Wobewt Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 Na, spet prvenstvo Honde....Schumirossi hara, za znort je dobr, sploh ko je razpizden!!! Yao, Valentino, yao...
Ales Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 Ja Rossi je spet dokazal da je najboljsi. Hehe pa se Hondi je moral dokazati da je res vreden svoje place (cca. 10mio.$) Na zacetku sem se ustrasil , ko je Roberts zapeljal v Rossi-ja,se mu je fer opravicil,samo bi se lahko tu dirka za oba koncala. Zelo se je iskazal tudi Kato, ki je bil drugi. Mislim da ko Kato dobi RC211V, da bo huda konkurenca Rossi-ju. Pri Ukawi se je pa videlo da ni tako hiter, predvsem ko je bil na prvem mestu so bile 4-taktne in 2-taktne Honde zelo skupaj. Rosii in Kato sta Ukawo nokavtirala po hitrem postopku. V glavnem spet bila dobra dirka I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.
Noise Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 Heheheh, a je kdo gledal 24 ur na POP TV?? Mater, ko so pokrili "hitrostni motociklizem", so se napake kar vrstile. Najprej izjava, da je Rossi dosegel svojo tretjo letošnjo zmago, nato da je Rossi vozil štirivaljno Hondo in nato še ena cvetka, ki pa sem jo v tem trenutku pozabil... Kristus marija, POP-TVjevci dejte raje svojo formulo naprej furat, saj nimate pojma o motorjih... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
Racing Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 quote: Heheheh, a je kdo gledal 24 ur na POP TV?? Mater, ko so pokrili "hitrostni motociklizem", so se napake kar vrstile. Najprej izjava, da je Rossi dosegel svojo tretjo letošnjo zmago, nato da je Rossi vozil štirivaljno Hondo in nato še ena cvetka, ki pa sem jo v tem trenutku pozabil... Kristus marija, POP-TVjevci dejte raje svojo formulo naprej furat, saj nimate pojma o motorjih... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Jajaja formula.......ce bi vsaj tam kako pametno povedali.........tam je se huje kot zdej k so hoteli sam par besed o motorjih povedat... Racing
.T. Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 quote: Heheheh, a je kdo gledal 24 ur na POP TV?? Mater, ko so pokrili "hitrostni motociklizem", so se napake kar vrstile. Najprej izjava, da je Rossi dosegel svojo tretjo letošnjo zmago, nato da je Rossi vozil štirivaljno Hondo in nato še ena cvetka, ki pa sem jo v tem trenutku pozabil... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Pa to, da so porocali, da je bil drugi Rossijev mosvetni kolega. Rossijev mostveni kolega je Ukawa, ki pa je bil tretji. Drugi je bil Katoh, ta pa je iz mostva Telefonica in je bil na to dirko povabljen s posebnim vabilom. S R A M O T A Z A P O P T V! Najbolje, da ostanejo samo pri porocanju o nogometu. Tadej PS: Da ni mogoce prispevka pripravil "motoristicni" novinar David Stropnik?? Popravil/a - Tadej dne 05/05/2002 ob 21:28:33
Ales Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 quote: Pa to, da so porocali, da je bil drugi Rossijev mosvetni kolega. Rossijev mostveni kolega je Ukawa, ki pa je bil tretji. Drugi je bil Katoh, ta pa je iz mostva Telefonica in je bil na to dirko povabljen s posebnim vabilom. S R A M O T A Z A P O P T V! Najbolje, da ostanejo samo pri porocanju o nogometu. Tadej PS: Da ni mogoce prispevka pripravil "motoristicni" novinar David Stropnik?? Tadej tudi ti si ga malo zasral, Katoh vozi za mostvo Fortuna Honda Gresini! I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.
Ales Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 Pa se to Katoh ni bil nic povabljen s posebnim povabilom, ampak Kato redno vozi pri mostvu Fortuna Honda Gresini! S posebnim povabilom so povabljeni Wildcart dirkaci! I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.
Wobewt Objavljeno Maj 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 A lohka uprašam Noise Data, kaj je narobe z Rossijevo PET VALJNO HONDO, ki so jo omenil na k.....m POP TV-ju?????????? A mogoce ni petvaljna?
Wobewt Objavljeno Maj 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 ....pa seveda Katoh ni wildcart dirkac, kokr je ze omenil Aleš....
Lucky Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 quote: Pa se to Katoh ni bil nic povabljen s posebnim povabilom, ampak Kato redno vozi pri mostvu Fortuna Honda Gresini! S posebnim povabilom so povabljeni Wildcart dirkaci! I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded. he, he, še ena napaka. Reče se wildcard, a ne? Sicer pa, a je sploh važno? Na popu nimajo pojma in pika. Burn to be wild
Noise Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 quote: A lohka uprašam Noise Data, kaj je narobe z Rossijevo PET VALJNO HONDO, ki so jo omenil na k.....m POP TV-ju?????????? A mogoce ni petvaljna? Sorry, rekli so štirivaljno, jaz sem narobe tuki gor od vznemirjenja napisal... sem že popravil N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
.T. Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 quote: Tadej tudi ti si ga malo zasral, Katoh vozi za mostvo Fortuna Honda Gresini! I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded. Ja zajebal! Kato vozi za Fortuno. To, da je bil povabljen z Wildcardom pa sem prebral v enem od casopisov pa se sedaj ne morem spomniti v katerem. Sorry se enkrat! Tadej
vrho1679 Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 V glavnem prevelika premoč Honde v letošnji sezoni (ali so drugi tako slabi ?) ... matr sem pameten ...
Ales Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 quote: V glavnem prevelika premoEHonde v letošnji sezoni (ali so drugi tako slabi ?) Ja kakor zgleda edino Hondin 4-taktnik dela kot je treba, ostali 4-taktniki pa imajo tezave. Honda pa je tudi dalje razvila 2-taktni motor, kar pa ostali proizvajalci niso. I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.
billy Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Schumirossi!!Da si ne bi kej naredu!!Ne mi prmerjat švabskega debila z Valentinikom .Sploh ne nikol več,jasno?Matr sem razpizden!
Noise Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 No no no... ustavi konje... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
SF Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Eh Billy... A naj ga primerjajo z Joong-om al pa Engel-om? No, kar počasi...
gebre Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 jest sm letos pr useh dirkah ta močnega razreda zaspal!!!!! dolgčas pr 250 se saj kej dugaja-dokaz zadnja dirka u jerezu by gebre
Wobewt Objavljeno Maj 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: Schumirossi!!Da si ne bi kej naredu!!Ne mi prmerjat švabskega debila z Valentinikom .Sploh ne nikol več,jasno?Matr sem razpizden! A greva ven? Schumacher rulz!!!!!!! Valentino rulz!!!!!!!! Schumirossi rulz!!!!!!!! So, what's the problem?
Ghost_R1 Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: Na, spet prvenstvo Honde....Schumirossi hara, za znort je dobr, sploh ko je razpizden!!! Yao, Valentino, yao... To pa je za kozlat dobesedno kaj si zaj napiso "SCHUMIROSSI" Bljek pa ne Rossi ampak ono drugo tele, tu pa sploh ni primerjave in je nikol ne bo!!!!!!!! Go in peace!
Ghost_R1 Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: Schumirossi!!Da si ne bi kej naredu!!Ne mi prmerjat švabskega debila z Valentinikom .Sploh ne nikol več,jasno?Matr sem razpizden! No ce bi to prej vido se tudi sam ne bi tolk razpizdo , mater doctora primerjat z opico švabsko Go in peace!
TOMY Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Zakaj pa ne? A mata oba glavo? Mata A mata oba po dve roki? Mata A mata vsak po dve nogi? Mata A mata vsak po enga med nogama? Boh ve, pa kar naj sam on ve. A vidiš da sta si podobna!!! Lepe pozdrave vam pošilja TOMY
IKE Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: No ce bi to prej vido se tudi sam ne bi tolk razpizdo , mater doctora primerjat z opico švabsko Ooooojoooojooooj ... kaj se ti je pa te toti bogi Schumi tak v želodec vsedo ??? Saj je Tomy lepo povedo da sta si podobna . Ajaaaa ... Schumi bi mogu BMW vozit, pol bi pa blo ... a ne ??? Oba sta ta prava šoferja - doktorja ... a sm se zmotu ??? . Pa ne okol govort !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se