Desmo Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: Oba sta ta prava šoferja - doktorja ... a sm se zmotu ??? . Prav imaš. Bye Desmo
Zoolo Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Upam samo, da se bosta držala dirkališč, pa da mi ne bo ker od teh dveh "Dotorejev", kake noge po kakem padcu ravnal,..... (mater bom meu stegnenico, ko Parabolico v Monzi) ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
Ghost_R1 Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: Ajaaaa ... Schumi bi mogu BMW vozit, pol bi pa blo ... a ne ??? Oba sta ta prava šoferja - doktorja ... a sm se zmotu ??? . Pa ne okol govort ! Prvic ce bi vozo BMW bi jaz svojega prodal, za njega nikoli nebi navijo pa če bi bil edini, ker ni športnik in je pravo budalo, pa zaj o tem ne bi tu ker to ni tema da se bi sploh spominjo na merjasca švabskega. Pod drugo pa samo JA ZMOTO SI SE!!!! Go in peace!
Ice Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 ghost,schumi je kar je,samo voziti pa zna. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
sasl Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Ej Ghost bodi dec pa še kakšno upali čez švabota, da vidim kašne kletvice stresate štajerci.
kycysymet Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Anka meni mi par da, je comparativa namalo čudna. Pe kej čjeste, ano malo njmata uba kakuši duma. (Traduzion - čjpsi vukabular). No Brain No Pain
Wobewt Objavljeno Maj 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Kok smo se razkokodakal zarad Šumija, ah jej, TOMY ma prov... Pac en je simpatik, drug pa antipatik, šampiona sta pa uba!!!! Tega nad mano pa itak ne štekam....
kycysymet Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: Kok smo se razkokodakal zarad Šumija, ah jej, TOMY ma prov... Pac en je simpatik, drug pa antipatik, šampiona sta pa uba!!!! Tega nad mano pa itak ne štekam.... Anka meni mi par da, je comparativa namalo čudna. Pe kej čjeste, ano malo njmata uba kakuši duma. (Traduzion - čjpsi vukabular). Prevod: Tudi meni se zdi da, je primerjava malo čudna. Kaj hočete, oba sta malo odštekana. (Prevod - kupi si Slovar) No Brain No Pain
loyo Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 Rossi ne bi hotel nikoli sprejeti pokala ce bi mu npr. Ukawa moral pred ciljno crto zavirati da bi lahko on zmagal. Schumacher pa je skakal kot opica in se veselil zmage ko je ubogi Barichelo "nehote" po premzi stopil. Schumacher je s tem naredil sramoto celi Formuli 1, pa vsak delcek sportnega duha zapravil (ce ga je kdaj sploh immel) Rossi >>>>>>>>>> mnooogo vecji kot >>>>>>>>>>>>> Schumacher lp Loyo
IKE Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 quote: Schumacher pa je skakal kot opica in se veselil zmage ko je ubogi Barichelo "nehote" po premzi stopil. Rossi >>>>>>>>>> mnooogo vecji kot >>>>>>>>>>>>> Schumacher Z zmago je vedno potrebnih več ljudi - beri celoten team ... pa vendar tudi šefi včasih kaj zahtevajo ... zakaj, pa sami najbolše vejo. Ne pozabit, to je biznis - velik biznis, saj se Barichelo ni " nehote " zmotil. Ta zadnje pa vsekakor drži ... tu ni dileme. Pa ne okol govort !
TOMY Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 Pa mate vi res že vsi izpit za motor? Ja pizda se ja kregate kot kake bebe v vrtcu. Vidim pa, da je nekaterim Šumi zgleda babe spelu al kaj, sej ne morte menda bit tolk jezni nanj, če pač zna vozt. Da nekomu to priznaš, ni nujno da si zaljubljen vanjga. Grinta je sicer smotan, vozt pa zna. Mal velik je 5 naslovov (na žalost vključno z letošnjim), da mu jih je zrihtu Baričelko, ja pa prej še Irvajnko. Dajmo raven debate dvignit vsaj na 18 let, vljudno prosim. Lepe pozdrave vam pošilja TOMY Popravil/a - tomy dne 08/05/2002 ob 15:53:55
Wobewt Objavljeno Maj 8, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 Ah, kok vam je antipaticen Šumi....Kva mormo.......
Ice Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 quote: Dajmo raven debate dvignit vsaj na 18 let, vljudno prosim. men je pa tako vsec gledat kako se sekirajo.... nasmeh inkludiran in garantiran,ko zjutraj preberem nove poste v tej temi. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
zviz Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 Sem na strani tistih, ki nocete primerjat Valeta s svabom, se pa zelo bojim zanj, da nebi tut on zacel cez dnar gledal na dirkanje. Zaenkrat se mi zdi da dirka zelo z duso, ceprav, priznajmo, ima najbolso ekipo. "Dober petelin ni nikoli debel!"
TOMY Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 quote: Rossi >>>>>>>>>> mnooogo vecji kot >>>>>>>>>>>>> Schumacher lp Loyo Ej, kje pa ti spiš, da te nobeden ne ukrade? Katero dolžino si jima pa zmeru? Lepe pozdrave vam pošilja TOMY
billy Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 Bodte prsebn pa Rossi-ja prmerjajte raj z Doohanom,Spencerjem in ostalmi asi motociklizma ne pa avtomobilizma.Če že ne morte mim tega ,ga prmerjajte z vozniki rally-a,vam bo tud Valentinik hvaležen,ker ga odlično obvlada.Bi pa tle debato mal razširil,pa me zanima katera je najboljša slovenska uvrstitev v GP,pa še posebej v classi 500ccm(tolk let je že od tega pa se ne morm zrajtat)?Če bodo motoratoji dovolil,seveda,pliz!
Ice Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 billy,boljse bi bilo,da bi odprl novo temo za SLO-uvrstitve. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
loyo Objavljeno Maj 10, 2002 Opozori Objavljeno Maj 10, 2002 hehe, mislim da si ti definitvno temo zgresil. Tu se pogovarjamo koliko je Rossi boljsi sportnik od Schumija ... .. ne pa kdo je lepsi quote: A mata vsak po enga med nogama? Boh ve, pa kar naj sam on ve. ...Da nekomu to priznaš, ni nujno da si zaljubljen vanjga Ej, kje pa ti spiš, da te nobeden ne ukrade? Katero dolžino si jima pa zmeru? Ne vem se samo meni dogaja ali drugi tudi cudne associacije dobivajo. Poleg tega, da se Rossija primerja z Schumacherjem, me moti tudi to da vsi Schumijevi navijaci nikoli ne priznajo ce on kaj zajebe in kot v tem primeru zalijo folk ki Nemca ne prenese. Ce Rossi zajebe, vsi recemo zajeb in je OK. Zal pa Schumi nikoli ne zajebe ker je idealen
Desmo Objavljeno Maj 10, 2002 Opozori Objavljeno Maj 10, 2002 quote: ... me moti tudi to da vsi Schumijevi navijaci nikoli ne priznajo ce on kaj zajebe in kot v tem primeru zalijo folk ki Nemca ne prenese. To da Schumi kaj zajebe je pa tako redko, da te ne bi smelo preveč obremenjevati... Bye Desmo
TOMY Objavljeno Maj 10, 2002 Opozori Objavljeno Maj 10, 2002 quote: Ne vem se samo meni dogaja ali drugi tudi cudne associacije dobivajo. Ne Loyo, to se samo tebi dogaja, pa ne jokat, saj to ni baje nič hudga, si pač mal drugačen. Lepe pozdrave vam pošilja TOMY
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se