Scottie Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Za vse navdušence nad musko na motorju in ljubitelje Metala: Metallica je izdala nov album "Death Magnetic". Al bodo uha vesela :D
johnny21 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Jaz sem pa v nedeljo prvič si ruknil na svojo nokio N73 slušalke, naložil ene 50 komadov, zadevo si stlačil v ušesa pod čelado in šel na probo 100km. Moram reči da je čisto ok, do ene 140km/h. potem pa mi je igral samo še veter. Zdele dobim pa na probo n-com komplet.
Frips Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Iz preventivnih razlogov tega ne prakticiram :whistle: bilahkorokapostalapretežkapress :evilgrin:
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Iz preventivnih razlogov tega ne prakticiram :whistle: bilahkorokapostalapretežkapress :evilgrin: Sploh ne - v bistvu bo lažja. Preverjeno ...
Frips Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 ....ja če ti v slušalkah špila bethovnova 5 simfonija.
johnny21 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Jah, to se je treba pa vzdržati in kontrolirati. Malo samodiscipline na škodi.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 ....ja če ti v slušalkah špila bethovnova 5 simfonija. Vidim, da imaš očitno ful izkušenj s poslušanjem glasbe med vožnjo (oz z vožnjo v spremstvu glasbe) ...
rafael Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Kadar letam po zraku, glasbe iz slušalk ne registriram -je samo hrup, koncentracija je usmerjena drugam. To sem probal večkrat pa je bilo vedno isto. Na motorju verjetno ne bo veliko drugače. Moram pa še probati... Verjetno pa bom kar ostal pri poslušanje kvarteta malih japončkov.
TONTO Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 poslušam vedno čez garmina-kaj pa slišim je pa že druga zgodba.Nad 140 samo še motor in veter.
Frips Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Vidim, da imaš očitno ful izkušenj s poslušanjem glasbe med vožnjo (oz z vožnjo v spremstvu glasbe) ... Enkrat probal, slušalke na ful, pa od AC/DC komad...pa gasaaaaaaaaaaa :blush:
jetman Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 (popravljeno) Ko sem se prvič peljal z n-com in poslušal glasbo, sem peljal precej počasneje oz. sploh se sploh nisem mogel dovolj dobro koncentrirati za hitro vožnjo. V določenem momentu sem celo ugasnil glasbo, da sem lažje peljal bolj tekoče. Zdaj to ni več tako, morda, če se peljem po kakšni neznani cesti. Je pa gotovo eno... lažje je kontrolirati zapestje in voziti počasneje z glasbo, kot brez nje. Popravljeno September 8, 2008. Popravil jetman
Bmflar Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Najraje poslušam glas motorja :worship:
Climber116 Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Ko sem se prvič peljal z n-com in poslušal glasbo, sem peljal precej počasneje oz. sploh se sploh nisem mogel dovolj dobro koncentrirati za hitro vožnjo. V določenem momentu sem celo ugasnil glasbo, da sem lažje peljal bolj tekoče. Zdaj to ni več tako, morda, če se peljem po kakšni neznani cesti. Je pa gotovo eno... lažje je kontrolirati zapestje in voziti počasneje z glasbo, kot brez nje. bi rad vidu če lažje kontroliraš gas na en drum & bass komad al pa kak hitrejši minimal :evilgrin: recept da se razbiješ 100%
lasagna Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 bi rad vidu če lažje kontroliraš gas na en drum & bass komad al pa kak hitrejši minimal :evilgrin: recept da se razbiješ 100% Naslov teme je poslušanje GLASBE. :topic: :devil:
janih Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 sem probu enkrat za štos, pa moram rečt, da me je zlo motil, ker nisem slišu motorja renčat, pa tud dost zbran nisem bil, tko da me poslušanje glasbe na motorju ne veseli :whistle:
motoristek Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Obvezno poslušam... :kva2:
ferek Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 ...SKORAJ VEDNO poslušam... in res je da takrat vozim bistveno počasneje... :whistle: :whistle: mam zmontirane neke luisove zvočnike v Xlite 601 + conradov 3,5 W ojačevalec + MP3 player z radiem...in dela vse skupi čist dober! :worship:
moto rider Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Men' je najbolj všeč tista nad 11.000 obratov brez slušalk! :)
bravo18 Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Moram reči ,da sem pogrešal glasbo med vožnjo na motorju zato sem se odločil izdelati ozvočenje ob pomoči prijatelja , ki mi je izdelal zvočnike po meri. :naughty: Takole je potekala izdelava zvočnikov na mojem FJR. http://www.avtoakustika.com/forum/viewtopic.php?t=39210
Zdrawc Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 ponawadi na eno uho, če je zümo v pogonu :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se