Skoči na vsebino

MAXIMALNA HITROST

Priporočene objave

Objavljeno

aja, ker letnik?

ker moj 2001 1200 S čist original ni šel čez 240 pa da ga tepem, mogoče enkrat ali dvakrat prikašljal do 250 po števcu...

Objavljeno

na avtocesti z kufrom 235 po števcu :wacko:

Objavljeno

90 km/h sredi vinogradov :) Kj cem, mularija je pač tšna...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

aja, ker letnik?

ker moj 2001 1200 S čist original ni šel čez 240 pa da ga tepem, mogoče enkrat ali dvakrat prikašljal do 250 po števcu...

1999 - malo predelan; večje dize, predelan airbox, športni filter, odprt izpuh - naj bi bilo nekih 20-30 konjev več kot original

Objavljeno (popravljeno)

KTM Super Duke merjeno z GPSom blokada na 238km/h, Akrapović, DNA filter, maping, SAS ploščice,16/38 prenosi ampak nima smisla z nakedom poskušat hitrostnih rekordov podirat je blo kar grozljivo

Popravljeno . Popravil djfelix
Objavljeno (popravljeno)

KTM 990 Adventure 190km/h samo sem pol komaj videl da ga mam v drugi prestavi :kva2::kva2:

gre pa preko 400 samo na dve uri!

Popravljeno . Popravil bambi61
Objavljeno

Yamaha XT660R 178 km/h po števcu

Objavljeno

1999 - malo predelan; večje dize, predelan airbox, športni filter, odprt izpuh - naj bi bilo nekih 20-30 konjev več kot original

jp, teli bandidosi imajo dosti poceni tuning potenciala :)

Objavljeno

Js sm šu max 180 pa še to za par sekund. Mi ni sploh užitek, napol zaradi motorja (TDM), napol zato ker je samomorilsko. O.o

Objavljeno

heh 180+ grem jaz skor vsak dan z avtom na poti do šihta :D sicer le par km ker je gužva ampak vseeno :D

go faster :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Aprilia RXV 550, original prenosi, 168kmh do blokade :kva2:

Objavljeno

Js sm šu max 180 pa še to za par sekund. Mi ni sploh užitek, napol zaradi motorja (TDM), napol zato ker je samomorilsko. O.o

No, ja .... :devil:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

255 po števcu,čist iz firbca probo, ne ni užitek :glare:

Objavljeno

289km/h po števcu. Z original prenosi. :D

The highest speed was measured on a circuit/closed road with a professional rider. O:-)

Objavljeno (popravljeno)

289km/h po števcu. Z original prenosi. :D

The highest speed was measured on a circuit/closed road with a professional rider. O:-)

In to predvidevam de čez vas mim polcajev trance_41_w00t2.giftrance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.gif

Popravljeno . Popravil Robertjur
Objavljeno

Z 750 vse original 228km/h po števcu, mogoče bi še šlo kak km ali dva več, ampak nisem vztrajal. Do nekje 160km/h še o.k., več pa je že martrarija, vsaj na takem motorju.

Objavljeno (popravljeno)

unec - postojna , 289kmh po GPS-u :naughty: akrapovič evo, k&n, power commander, pa se kaj bi se naslo :photo::yea1:

Popravljeno . Popravil jurko
Objavljeno

Z 750 vse original 228km/h po števcu, mogoče bi še šlo kak km ali dva več, ampak nisem vztrajal. Do nekje 160km/h še o.k., več pa je že martrarija, vsaj na takem motorju.

Gre prek 250 :P Kolega je šel nekej čez 260. Valda na avtobanu :)

Objavljeno

kul, kdo pol sploh še rabi superšportne mopede, če te pa že zejko skoraj šišne :P

Objavljeno

superšportni mopedi niso za podiranje hitrostnih rekordov na avtocestah :) res pa je, da tudi to zmorejo ja

Objavljeno

kul, kdo pol sploh še rabi superšportne mopede, če te pa že zejko skoraj šišne :P

Tko kot si reku. Skoraj, potem šaltam pa v peto in nato še šesto :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Pa a ti maš Z750 :whistle:, ker ja ga mam isto pa se zabava začne šele pri 160km/h :), brez težav čez 200km/h, maksimalne ni bilo potrebe sprobavat :)

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

unec - postojna , 289kmh po GPS-u :naughty: akrapovič evo, k&n, power commander, pa se kaj bi se naslo :photo::yea1:

S katerim motorjem?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!