Skoči na vsebino

Poslušanje glasbe na motorju

Priporočene objave

Objavljeno

Za vse navdušence nad musko na motorju in ljubitelje Metala:

Metallica je izdala nov album "Death Magnetic".

Al bodo uha vesela :D

Objavljeno

Jaz sem pa v nedeljo prvič si ruknil na svojo nokio N73 slušalke, naložil ene 50 komadov, zadevo si stlačil v ušesa pod čelado in šel na probo 100km. Moram reči da je čisto ok, do ene 140km/h. potem pa mi je igral samo še veter. Zdele dobim pa na probo n-com komplet.

Objavljeno

Iz preventivnih razlogov tega ne prakticiram :whistle:

bilahkorokapostalapretežkapress :evilgrin:

Objavljeno
Iz preventivnih razlogov tega ne prakticiram :whistle:

bilahkorokapostalapretežkapress :evilgrin:

Sploh ne - v bistvu bo lažja. Preverjeno ...

Objavljeno

....ja če ti v slušalkah špila bethovnova 5 simfonija.

Objavljeno

Jah, to se je treba pa vzdržati in kontrolirati. Malo samodiscipline na škodi.

Objavljeno
....ja če ti v slušalkah špila bethovnova 5 simfonija.

Vidim, da imaš očitno ful izkušenj s poslušanjem glasbe med vožnjo (oz z vožnjo v spremstvu glasbe) ...

Objavljeno

Kadar letam po zraku, glasbe iz slušalk ne registriram -je samo hrup, koncentracija je usmerjena drugam. To sem probal večkrat pa je bilo vedno isto.

Na motorju verjetno ne bo veliko drugače. Moram pa še probati...

Verjetno pa bom kar ostal pri poslušanje kvarteta malih japončkov.

Objavljeno

poslušam vedno čez garmina-kaj pa slišim je pa že druga zgodba.Nad 140 samo še motor in veter.

Objavljeno
Vidim, da imaš očitno ful izkušenj s poslušanjem glasbe med vožnjo (oz z vožnjo v spremstvu glasbe) ...

Enkrat probal, slušalke na ful, pa od AC/DC komad...pa gasaaaaaaaaaaa :blush:

Objavljeno (popravljeno)

Ko sem se prvič peljal z n-com in poslušal glasbo, sem peljal precej počasneje oz. sploh se sploh nisem mogel dovolj dobro koncentrirati za hitro vožnjo. V določenem momentu sem celo ugasnil glasbo, da sem lažje peljal bolj tekoče. Zdaj to ni več tako, morda, če se peljem po kakšni neznani cesti. Je pa gotovo eno... lažje je kontrolirati zapestje in voziti počasneje z glasbo, kot brez nje.

Popravljeno . Popravil jetman
Objavljeno
Najraje poslušam glas motorja :worship:
Objavljeno
Ko sem se prvič peljal z n-com in poslušal glasbo, sem peljal precej počasneje oz. sploh se sploh nisem mogel dovolj dobro koncentrirati za hitro vožnjo. V določenem momentu sem celo ugasnil glasbo, da sem lažje peljal bolj tekoče. Zdaj to ni več tako, morda, če se peljem po kakšni neznani cesti. Je pa gotovo eno... lažje je kontrolirati zapestje in voziti počasneje z glasbo, kot brez nje.

bi rad vidu če lažje kontroliraš gas na en drum & bass komad al pa kak hitrejši minimal :evilgrin:

recept da se razbiješ 100%

Objavljeno
bi rad vidu če lažje kontroliraš gas na en drum & bass komad al pa kak hitrejši minimal :evilgrin:

recept da se razbiješ 100%

Naslov teme je poslušanje GLASBE. :topic: :devil:

Objavljeno

sem probu enkrat za štos, pa moram rečt, da me je zlo motil, ker nisem slišu motorja renčat, pa tud dost zbran nisem bil, tko da me poslušanje glasbe na motorju ne veseli :whistle:

Objavljeno

Obvezno poslušam... :kva2:

Objavljeno

...SKORAJ VEDNO poslušam... in res je da takrat vozim bistveno počasneje... :whistle: :whistle:

mam zmontirane neke luisove zvočnike v Xlite 601 + conradov 3,5 W ojačevalec + MP3 player z radiem...in dela vse skupi čist dober! :worship:

Objavljeno

Men' je najbolj všeč tista nad 11.000 obratov brez slušalk! :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ponawadi na eno uho, če je zümo v pogonu :yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!