Skoči na vsebino

Aprilia RSV mille vs. Honda CBR 1000 RR

Priporočene objave

Objavljeno

Hooj !

Sam vozim Suzuki gsx-r sicer verzija 600, ga vozim ker mi je všeč oblika pa zadosti moči ker sem še relativno mlad za ta motor.. Če bi pa že izbiral med literskim razredom bi bila APRLIA RSV sigurno ta prva.. (Če pustimo ducatije za katere moraš imeti debelo denarnico :BUA: )

Gsx600

Objavljeno

no pa sm spet na začetku :) očitno bo potreben še en temeljit premislek

To je tko, kot če se ne moreš odločit med dvema ženskama - potem ziher nobena od obeh ni prava.

Objavljeno

:D samo res....če se je treba spraševati pol to ni to...pri tapravi enostavno veš :grim .)

Objavljeno

Fantje tu so tako dovršeni motorji tako v dizajnu kot v zmogljivostih motorja, da se je zelo težko odločit, tudi sam sem imel podobne težave pred nakupom !

Objavljeno

Ne morem se odločiti med rabljeno Aprilio RSV Mille 04 in Hondo CBR 1000 RR 04, zato bi prosil za mnenje. Oba motorja dobim za pribl. isto ceno in oba sta odlično ohranjena.

Predvsem me zanima zanesljivost, kakšne specifičnosti in morebitne pogostejše tehnične okvare obeh motorjev (Aprilia?). Ker veliko vozim tudi sopotnico, ki sicer ni preveč izbirčna, me vseeno zanima tudi kakšna izkušnja z zadnjega sedeža...npr. toplota izpuha pri hondi...

Osnovne razlike (največja moč, 2V proti 4V, tresljaji, itd...) poznam, predvsem me zanima pogled s cestne uporabe.

lp Matej

Matej zdaj se boš vejetno lažje odločil .)

http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2396

Objavljeno

Cao!

Jaz bi na tvojem mestu še malček razmislil o hondi VTR sp-2 :?

.....seveda,če ni že prepozno....

Ampak definitivno Honda!!!

Made in Japan .)

Objavljeno (popravljeno)

sej ne morm verjet :? jz bom kr ostal zvest japončkom :) :)

Popravljeno . Popravil swizec
Objavljeno (popravljeno)

ah dej dej,...kva pa je še pr Apriliji stran padel no :grrr ...

Take izjave so čist brez pomena :) Dokler ne probaš ne morš vedet...ne vem jz do zdej nisem slišal še niti za eno RSV ,ki bi imela kakršnekoli težave...

eeee... no, celo uradno so priznal, da lahko kaj stran pade.... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2396

Res pa je, da nisem objektiven pri teh zadevah - ker sem lastnik treh hond.

Popravljeno . Popravil GhostRR
Objavljeno

>>>Dve leti sem vozil RSVmile. :OK: Sam sem zelo zadovoljen,sopotnica pa nikakor,ker zadaj pa je prava mora :BUA: Ker je motor 2valjni zelo bremza in sopotnico bolijo roke :angry2: Če pa se voziš sam ti jo toplo priporočam ker to je motor da ti :eek:

Objavljeno

Jaz pa bom kr zvest Italijančkom (Aprilia in Ducati). 2 valja sta le 2 valja. Pri 4-ih mi je pa dolgčas.

eeee... no, celo uradno so priznal, da lahko kaj stran pade.... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2396

Res pa je, da nisem objektiven pri teh zadevah - ker sem lastnik treh hond.

To je le gratis reklama. Javi če koga poznaš, da se mu je to zgodilo.

• 8 let pozneje...
Objavljeno

Da malo obudimo staro temo... Je imel kdo cbr 1000 in rsv 1000 (2 gen)? Da slišimo tiste kateri so dejansko vozili obe dalj časa :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!