Guest Brumer Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 Če je parkiran :lol1: tudi moji ostali trije!!!! :BUA:
skofk Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 tudi moj :naughty: moj moped 100% zadej ostane :rolleyes: :ninja:
dotem Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 ponavad je problem čez ovinek ga prtisnt..... po ravnem pa zna vsaka baba... :naughty:
motofrik Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 ponavad je problem čez ovinek ga prtisnt.....po ravnem pa zna vsaka baba... :naughty: Sem se ob tem spomnil, kako je kolega na R65 skozi Hudo luknjo (ovinkasta cesta med Mislinjo in Velenjem) precej nascal skupino 600 sportakov...
halls Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Jaz sem se pa pelo 86 km/h po unem klancu dol proti Heiligeblutu!!!! :010 :010 :010 Z biciklom,gorskim,kramparce.
motofrik Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Jaz pa 82 km/h dol z Rogle proti Mislinji. MTB, kramparce, makadam... :naughty:
Tedybear Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Jaz sem šel pa par let nazaj ene 250 brez vsega. Aja, Vodiškov Domen me je "()uknil" iz Cessne ene 3800 metrov nad Lescami, gurtne pa padalo so ble itak pri njem.
danci1973 Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Sem se ob tem spomnil, kako je kolega na R65 skozi Hudo luknjo (ovinkasta cesta med Mislinjo in Velenjem) precej nascal skupino 600 sportakov... Kar ni čisto nič nenavadnega, saj je dinamika vožnje v skupini čisto drugačna kot pri solo vožnji, če so vozniki v skupini vsaj kanček normalni... Jaz pa 82 km/h dol z Rogle proti Mislinji. MTB, kramparce, makadam... :naughty: Jaz pa nekaj čez 90 km/h po enem odseku mariborske-pohorske downhill proge. Še zdaj ne vem, kako sem preživel. :blush: D.
motofrik Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 (popravljeno) Malo pred sotesko dohitel, prehitel in jim ušel. So se spustili za njim, kot skobci, -no way... :naughty: Na OMW pumpi so se pa čohali po glavi... Ampak so častno priznali poraz. Popravljeno Februar 1, 2009. Popravil motofrik
rot Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Malo pred sotesko dohitel, prehitel in jim ušel. So se spustili za njim, kot skobci, -no way... :naughty: Na OMW pumpi so se pa čohali po glavi... Ampak so častno priznali poraz. Ta cesta je ena izmed bolj zahtevnih tras in če jo poznaš, te tam ne bo noben dohajal, pa da je z nevem čem ( če jo ne pozna).
Cartman Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Nevem,če ta motor sploh poznaš namreč to NI K 1200 Rs z ležečim motorjem !!Moj je K-1200-R z prečnim motorjem. Ps če najdem ti prilimam sliko mašine OK Pa neme,držat ker tole je nova mašina od letošnjega K 1300 so pa povsem identične! joj oprosti. nism vešč teh jebenih oznak, kr ma BMW vse modele tako blazno podobno označene, prometne pa nimam pr sebi. Seveda cel čas govorim o k1200s in ne 1200rs. RS je potomec Flyng Brickov, ne? K100 in K75. tole je pa ta tazadn, s ful elektrike in nastavljivim vzmetenjem pa to. . . ja govoriva o istem motorju, ampak men se zdi, de japonske SS petarde ne lovi. bom vidu letos.
sesir Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 V motoristu december 2004 je test od BMW K1200s in piše "Enakomerno do 240km/h,nato pa je moč motorja počasi pričela plahteti-vse do 280km/h,kjer se pospeševanje nepreklicno konča!" Ta mašina ima 167 konjev z 98 oktanskim bencinom! Bmw se ne more primerjat z japonci ne po kilogramih,ne po aerodinamiki,ne po konjih!Ima pa verjetno druge prednosti-predvsem ceno :evilgrin:
sesir Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Sem se ob tem spomnil, kako je kolega na R65 skozi Hudo luknjo (ovinkasta cesta med Mislinjo in Velenjem) precej nascal skupino 600 sportakov... No ja ni blo čisto tako no...Če mislima oba Hozija.Pa še to je bilo leta nazaj,on se je non stop skozi vozil.Se pa res ne spomnim kateri so že vozili cestake,se pa spomnim teh pogovorov. Tak se pa spet ni peljal,ker ko smo hodili nazaj s sladoleda smo se kr skupi vedno peljali,določeni pa so se tudi lepo odpeljali!Je pa eden enkrat tud padel,ko ga je hotel slediti v "Vemontovi ridi"
Guest Brumer Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 V motoristu december 2004 je test od BMW K1200s in piše "Enakomerno do 240km/h,nato pa je moč motorja počasi pričela plahteti-vse do 280km/h,kjer se pospeševanje nepreklicno konča!"Ta mašina ima 167 konjev z 98 oktanskim bencinom! Bmw se ne more primerjat z japonci ne po kilogramih,ne po aerodinamiki,ne po konjih!Ima pa verjetno druge prednosti-predvsem ceno :evilgrin: Neberi 5-let starih testov raje si kak filmček na Yu-tube poglej,sicer pa tak poznavalec motorjev kot si mi navedi vsaj 1-nega Japsa s kardanom,ki nima več kot 236 Kg in je zmožen za BMW-ejem K-1200 vsaj v zaveterju vozit v tem cenovnem raztredu do 15 K EU in do leta 2008. Starega V-maxa neomenjaj sem ga imel 9 let,nov V-MAX je letnik 2008 cena pa je od BMW-eja K-1200 večja za kar 30% (19750 EU). Ps: pa še tole za BMW-eja K-1200 je predpisan benzin 99 ali 100 Okt. Nepozabi še na Akrapoviča +11 Ps( verjetno da tudi še kak kilometer +).Hitrost pa se NEPREKLICNO konča ko vključi blokada. YouTube___bmw_k1200s_acceleration_from_0_280.htm grepavl 1
Jure Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 (popravljeno) Ne dvomim, da je K-1200 prava zverina in tudi drugače super motocikel. In za svoj razred ima verjetno še preveč moči, gotovo ne premalo, ampak tudi jaz mislm, da proti japonskim 1000ss nima šans. Manj kg, več KM, pač fizika. Kar pa ni nič narobe, ker to so po namenu popolnoma različni motorji :) Ta komentar se nanaša na debato prej, ko so bili SS v igri, v svojem razredu čisto verjetno, da ima top performance, ne poznam toliko teh motorjev.. Tole je pa Gixxer 750 :D http://www.youtube.com/watch?v=_bwegS1OLew Popravljeno Februar 2, 2009. Popravil Jure
YAMASAKI Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Neberi 5-let starih testov raje si kak filmček na Yu-tube poglej,sicer pa tak poznavalec motorjev kot si mi navedi vsaj 1-nega Japsa s kardanom,ki nima več kot 236 Kg in je zmožen za BMW-ejem K-1200 vsaj v zaveterju vozit v tem cenovnem raztredu do 15 K EU in do leta 2008. Starega V-maxa neomenjaj sem ga imel 9 let,nov V-MAX je letnik 2008 cena pa je od BMW-eja K-1200 večja za kar 30% (19750 EU). Ps: pa še tole za BMW-eja K-1200 je predpisan benzin 99 ali 100 Okt. Nepozabi še na Akrapoviča +11 Ps( verjetno da tudi še kak kilometer +).Hitrost pa se NEPREKLICNO konča ko vključi blokada. Kardan imajo BMW-ji pa trakto :whistle: rji
EAST Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 (popravljeno) Neberi 5-let starih testov raje si kak filmček na Yu-tube poglej,sicer pa tak poznavalec motorjev kot si mi navedi vsaj 1-nega Japsa s kardanom,ki nima več kot 236 Kg in je zmožen za BMW-ejem K-1200 vsaj v zaveterju vozit v tem cenovnem raztredu do 15 K EU in do leta 2008. Starega V-maxa neomenjaj sem ga imel 9 let,nov V-MAX je letnik 2008 cena pa je od BMW-eja K-1200 večja za kar 30% (19750 EU). Ps: pa še tole za BMW-eja K-1200 je predpisan benzin 99 ali 100 Okt. Nepozabi še na Akrapoviča +11 Ps( verjetno da tudi še kak kilometer +).Hitrost pa se NEPREKLICNO konča ko vključi blokada. Res je zelo pomembno, koliko gre motor v končno. Na cesti, KI NI RAVNA, pa je vprašanje v kolikih zaveterjih lahko zdrži bmw k 1200. Pač vsak motor je po svoje dober in nihče ne more rečt, da je njegov motor najboljši nasplošno, brez da bi navedel, v kateri kategoriji (in tudi tukaj je potrebno le to navesti zelo natančno). Popravljeno Februar 2, 2009. Popravil EAST
Miha27 Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Kardan imajo BMW-ji pa trakto :whistle: rji :worship: :worship: :worship:
Guest Brumer Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Res je zelo pomembno, koliko gre motor v končno. Na cesti, KI NI RAVNA, pa je vprašanje v kolikih zaveterjih lahko zdrži bmw k 1200. Pač vsak motor je po svoje dober in nihče ne more rečt, da je njegov motor najboljši nasplošno, brez da bi navedel, v kateri kategoriji (in tudi tukaj je potrebno le to navesti zelo natančno). Bom kratek-vsako tele ima svoje veselje in tako je tudi prav sicer bi se prodajalo samo par znamk,pa še kregat se nebi mogli!!! :hmm: grepavl 1
EAST Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Bom kratek-vsako tele ima svoje veselje in tako je tudi prav sicer bi se prodajalo samo par znamk,pa še kregat se nebi mogli!!! :hmm: Tukaj se 100% strinjam.
shark357 Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Tole je pa Gixxer 750 :D http://www.youtube.com/watch?v=_bwegS1OLew Tkole je blo AC LJ-KP :) isti motor/ model :whistle:
bikez Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Če komu ne vleče dost, si bo mogu pa to zadevo umislt, jaz tega definitivno ne rabim:
MoTo G_P Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Če komu ne vleče dost, si bo mogu pa to zadevo umislt, jaz tega definitivno ne rabim: 4. prestava pa še zmer kr po zadni??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se