billy Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Matr,slovenci ratujemo motoristična velesila :OK: ,ko bi nam kter mandlc še pisto naredu,bi pa tko vsaka vas pr nas mela enga prvaka :grrr .jest bi bil recimo prvak Posavja,v klasi serija naked. :grrr :grim :lol1:
NiX MX Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Bravo Bajs, tako se dela !!! Kar tako naprej, držimo pesti
MX_Peter Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Sem včeri pisal na RTVSLO, ker me je tok razkurl, ker niti rezultatov niso povedal, samo tak vem da iz tega ne bo nč ker so pravi cigani. :angry2: :angry2: :angry2: PS: Najbrš nisem edini, ki jim je pisal kej podobnega
batzajla Objavljeno Maj 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 stari si jim pa pokazal hudiča,sam tko (al pa še bolš :naughty: ) naprej :worship:
NiX MX Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Sem včeri pisal na RTVSLO, ker me je tok razkurl, ker niti rezultatov niso povedal, samo tak vem da iz tega ne bo nč ker so pravi cigani. :angry2: :angry2: :angry2: PS: Najbrš nisem edini, ki jim je pisal kej podobnega Če nebi bilo motosveta in revije motorist, bi bil odrezan od sveta! Tako pa vsaj vem, kaj se dogaja. P.S.:Pri šport so povedal rezultate za rally in moto gp, potem pa sem čakal supermoto - in dočakal: " v nadeljevanju pa se bomo posvetili bolj nogometu" !?!?
salsa Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Tukile mam pa js eno pripombo kar se Motorista tiče, lani niso o CHD-ju poročali prav ničesar in sem enkrat že povedu, da si imena Motorist ne zaslužjo. Po moje so lahko bolj Čoperist al pa Krosist! Upam, da bo zdej, ko je SymRu zraven stanje boljše, kar se hitrostnega motociklizma tiče. zadnje številke že kažejo rezultate. :OK:
MX_Peter Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Tukile mam pa js eno pripombo kar se Motorista tiče, lani niso o CHD-ju poročali prav ničesar in sem enkrat že povedu, da si imena Motorist ne zaslužjo. Po moje so lahko bolj Čoperist al pa Krosist! Upam, da bo zdej, ko je SymRu zraven stanje boljše, kar se hitrostnega motociklizma tiče. zadnje številke že kažejo rezultate. :OK: Se strinjam s tabo. Če je že moto revija naj bodo poročani tudi vsi motošporti in ni treba delat izjem, pa čeprav sem sam motokrosist. Treba je skup držat motoristi :OK: :OK:
gidl Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 še ena par naših...o Hladu. Ta vikend se je res odpelu enkratno, čestitam!
Jure007 Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Ja nč druzga kot samo kapo dol lahko rečemo :worship: :worship: Sm prepričan, da bomo mel Slovenci kmal Svetovnega prvaka v Supermotu :yea1:
batzajla Objavljeno Maj 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Hlad po dirki:novica na prvi strani
NiX MX Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Tukile mam pa js eno pripombo kar se Motorista tiče, lani niso o CHD-ju poročali prav ničesar in sem enkrat že povedu, da si imena Motorist ne zaslužjo. Po moje so lahko bolj Čoperist al pa Krosist! Upam, da bo zdej, ko je SymRu zraven stanje boljše, kar se hitrostnega motociklizma tiče. zadnje številke že kažejo rezultate. :OK: To o motoristu, sem mislil kar je novic o motocrossu in supermotu.Kar je bilo pa CHD-ja, je pa bilo vse na eni strani ( s slikami ) - v bistvu samo rezultati.
Jure007 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Ravn na Abmoteurs zadnja dirka k je biu Hlad 3. in 6. :) Celo pokazal ga je. PS: A so pelal sploh kej offroad :? Ker vidt ni nč dab offroad vozil :hmm:
goldmeister Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 Ravn na Abmoteurs zadnja dirka k je biu Hlad 3. in 6. :) Celo pokazal ga je. PS: A so pelal sploh kej offroad :? Ker vidt ni nč dab offroad vozil :hmm: Off road je noč pred dirko razmočil in poškodoval dež. Zato so se odločili, da bo dirka potekala samo po asfaltu.
MX_Peter Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Juhu jutri pa zopet svetovno S1. Vse naj želim Hladu, tudi ostalim našim, če imajo kake dirke za evropsko prvenstvo!!! Tudi na uradni strani Supermota se na nek način merka na Hlada. Dejmo :OK: :OK: :OK: :OK: http://www.motocrossmx1.com/default.aspx?c...ype=news&id=965
MX_Peter Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Dans na eurosport2, bo supermoto iz Avstrije ob 16:00. Če ima kdo program, je ogled priporočljiv. PS:Jaz ga nimam :BUA: :(
Jure007 Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Dans na eurosport2, bo supermoto iz Avstrije ob 16:00. Če ima kdo program, je ogled priporočljiv. PS:Jaz ga nimam :BUA: :( Supermotard se je u gostilni Kaval (pri Tacnu) zmenu, da bomo lahk to pogledal na big screenu, tko da če je kdo interesent naj uleti v Kavala :OK:
Jure007 Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Ker je bila 1. dirka le posnetek in Hlada ni bilo med tekmovalci mislim, da je odstopil. Na drugi dirki pa je dosegel odlično 10. mesto. Štartal pa je z 21. mesta. Bravo Hladko! :OK:
Petzl Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Ker je bila 1. dirka le posnetek in Hlada ni bilo med tekmovalci mislim, da je odstopil. Na drugi dirki pa je dosegel odlično 10. mesto. Štartal pa je z 21. mesta. Bravo Hladko! :OK: dobr je, vsa cast... se ene par let pa bo med najboljsimi :OK:
NiX MX Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Malo sem zamudil, pa je bilo kar hitro konec :( , pol so bili pa že karti. Bravo Bajs :yea1:
jezdec Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 (popravljeno) V prvi dirki je imel težave z elektriko, zato je moral odstopiti. Čestitke za drugo uvrstitev. :OK: Popravljeno Junij 25, 2006. Popravil jezdec
batzajla Objavljeno Junij 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 jebemti štrom <_< bravo drgač,dobr naprej rine. dab šlo drugič še bolš :)
trco Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 ja danes smo bli priča hudim bojem za najboljša mesta in senco vroče je bilo za znoret .... BRAVO BAJS :yea1: :yea1: :yea1:
billy Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Lepo,čestitke za uvrstitev.Je pa lep tale poligon uporaben za marsikaj,prav tak kot si ga želimo pri nas ,pa ga kot kaže ne bomo še dolgo videli.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se