spidy Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Ej orjak! Po kolk so pokali? Bom enga kupu Spidyju ker ga drug let itak ne bo dobil nbenga k bom jest še mal shujšal... hehhehehe To zveni kot izivanje! No da vidmo kaj ponudiš če bom drugo leto imel več zmag oz. več točk kot ti?
SF Objavljeno November 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2003 A ti nism že dost ponudil če se ti uspe pomladit pa zmanjšat, skratka ratat perspektiven? hehehhe
spidy Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Žalostna novica: Letošnje Neuradno dvoransko evropsko prvenstvo v vztrajnostni dirki za MM v decembru 2003 v avstrijskem mestu Wels ODPADE. Informacijo ravnokar potrdil tudi organizator dirke 1. Osterreiche Minibike Klub. Se pa dogovarjam za možnost zimskih treningov v Grazu. Pravtako pa še ni izkjučena možnost da dobim industrijsko dvorano v Kranju za organizacijo zimske dirke. Sigurna za kategorijo MM, mogoče bo pa izvedljivo tudi za SM ter skuter.
kađiva Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 spidy kera dvorana pa je to?
batzajla Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 ja men se ne sanja glih?drgač je pa za MM dost en večji (prazen) skladišče,samo kje to dobit.blo bi pa zanimivo!kr tko naprej! :OK: :notworthy:
salsa Objavljeno November 13, 2003 Opozori Objavljeno November 13, 2003 A to pomen da bi tud SM v dvorani vozl??? Ja špica , kaj pa termin? Če ti pa tole rata pol pa... :notworthy: :notworthy: :notworthy:
spidy Objavljeno November 13, 2003 Opozori Objavljeno November 13, 2003 Tudi SM mesec januar? mogoče mogoče upam da
Profi Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 evo nadebudna dirkačice :P Dirkačica :? :? :doze: mrbit sm že mau star :? ampak, prsegu bi da tole ni ženska ritka :hmm:
ORJAK Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 SF in SPIDY kaj je zdej , a je sline zmanjkal. :fight2: :004 :devil: :devil:
Jure007 Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Madonca morm Vas minimoto-drekače, ups dirkače pardon :P še mal pogruntat. A je kdo med Vami "Lučka"? Mogoče kar Orjak? :hmm: :hmm:
SF Objavljeno November 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2003 Matr dolg ti prhaja... Tole pomen uspeh pr ženskah! hehhehe
kycysymet Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Madonca morm Vas minimoto-drekače, ups dirkače pardon :P še mal pogruntat. A je kdo med Vami "Lučka"? Mogoče kar Orjak? :hmm: :hmm: OK enga si uganu, ta drug pa je: SF = Stari Faker = Predsednik Orjakov = A.B. :naughty:
SF Objavljeno November 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2003 kycysymet????? Končno tud ti v naši temi! Zdej pa sam še da te spravim na minija za kakšen krog... hehehhe
ORJAK Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 :lol1: :lol1: Sej za strgane kavbojke se ti ni treba sekirat sej jih loh menaš za vsak krog :lol1: :lol1: :lol1:
Jure007 Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 OK enga si uganu, ta drug pa je: SF = Stari Faker = Predsednik Orjakov = A.B. :naughty: Haha za starega fakerja sm vedu, sm pa zvedu tud za Spidy (Gonzaleza ;)) Orjak mi je pa pršu na pamet takat, ko je začel prodajat pokale, tko da.... noben jih nima tolk kot orjak da bi jih lahko prodaju :OK:
SF Objavljeno November 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2003 (popravljeno) Sej kakšne pa tud v reklamacijo dobiš ane? hehehe Sej ti bo drgač stric SF posodu kombinezon... Par kil boš dol dal pa bo... Če ne bo šlo drugač, bomo pa župco skuhal... hehehhe Popravljeno November 19, 2003. Popravil SF
batzajla Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 spidy:kot tvoj meneđer ti predstavljam design tvojega MM za sezono 2004. Ker pri Lorealu ni bilo odziva, sem poizkusil še drugje in pridobil na našo stran Matel za katerega boš reklamiral Barbie. kmalu bodo nared tudi kamion in vsa oprema,s čelado in kombinizionom vred! :D :P :lol1:
spidy Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 spidy:kot tvoj meneđer ti predstavljam design tvojega MM za sezono 2004. Ker pri Lorealu ni bilo odziva, sem poizkusil še drugje in pridobil na našo stran Matel za katerega boš reklamiral Barbie. kmalu bodo nared tudi kamion in vsa oprema,s čelado in kombinizionom vred! :D :P :lol1: JEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS! In kolk bo to navrgl? $$$$$$$$$$ ali €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
batzajla Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 nov DM minimoto z logotipi barbie roza barve,vsa oprema v tem stilu,actros letnik 2004 z mehanično delavnico,spalnico in kuhinjo,mehanik napravljen v Kena,hostesa-barbika :wub: ki ti bo na štartu držala dežnik in te fizično in psihično vzdrževala vsak vikend ko bojo dirke in še nekaj malenkosti... vse to bo brezplačno+manjši honorar pogoj:zmaga v skupnem seštevku na državnem prvenstvu minimoto 2004,drugače dobiš račun za vse nazaj... :wacko: p.s.:veste,bolan sem :( in mi ni treba v šolo pa mam cajt za take peezdarije B)
spidy Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 (popravljeno) Podpišem!!! Mehanik se bo že moral strinjat z videzom Kena. Glede na to da bo vse roza, in da sem jaz moški, ne bo nihče izmed ostalih sotekmovalcev upal biti pred mano, ker bo mislim da sem narobe usmerjen in se bo bal, da ga bo fasal od zadaj :devil: Zmaga v prvenstvu ne uide :OK: :yea2: Popravljeno November 19, 2003. Popravil spidy
Boječka Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 :lol1: :lol1: Sej za strgane kavbojke se ti ni treba sekirat sej jih loh menaš za vsak krog :lol1: :lol1: :lol1: Pa ne samo strgane, tud kakšne pos...e :OK: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se