Tex Objavljeno April 17, 2006 Deli Objavljeno April 17, 2006 Ga že mamo ja. Tko k je sym reku... Vemo že za ovinkom d bo motosvetovc mimo pršu, zato pa mamo "najavo voženj" :lol1: :slap: :D no, pol si bom pa pred vsako naslednjo furo sprintal par zadnjih postov v temi "najava vozenj" :grim @symru ok, bom pa se malo pocakal..upam, da bom kdaj postal 'pravi clan' .) tacas bom pa veselo pozdravljal vsakega, ki ga bom srecal.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno April 17, 2006 Deli Objavljeno April 17, 2006 Ga že mamo ja. Tko k je sym reku... Vemo že za ovinkom d bo motosvetovc mimo pršu, zato pa mamo "najavo voženj" :lol1: :eek: [attachmentid=67910] :hmm: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 17, 2006 Deli Objavljeno April 17, 2006 :eek: [attachmentid=67910] :hmm: D. hmm..a ni to desna roka? :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 :eek: [attachmentid=67910] :hmm: D. Live long and prosper. :grim Beam me up, Scotty. :fredy: :D :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 hmm..a ni to desna roka? :hmm: :P seveda je - kdo pa pravi, da se Motosvetovci ne pozdravljao med sabo v okolici Londona :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 [attachmentid=67910] :hmm: D. :grrr kaj pa tisti ki nosijo/mo takšnele rokavice :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 Tisti pa niso pravi motosfetofci! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 etikete motosvetovc že nekej cajta ne nosim več :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fish Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 Malo sem zbegan naj mi nekdo še enkrat pokaže pozdrav, ter če je možno nalepko! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MareCBR Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Malo sem zbegan naj mi nekdo še enkrat pokaže pozdrav, ter če je možno nalepko! :hmm: pozdravi tako kot si do zdaj,pa se ne boš nikoli zmotil! :OK: Nalepko pa raje nalepi od Honde gor!:D Lp od Mareta B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fish Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 pozdravi tako kot si do zdaj,pa se ne boš nikoli zmotil! :OK: Nalepko pa raje nalepi od Honde gor!:D Lp od Mareta B) Absolutno bom upošteval tvoj nasvet ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tlazar4 Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 a se sme pozdravljat policaje? :blush: sem namreč po nesreči pozdravu policaja na bmwju :D me je lih sleplo sonce pa nism vidu da je cajko, lepo pozdravim pa tip odzdravi nazaj :D :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 jst sm pa rešilca zadnič, je bil vesel je mahal se par sekund pomoje :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Driverman Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 Danes se pejlem mimo dveh letečih policajev ,ki sta za robom ceste čakala na prehitrega voznika. Sevea na srečo ta voznik nisem bil jaz :) Ko sem že skoraj mimo njih pa mi oba dva dvigneta roko in me lepo pozdravita :eek: seveda tudi jaz sem pomahal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 Jst zmer pozdravm letečmane pa do zdej so me še vsi nazaj. sej so oni tut bajkerji :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 mene je polcaj tapru pozdravu. najprej mu sploh nism odydravljou k sm mislu da me hoce ustavt, k sm mal prevec pelou :> sam sm ga pol vseen pozdravu :> on pa veselo mimo mene :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 Jaz jim pokažem "fakiča" pol se pa začne dirka. :lol1: hec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 jest pozdravm vse sam enim gre pa to n kurac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 a se sme pozdravljat policaje? :blush: sem namreč po nesreči pozdravu policaja na bmwju :D me je lih sleplo sonce pa nism vidu da je cajko, lepo pozdravim pa tip odzdravi nazaj :D :whistle: Seveda se sme! In zakaj po tvoje ne bi smel pozdravit policiste na motorjih? :? Jaz jih pozdravim vedno. Še takrat ko me ustavijo rečem dober dan in nasvidenje, oz. srečno. Policisti med vožnjo, pa odzdravijo tako kot vsi ostali civilni motoristi. Eni ja, drugi ne... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
husky610 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Normalno da jih....... kot že vsi prej napisali.....saj se pozdravlja motoriste.....in oni to so (čeprav jim bicikle servisiramo in tankamo davkoplačevlaci.... :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Jst pozdravim vsakogar, zelo rad pa vidim, da me človek, če utegne, pozdravi nazaj, zdj tko včas ja, včas pa ne...kokr kdaj... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matjažek Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Lepo se je pozdravit z drugim motoristom. Nekateri pa celo utegnejo pozdravit med ultra zalaganjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 danes me je pozdravil policist na motorju :OK: ...lepo dvignil roko in pozdravil...z veseljem sem mu odzdravil.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Mene je pa pozdravljal celo z liziko :yea1: In sem se lepo ustavu pa mu osebno odzravu in to ne z roko :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 16, 2006 Deli Objavljeno Maj 16, 2006 Mene je pa pozdravljal celo z liziko :yea1: In sem se lepo ustavu pa mu osebno odzravu in to ne z roko :lol1: ...seveda si mu odzdravil z roko...še avtogram si mu dal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se