whistle:
EAST Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) No, ta tema je že itak odpadna, tak da bom še jaz malo off topic, bistvo športnih motorjev(pa da ne bo kdo mislil, da so to samo cestaki; ne nisooooo) je lega v ovinkih, k čemur pa pač sodi močan motor ter kvalitetno vzmetenje in zavore, pa seveda samoumevno okvir, tisti, ki pa tako radi navajate teh vaših 299, pa še obratiiii rastejoooo, pa tunel vidimo, itd., pa lepo prosim no kupite si enega starega gsxr 1100, pa gor nataknite turbino za jurija, pa boste meli za tri jurje res enega najhitrejših motorjev za po avtocesti(pač varjanta za luzere, ki si upate po avtocesti dat gas do konca v vseh prestavah). In ja, tudi sam sem se peljal to "magično številko", ampak ne po avtocesti, temveč po regionalki, pa ne mi zdaj zaradi tega moralizirat. Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil EAST
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se