solo Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Ali ima kdo kakšne fotke, iz katerih bi se videlo, kako je izgledal Moto boom v celju 2004 in 2005?
Zdrawc Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Uporabi iskalnik drugače se mi pa zdi da je včasih imel bmwslo nekaj takega v svojih galerijah
Alla Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Moto boom je bil leta 2004, letos ga ni bilo, bo pa spet 2006. Nekaj utrinkov in vtisov o zadnjem pa najdeš v temi Motoboom 2004. Alla
solo Objavljeno December 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2005 Moto boom je bil leta 2004, letos ga ni bilo, bo pa spet 2006. Nekaj utrinkov in vtisov o zadnjem pa najdeš v temi Motoboom 2004. Alla Ja, saj sem šel stran po stran na tej temi in tud vse slike z navedenih linkov sem si ogledal...a nisem dobil nekako celotnega vtisa...so fotke zelo "ozke"...niti ne vem kolikšen je bil celotni plac pa kok razstavljalcev...itd.. :(
Noise Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Ja, saj sem šel stran po stran na tej temi in tud vse slike z navedenih linkov sem si ogledal...a nisem dobil nekako celotnega vtisa...so fotke zelo "ozke"...niti ne vem kolikšen je bil celotni plac pa kok razstavljalcev...itd.. :( To boš pa iz fotk težko videl... Morda se obrneš na CE sejem, če te zanima kateri razstavljalci so bili itd.?
Black Knight Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Spet lahko računate na borovničke .)
Noise Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Spet lahko računate na borovničke .) Odlično... pri nas bo tudi fajn ... :)
cvetoo Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 Odlično... pri nas bo tudi fajn ... :) Noise, bo Alla v angelski podobi kaj sladkega dajala? tortice Pa glede na to, da bo letos 5. r.d., bo kakšna kaj zaplesala? No saj nisem radoveden. .) LP Cvetoo.
jose Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 bo pa spet 2006. ...a majice in nalepke se že 'tiskajo' :hmm: :rolleyes:
kekec III Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 ...a majice in nalepke se že 'tiskajo' :hmm: :rolleyes: ..že,tukaj je vzorec...
bmwslo Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 2004 SLIKE - cca 11 MB 2004 AVI cca 44 MB Nekaj slik in AVI posnetkov z Motobooma 2004 . A se gdo (ktera) prepozna na slikah ? A je tu tista s kačo :photo:
cvetoo Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Hojla, eno vprašanje odgovornim. Na enem Motoboom-u nazaj mi je Alla dala dve nalepki. Ker mi je tisto na motorju veter že načel me resno zanima, če bo letos tudi kaj nalepk, rad bi pa tudi eno majčko. A bi lahko to kje naročil? Se vidimo. LP Cvetoo.
klimbra Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Jap......samo v opomin.....plačal članarino :OK: :OK: :OK: :OK:
moto rider Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Vem, da tole ne paše sem, le druge teme nisem našel. DRUŠTVO MAXI. Pa ne zaradi vstopnice. Še zdaleč ne!... Na splošno me zanima; Kaj to pomeni, če si član DRUŠTVA MAXI, kako postaneš, če želiš (če te želijo) itd? Obveznosti, pravice, dolžnosti, ipd??? Kdo lahko pove?
MaraudeR Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 ...iz zgodovine MAKSIja .... debata na MS v temi MAKSI - Motoristični aktivisti Slovenije p.s. za MB2006 bi pa lahko odprli novo temo...
cvetoo Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 s.za MB2006 bi pa lahko odprli novo temo... Res bi jo lahko, pa vsaj toliko počakajte, če mi bo Alla kaj odgovorila .) LP Cvetoo.
Happy Biker Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Jaz bi tudi kaksno majčko, kje jo pa lahko dobim! :?
Thundercat Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Hojla, eno vprašanje odgovornim. Na enem Motoboom-u nazaj mi je Alla dala dve nalepki. Ker mi je tisto na motorju veter že načel me resno zanima, če bo letos tudi kaj nalepk, rad bi pa tudi eno majčko. A bi lahko to kje naročil? Se vidimo. LP Cvetoo. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...1232&hl=nalepke .) p.s. za MB2006 bi pa lahko odprli novo temo... do it! .) pa bom jaz premetal kar tja spada.... :D
Alla Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Hojla, eno vprašanje odgovornim. Na enem Motoboom-u nazaj mi je Alla dala dve nalepki. Ker mi je tisto na motorju veter že načel me resno zanima, če bo letos tudi kaj nalepk, rad bi pa tudi eno majčko. A bi lahko to kje naročil? Se vidimo. LP Cvetoo. Verjetno bodo imeli nalepke na zalogi, samo da ti je tokrat ne bom dala jaz. Če me boš že srečal na Motoboomu, me boš srečal na Maksijevem štantu. :rolleyes: Alla B)
motoristek Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Verjetno bodo imeli nalepke na zalogi, samo da ti je tokrat ne bom dala jaz. Če me boš že srečal na Motoboomu, me boš srečal na Maksijevem štantu. :rolleyes: Alla B) Šla na bolj plačano delo... :lol1:
Alla Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Nope. Zdaj si lahko včasih že privoščim dobrodelniške akcije. :P
Gregs Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Šla na bolj plačano delo... Motoristek, tole je pa RES dobra šala... šla na bolje plačano delo... ahahahahahaha.... :lol1: :lol1: :lol1: A prideš tudi ti? Plača: 0,5 l soka na delovni dan... :D
motoristek Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 (popravljeno) Motoristek, tole je pa RES dobra šala... šla na bolje plačano delo... ahahahahahaha.... :lol1: :lol1: :lol1: A prideš tudi ti? Plača: 0,5 l soka na delovni dan... :D ...pridem... :lol1: če bom zraven Alle stal :naughty: Popravljeno Februar 27, 2006. Popravil motoristek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se