Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v letu 2006

Priporočene objave

Objavljeno

Moja malenkost : 9300

Moja boljša polovica: 6500

1.1.2007 se pa začne zopet iz 0. :D

Objavljeno

(Verjetno) Konec za letos, odjavljam naslednji teden, prevozil 7.060 km in preživel prvo sezono :OK: .

:grrr :grrr :grrr

Zelenko pravi, da si želi še kakšen sprehod, jaz pa kao dobra duša... :whistle: ŠE RAJSAM(O)! :yea1:

Objavljeno

Okol 6000 :OK: Motor pa imam od konca avgusta.

Objavljeno

Letos celih 1375km. <_< Običajno sem toliko naredil v prvem tednu sezone, da sem se sploh motorja navadil. Mi še nobene gume letos ni blo treba zamenjat. Se očitno pozna šola pa malo dete pri hiši.

Drugo leto bo (upam) boljše

Objavljeno

letos 8500km, glede na težave, ki sem jih preživljal zadnje 3 mesece, še kar velik

janih

Objavljeno

3.000+ km z XT-jko za ogrevanje po 20 letni pavzi :) in še 7.000+ km z Diveržn v raziskovanju Slovenije :OK: Enkrat neprostovoljno vpisan med gobarje na Pokljuki (pod cesto) :cry: na srečo z zelo srečnim izidom za mene in mojega working horsa. Režim vožnje pred 20 leti in danes ni primerljiv, tako da so bili prvi kilometri kar precej stresni, ker se mi je skoraj na vsaki vožnji kaj nepričakovenega zgodilo, potem, ko sem se enkrat vključil v današnjo psihologijo dogajanja na cestah (tudi s pomočjo koristnih postov na tem forumu) pa so se stvari normalizirale in že komaj čakam pomladi ...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jst sm letos z mojo tamalo 125-kico prevozu 11430km.Večino po primorski,tako severni kot južni.Druh let bo treba še kak druh del SLO bolh podrobno raziskat.

Tut men ni šlo brez težav.Na njen 1. rojstni dan je ona mene "položila" ne jst no,kakor je blo do zdej v navadi :P

Kok bencina in olja je požrla letos ta 2t zverinca pa rajš ne računam :cry:

Objavljeno

ene 4000 pa je blo ...

Objavljeno

Letos se jih je naklepalo kakšnih 20000... :alien1: Pa na mopedu smo 55000 obrnili danes.

D.

Objavljeno

:grrr :grrr :grrr

Zelenko pravi, da si želi še kakšen sprehod, jaz pa kao dobra duša... :whistle: ŠE RAJSAM(O)! :yea1:

...in sma prirajsala na 8280 km :D . To bo za prvo sezono verjetno to :grim .

Objavljeno

Koliko km? Ne vem točno... Veliko jih je bilo letos in vsak prevoženi je bil vreden :wub: greha.

In ni še konec.

Objavljeno

Ko bo konec bom pa res povedal............... ;)

LP Bajsi

Objavljeno

Moja prva sezona 6400 km in je zaključena. Je že mal premrzlo.

Objavljeno

Moja prva sezona. Od 27.04. (ob Štifte naprej) pa do danes 9000 km, pa upam da še ni čist konc za letos.

Objavljeno

Jaz sem zaključo pred dvema tednoma :cry: (moja prva sezona), števec pa kaže nekaj manj kot 10.000 km

Lp, Gregor

Objavljeno

Blizu 30.000 :grim

:evilgrin:

:eek: bravo Triumfator :worship: :worship:

Jaz sem pri malo čez 14.000 pa se mi že to dosti zdi :slap:

Objavljeno

He he Sir ima že skoraj 4000km, od nekje začetka oktobra :D

Objavljeno (popravljeno)

Blizu 30.000 :grim

:evilgrin:

A greš sploh kaj z motorja dol ? :? :eek:

:worship: :worship: :worship:

Popravljeno . Popravil jfk
Objavljeno

od 5 jun do 23 okt okoli 8500Km yahuu :OK: :OK: B) :OK: :OK:

Lp B. :yea1:

Objavljeno

A greš sploh kaj z motorja dol ? :? :eek:

:worship: :worship: :worship:

Only when She asks him to :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!