Noise Objavljeno December 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2005 Buell XB12X :OK: Kaj pa volilni molk? :nono: :D
Fritz Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Noise, za take bumbarje kot sem jaz, napiši še, da se rezultati ne bodo videli do konca izbora in da je ip, username...whatever - uporabnika zapisan na seznam za nagradno igro.
hammer Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 SymRu, malce pomoči rabim. Na forum se prijavim, ko pa hočem glasovat, mi na dnu strani piše, da se moram prijavit na forum. Poskusil sem že več fint, ampak neuspešno. Help!!
motoristek Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 SymRu, malce pomoči rabim. Na forum se prijavim, ko pa hočem glasovat, mi na dnu strani piše, da se moram prijavit na forum. Poskusil sem že več fint, ampak neuspešno. Help!! Ne moreš več :eek: čelada je že potalana :lol1:
Noise Objavljeno December 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2005 Noise, za take bumbarje kot sem jaz, napiši še, da se rezultati ne bodo videli do konca izbora in da je ip, username...whatever - uporabnika zapisan na seznam za nagradno igro. Saj piše. :?
Fritz Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 No, ja...no, ne. Nikjer ne piše da se ne vidi trenutnih standingov. Tako moja malenkost navajena da, ko nekje glasuje, dobi tiste lepe stolpčke al procente...ne pa da te vrže nazaj na isto stran. Ehm, maybe pa že mal kompliciram :hmm: :wacko:
Noise Objavljeno December 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2005 No, ja...no, ne. Nikjer ne piše da se ne vidi trenutnih standingov. Tako moja malenkost navajena da, ko nekje glasuje, dobi tiste lepe stolpčke al procente...ne pa da te vrže nazaj na isto stran. Ehm, maybe pa že mal kompliciram :hmm: :wacko: Piše, da bo motocikel razglašen na zabavi, in da lahko vsak glasuje samo enkrat... Procentčki bodo tudi... Party!!!
janih Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 živjo tud jaz sem oddal svoj glas vendar pa ne bom mogel biti prisoten na žrebanju in žuru ali to pmeni da če bom slučajno izžreban ne bom dobil nagrade ker me ne bo tam l.p. janih
SiR Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Škoda, da ni Mv Aguste Brutale 910 notr ...
simonsi Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Aprilia RS 125 motor leta :huh: :lol1:
MotoBoy Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Aprilia RS 125 motor leta :huh: :lol1: <_< <_< <_< Aprilia bo zmagala :OK:
Noise Objavljeno December 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2005 živjo tud jaz sem oddal svoj glas vendar pa ne bom mogel biti prisoten na žrebanju in žuru ali to pmeni da če bom slučajno izžreban ne bom dobil nagrade ker me ne bo tam l.p. janih Tako je.
Tratnjak Damijan Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Če gledamo z vidika novosti je sigurno guzzi norge na prvem mestu. Čisto prenovljen agregat, pa tudi sam motor, čisto nekaj novega od guzzija. Dobra varianta je tudi er 6, ki bo sigurno drugo leto velik bum na trgu, saj ima motor čisto nov agregat, obliko pa še zelo mamljivo ceno. No ker sem usekan tud na ZZR je bo tanov prava poslastica. Ne vem pa čist, v kater razred bi ga dal, SS ni ST pa tud ne preveč?? :( Cena bo najbrž nedosegljiva :cry: .
SiR Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 ni pošteno l.p. janih Pravzaprav te pogoji tudi nikjer nazorno niso zapisani ... lahk bi tut čelado kr enmu, ki jo najbolj nuca in bo na zabavi, dali, pa bi blo ;)
Zdrawc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 lahk bi tut čelado kr enmu, ki jo najbolj nuca in bo na zabavi, dali, pa bi blo ;) ja vsakemu izmerimo trdoto glave po Brinelu, čelado pač dobi tisti, ki ima najmehkejšo glavo :grim
batzajla Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 brinel je zakompliciran,za velike serije se uporabla kr poldijevo macolo :D
Zdrawc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 za velike serije se uporabla kr poldijevo macolo :D :OK:
Noise Objavljeno December 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2005 Pravzaprav te pogoji tudi nikjer nazorno niso zapisani ... Ne vem kako naj drugače napišemo. Font 50??
strom Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Hmnja... bomo vidl kako se bo kej guci odrezu. Cena bo pomoje mal (pre)visoka, ampak po fotkah sodeč... yum yum :P Bomo vidl kaj bo, pol pa hitr u SKB po gnar... :D LP
Vojč Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Tako je. ni pošteno l.p. janih ..in če koga pooblastiš :?...in je tudi uverjeno pri notarju :hmm: :devil:
The Doc. Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Model leta....ga Ni čez R6 2006 .)
Noise Objavljeno December 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2005 ..in če koga pooblastiš :?...in je tudi uverjeno pri notarju :hmm: :devil: Tko ja, še mal zakomplicirat, pa bomo tam!!! Model leta....ga Ni čez R6 2006 .) Vsak ima svojega favorita.. zmagovalec bo pa znan čez 11 dni...
sumski Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Vse lepo in prav ampak ne gre...prijavljen sem(ocitno sem ker uporabljam forum a ne??)...stran se ne prikaze kot je treba ker spodaj pisa ZA GLASOVANJE MORATE BITI PRIJAVLJENI..halo?zato sem tudi pisal na forumu o tem... a se je ze komu to zgodilo?ocitno nekaj ne spila
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se