T Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 (popravljeno) noro, noro, noro. Pa še pri prvi šikani sta bla. Ful dobro. Potem sta dobro vidla kaj je naredil Biaggi. :):) Letos si moram tudi jaz ogledat kako dirko. Upam da mi uspe. Drgač pa drugo leto zihr :) Monza je idealna za ogled SBK! V soboto ob 3h( :yawn: ) štart iz Vrhnike, ob 8h pa že šotor stoji in prvo :beer1: B) Camping je čisto ob progi, če smo natančni je pred pvo šikano :D Strošek je na osebo prišel z vsem skupaj 130€, ni sile. Biaggi kdaj naj bi kaj naredi? A misliš tist zdrs, al to ko so mu prinesli navijači (njegovi) zastavo pa je ni hotu uzet :hmm: No, pa eneprarkrat so dobr prletel okol fogla :grim :grim Popravljeno Maj 15, 2007. Popravil T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Monza je idealna za ogled SBK! V soboto ob 3h( :yawn: ) štart iz Vrhnike, ob 8h pa že šotor stoji in prvo :beer1: B) Camping je čisto ob progi, če smo natančni je pred pvo šikano :D Strošek je na osebo prišel z vsem skupaj 130€, ni sile. Biaggi kdaj naj bi kaj naredi? A misliš tist zdrs, al to ko so mu prinesli navijači (njegovi) zastavo pa je ni hotu uzet :hmm: No, pa eneprarkrat so dobr prletel okol fogla :grim :grim hehe...drugič grem z vama :):):)... Ja sem gledu na eurosport prvo dirko sbk. A je bil zdrs...na eurosport ni pokazalo kaj se je zgodilo. Sam biaggi je kar naenkrat zginu mal nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 hehe...drugič grem z vama :):):)... Prav :) Še malo za motivacijo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Maj 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Na EUROSPOT 2 ravno drugi SBK dirka. Toseland je ravno tudi en "highslide" u pesek izvedu, vodi pa Corser pred Baylissem in Hago, ki so skupaj v eni sekundi. Pa dižek je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Maj 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) Popravek: biu je posnetek prve dirke, druga pa bo SEDAJ! Čeprav piše, da je sbk race 2 cancelled :unsure: Tko da ne vem, kaj bo... Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil Jure007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-Jani- Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Jp, je ne bo. Najprej so jo prestajli za 0,5 ure, zdaj pa je odpovedana (due to vreme). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kristel Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 T?? kje v boksih(mislim prav v boksih), v Monzi si bil, v čigavih, ker jaz sem bla tudi :blush: al si bil samo tam pri onih šleperjih in šotorih?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Ma, men se zdi da sva eno pivo tud skupaj spila :naughty: :worship: Kako gre projekt :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kristel Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Aaaa pa res!! :lol1: :rolleyes: Ma projekt gre super!! Sicer pa ma kolega to čez, saj veš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Odločitev je padla; dvovaljniki bodo naslednje leto povrtani na 1200ccm. Me zanima kako bodo na odločitev odreagirali japonci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 ka pa zdej neki u ssp prekinen? a je kdo padu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Odločitev je padla; dvovaljniki bodo naslednje leto povrtani na 1200ccm.Me zanima kako bodo na odločitev odreagirali japonci. :yawn: totalna bedarija :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 se strinjam, tudi Bayliss je danes to lepo potrdil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 res da bodo povečali kubike na 1200 ampak bodo izenačili dovoljene modifikacije med dvo in štiricelindraši. Sedaj lahko ducati namreč bolj modificira svojo mašino kot japonci, to je zanje dražje in mašina zdrži manj dirk. Ubistvu bo potem razmerje enako kot sedaj, s to razliko da bo tekmovanje za ducati cenejše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Balistični Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 res da bodo povečali kubike na 1200 ampak bodo izenačili dovoljene modifikacije med dvo in štiricelindraši. Sedaj lahko ducati namreč bolj modificira svojo mašino kot japonci, to je zanje dražje in mašina zdrži manj dirk. Ubistvu bo potem razmerje enako kot sedaj, s to razliko da bo tekmovanje za ducati cenejše Pa mislim da bo še neki sprememb glede teže motorja. Drugače pa zadnji čas, da so spremenili pravila, ker je Ducati le še zaradi Baylissa sledil vrhu, njihova mašina pa je dosegla že praktično vrh tunanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 bojda pride cez 3 leta u SBK TOMOS z 1 cilindrom... dovoljena prostornina za motorje z enim cilindrom bo pa 1600ccm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Balistični Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 1400 kubkov pa res :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 ... njihova mašina pa je dosegla že praktično vrh tunanja. Se pravi, da je že skrajni čas, da se zamenja koncept motorja in naredijo konkurenčni 1000 ccm motor, ki pač ne bo twin. :naughty: Meni to ni nič všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Odločitev je padla; dvovaljniki bodo naslednje leto povrtani na 1200ccm.Me zanima kako bodo na odločitev odreagirali japonci. poj gre pa Biaggi v MotoGP :D saj take so ble "grožne" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Se pravi, da je že skrajni čas, da se zamenja koncept motorja in naredijo konkurenčni 1000 ccm motor, ki pač ne bo twin. :naughty: Meni to ni nič všeč. tocno tako, ne morejo zarad enga modela spremenit pravil... samo ves kej je problem... konkurencnega 1000ccm motorja ocitno (ne twin-a) ne znajo narest :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic doc Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 tocno tako, ne morejo zarad enga modela spremenit pravil... samo ves kej je problem... konkurencnega 1000ccm motorja ocitno (ne twin-a) ne znajo narest :devil: Ha, tko kot japonci ne znajo nardit konkurenčnega twin-a. Ste kr mal smešni. Sej ta pravila veljajo za vse. Tako da lahko tud japonci nardijo tak motor, po drugi strani pa bo to motivacija še za KTM, Aprillio, BMW ... in dirke bodo še bolj zanimive. A ni to namen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 tocno tako, ne morejo zarad enga modela spremenit pravil... samo ves kej je problem... konkurencnega 1000ccm motorja ocitno (ne twin-a) ne znajo narest :devil: sj ne da majo u motoGP najmočnejši motor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buzdovan Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Po daljsem casu spet dirka. Se Biaggi vraca v igro za naslov? Postavlja pa rekord v uvrstitvah na stopnicke. Tudi SBK je zanimiv kot Moto GP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-Jani- Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Po moje bo rookie of the year :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 JT 2 x zmaga ta vikend :worship: .... Honda / Sufoglu v Supersport ze prvak ............. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se