Driverman Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 Zdravo :) Zanima me če je veliko takih med vami, ki poslušate glasbo na dalši vožnji? :? Kakšna so vaša mnenja? :? Slabe in dobre lasnosti takega početja! :)
misty Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 in kaj je narobe s tisto muzko ki prihaja iz agregata :P
STAR Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 Jaz sicer zelo rad poslušam glasbo, na motorju pa je ne, zaradi varnosti. :yes:
Leteči Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 in kaj je narobe s tisto muzko ki prihaja iz agregata :P Prav popolnoma nič :OK:
eMBe Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 muzka vedno med vožnjo do daske :OK: v avtu seveda :lol1:
Moto32 Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 in kaj je narobe s tisto muzko ki prihaja iz agregata :P Po par 100 kilometrih postane dolgočasna... :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 na Goldwingu ma dragi skoz musko do kraja,brez glasbe je prov dolgcajt,itak ma mp3 tko da so zmeri hudi komadi gor :OK: uglavno zakon,drgač pa tja do 150khm se da poslušat na zunanjih zvočnikih drgač pa se priključi v čelade sam tam je pa res cel rock "n" roll,da pa bi med vožnjo kej motilo pa niti ne ker se navadiš tako da ni panike. Tako da včasih na svojmu mopedu prov pogrešam musko ker sem jo navajena z golde,tako da si vzamem včasih mp3 player vtaknem slušalke v všesa in se grem furat ni pa glih fajn k tiste žice visijo,pa bobnčki bolijo od slušalk,pa včasih kakšna slušalka ven pade če preveč glavo obračam,pa jeba je edin to kadar je res kak hud energičen komad k se mi mal strga pa pol bl norim k mi da še muska dodatn adrenalin :whistle:
netopir1930 Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 sem velik ljubitelj dobre glasbe in zato bi bilo kar malo dolgčas brez nje! :whistle: BMW mi seveda to omogoča tudi na mojem LT-ju... :yea1:
dr-big Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Seveda sedaj ko imam MP3 bom ob priliki sprobal kako in kaj......imam pa mnenje da že drugi udeleženci v prometu lahko spremenijo razpoloženje v trenutku na divje in nato se še vklopi kak hudi komad...... pol pa... Ne vem no.... moram sprobat, bom pol vidu.....morda si naložim gor Alfi Nipiča al pa Flisera...nima kaj bit.. LP Andi...
duhec Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Jst sm razmislju da bi poslusal radio preko gsm-a da vem kje so radarji. :krneki: Pol sm se spomnu da itak grem hitro tko da se signal hitro spreminja in ne bi blo lih fajn se skoz ustavljat... in itak me boste skurcali da na motorju nimam kej poslusat radia in skrbet za policaje ampak samo gasaaaa <_< oooook... :)
eMBe Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Sanda7 na Goldwingu ma dragi skoz musko do kraja,brez glasbe je prov dolgcajt,itak ma mp3 tko da so zmeri hudi komadi gor uglavno zakon,drgač pa tja do 150khm se da poslušat drveči-leteči ringlšpil(circus) :lol1: :lol1: :lol1: :oops:
Motorist76 Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Ampak moje mnenje je pa tako... ce ze v avtu lahko imaš glasbo... in tam da se ne pogovarjamo kaj majo eni v avtomobilih... vgrajeno... ne vem no... se pa da motor cutit ne samo z ušesi z vsem ga treba čutit.. vsaj jaz tako mislim.... tako da... vsakomur svoj... veliko užitkov z ali brez glasbe :kva2: Dusan
misty Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Po par 100 kilometrih postane dolgočasna... :rolleyes: [offtopic] :P na nobeni hondi še nisem pogrešal muzke (tud v avtu ne), poezija se začne ko obrneš ključ in traja ... pa km niso važni, sem jih na motorju naredil tud po 400 naenkrat (al pa recimo na novi marof 200 v eno smer + cca 100 po pisti :D). je pa res da ko sem mel nemca (VW) je blo treba dat notri par kW da sem lahko užival v vožnji :P :P [/offtopic] za moje pojme muzka na motorju: NE padeckoncentracijepress izjema morda razne goldwinge, ltji in ostali potovalniki
Brdaus Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 NIKOLI. Mal zarad varnosti, predvsem pa zaradi zamaškov, ki jih nosim med vožnjo. :)
jakATV Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Ne upam poslušat muzike,da ne bi kje kakšnega medveda ali pa jagra preslišal :grim
AiC Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Mogoče bom mal čudaško izpadev s tem uprašanjem ma bom vseeno prašal A je poslušanje glasbe na motorju sploh dovoljeno?A ti lohk kej policaji težijo če te vidjo da maš slušalke? P.S:veselo,zdravo ter mnogo lepih km v letu 2006
Driverman Objavljeno Januar 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Mogoče bom mal čudaško izpadev s tem uprašanjem ma bom vseeno prašal A je poslušanje glasbe na motorju sploh dovoljeno?A ti lohk kej policaji težijo če te vidjo da maš slušalke? P.S:veselo,zdravo ter mnogo lepih km v letu 2006 :? :? :? Vrjetn bi te kej zajebaval ! Ker ne slišiš če ti gdo trobi! :? Al pa tut NE, sej bi ti pol v avtu tut loh teživ :)
simonsi Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Niti pod razno si ne morem predstavljat muzke na motorju. Če počasi vozim imam dovolj za razmišljat, če pa hitro vozim pa itak ni časa poslušat.
misty Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 :? :? :? Vrjetn bi te kej zajebaval ! Ker ne slišiš če ti gdo trobi! :? Al pa tut NE, sej bi ti pol v avtu tut loh teživ :) ja sej ti ž zdej loh tut u awtu teži ok, resno: IV. POSEBNE OBVEZNOSTI VOZNIKOV Prepoved uporabe določenih naprav ali opreme 72. člen (1) Voznik med vožnjo ne sme uporabljati opreme ali naprav na način, ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladovanja vozila (maska, slušalke, telefon itd.). (2) Voznik med vožnjo ne sme poslušati radia ali drugih zvočnih naprav s takšno glasnostjo, ki mu onemogoča normalno slušno zaznavanje v cestnem prometu. (3) Ne glede na določbo prvega odstavka je med vožnjo dovoljeno telefoniranje, vendar le ob uporabi v vozilo vgrajene naprave za prostoročno telefoniranje ali brezžične slušalke za eno uho, če vozniku pri tem ni treba fizično upravljati s telefonskim aparatom. Pri opravljanju nalog, potrebnih za reševanje življenja ali premoženja, preprečitev ali odpravo velike materialne škode, preprečitev ali odpravo onesnaženja okolja in nalog policije, je med vožnjo dovoljena uporaba radijske postaje. (4) Z globo 20.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena. (5) Z globo 10.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ne potrebuje vozniškega dovoljenja, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena. se pravi kazen za slušalke na motorju (v avtu) je 20.000 SIT, na kolesu :D pa 10.000
flero Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 ...muska na motorju :hmm: ...hmm?...NI "ZDRAVO" :nono: ... lp flox
netopir1930 Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 (popravljeno) ...muska na motorju :hmm: ...hmm?...NI "ZDRAVO" :nono: ... lp flox ni zdravo tudi pit alkohol, jest mastno hrano, fast food itd. paše pa... :yea1: Popravljeno Januar 2, 2006. Popravil netopir1930
Angel_girl Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 samo sopotniki lahko imamo še vedno lahko slušalke v ušesih in poslušamo glasbo... jaz si jih bom umislila, ker sploh na dolgih turah zadaj zaspim (kar je lahko nevarne). sem pa mnenja, da voznik nima časa toliko glasbe poslušat, ker mora spremljati in poslušati okolico. LP :)
Lobo Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 ja sej ti ž zdej loh tut u awtu teži ok, resno: se pravi kazen za slušalke na motorju (v avtu) je 20.000 SIT, na kolesu :D pa 10.000 Narobe. To je kazen za preglasno glasbo in ne za slušalke ali radio. Na motorju (ali v avtu, na kolesu) voznik sme poslušati radio ali druge zvočne naprave s takšno glasnostjo, ki mu onemogoča normalno slušno zaznavanje v cestnem prometu.
SiR Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 :? :? :? Vrjetn bi te kej zajebaval ! Ker ne slišiš če ti gdo trobi! :? Al pa tut NE, sej bi ti pol v avtu tut loh teživ :) hja, smešno je, da ti pravzaprav v avtu lahko... če imaš preveč na glas in te to ovira pri previdni vožnji in zaznavanju prometa okoli sebe in zaznavanju težav z vozilom ... :blush:
GorazdH Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 bolje da ne pošlušam nič...tako vsaj ne podivjam... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se