P182 Objavljeno Februar 4, 2006 Objavljeno Februar 4, 2006 Že, že! Sam' jst se tako rad ke' u joške drgnem! ti, ti Fičo :grrr .)
vulcan Objavljeno Februar 4, 2006 Objavljeno Februar 4, 2006 Kake mate. .) Jezdec, a bo kmalu cenik? Pa info. kdaj iz kje in koliko je se prostora?
jezdec Objavljeno Februar 4, 2006 Objavljeno Februar 4, 2006 EVO INFORMACIJE. Odhod je 17.2.2006 (petek) ob 4h zjutraj iz Kamniške obvoznice. Cena je 5000 SIT + vstopnica. Na sejmu smo do cca 13h nato pa gremo še v dve motoristični trgovini (polo) Povratek nekje ddo 23h. Prijave in ostale inf na tel. 041 822 833 (Lojze) Prijave so do srede.
Jure Objavljeno Februar 4, 2006 Objavljeno Februar 4, 2006 Kdaj pa je predviden prihod v Munchen? Ker guzisti majo odhod ob 2.30 in predviden prihod ob 9.. Če se tu štarta šele ob 4 in sejem zapusti že ob 13, bo za ogled sejma na voljo le 2-3 ure po moji logiki.. LP, DeX
CeneR Objavljeno Februar 4, 2006 Objavljeno Februar 4, 2006 Na sejmu smo do cca 13h nato pa gremo še v dve motoristični trgovini (polo) Povratek nekje ddo 23h. Ali ni IMOT prodajno razstavni sejem?
Jure Objavljeno Februar 5, 2006 Objavljeno Februar 5, 2006 Vem da se gre ob 13, zato pa me zanima kdaj zjutraj je predviden prihod v Munchen. Ker če se pride npr. šele ob 11 , potem je zame osebno premalo časa za ogled sejma.. Lp
moto rider Objavljeno Februar 5, 2006 Objavljeno Februar 5, 2006 EVO INFORMACIJE. Na sejmu smo do cca 13h nato pa gremo še v dve motoristični trgovini (polo) Povratek nekje ddo 23h. Prijave so do srede. Premalo časa za sejem! Nič ne bo.
cvetoo Objavljeno Februar 14, 2006 Objavljeno Februar 14, 2006 Hojla. Kaže, da ne bo časa za sejem tale vikend. Bi pa rabil eno malenkost iz sejma. Gre kdo iz Kranja ali ŠK. Loke gor? Prosim. LP Cvetoo.
eMBe Objavljeno Februar 14, 2006 Objavljeno Februar 14, 2006 Hojla. Kaže, da ne bo časa za sejem tale vikend. Bi pa rabil eno malenkost iz sejma. Gre kdo iz Kranja ali ŠK. Loke gor? Prosim. LP Cvetoo. Cvetoo pejt greva midva gor... :grim če se ti pa ne izzide kontaktiraj mojga soseda ATV ja menda gre gor
Pervy Objavljeno Februar 15, 2006 Objavljeno Februar 15, 2006 jaz sem gor v petek, če me kdo vidi me lahko povabi na pivo, ne bom jezen :grim :whistle:
vapotek Objavljeno Februar 15, 2006 Objavljeno Februar 15, 2006 jaz sem gor v petek, če me kdo vidi me lahko povabi na pivo, ne bom jezen :grim :whistle: Jaz sem gori cel vikend, tak da če te vidim grema ziher na enega franziskanera (al pa 2-3) :beer2: !
volk Objavljeno Februar 15, 2006 Objavljeno Februar 15, 2006 jaz sem gor v petek, če me kdo vidi me lahko povabi na pivo, ne bom jezen :grim :whistle: upam, da boš ti mene prej videl :grim :P
Pervy Objavljeno Februar 15, 2006 Objavljeno Februar 15, 2006 Jaz sem gori cel vikend, tak da če te vidim grema ziher na enega franziskanera (al pa 2-3) :beer2: ! OK zažvižgaj od šanka ker nisem ziher če te bom prepoznal. volk se bom potrudil te spregledat in se ti prvi postaviti v vidno polje :whistle: PS: lani je bil en guiness šank nekje, to bi lahko bila orientir točka :blush:
vapotek Objavljeno Februar 15, 2006 Objavljeno Februar 15, 2006 OK zažvižgaj od šanka ker nisem ziher če te bom prepoznal. PS: lani je bil en guiness šank nekje, to bi lahko bila orientir točka :blush: To bo tapravi orientir :OK: ! Kdaj približno boš pa gori? Ma, se bomo že našli :grim !
lasagna Objavljeno Februar 15, 2006 Objavljeno Februar 15, 2006 Restaurant Lilienthal vor Halle 3, 200 Sitzplätze große Auswahl an bayerischen und internationalen Gerichten WRAP-Stop jeweils im Foyer vor den Hallen 2 + 3 WÜRSTEL-Stop Kioske in den Hallen 1, 3 und 4 SANDWICH-Stop im Foyer vor Halle 4 SOL-MEXICAN Beer-Bar in Halle 3 Chilli con Carne IMOT-Bistro zwischen Atrium 3 und 4 150 Sitzplätze, große Auswahl an bayerischen und internationalen Gerichten WEISSBIER-Stop im Atrium 3 an der IMOTAktionsbühne Schnitzelsemmeln CAFÉ Pit-Stop im Atrium 3, Raum C 115 Kaffee und Kuchen IMOT-Biergarten im Atrium 4 250 Sitzplätze, große Auswahl an bayerischen Spezialitäten und italienischer Pasta IMOT-Weißwurstecke vor dem Atrium 4 Guinness Irish Pub in Halle 4 Donuts in den Hallen 1 und 4
Dr.SPEED Objavljeno Februar 15, 2006 Objavljeno Februar 15, 2006 Tale sejem je na istem sejmiščo,kot sejem motociklov vsaki dve leti,ali se motim :hmm: Po zemlevido se mi zdi da je to isti prostor.
Pervy Objavljeno Februar 16, 2006 Objavljeno Februar 16, 2006 Tale sejem je na istem sejmiščo,kot sejem motociklov vsaki dve leti,ali se motim :hmm: Po zemlevido se mi zdi da je to isti prostor. ni isto, to je staro munchensko sejmišče v mestu, intermot je vsake 2 leti na novem sejmišču v bližini letališča, se splača natančno pogledat kje iz iz obvoznice drugače takoj zgubiš najmanj pol ure.
Hanzi Objavljeno Februar 16, 2006 Objavljeno Februar 16, 2006 Mi smo "prvo" leto (2002)šli tako gor in smo zgubili vsaj uro če ne dve. Okrog osmih, devetih okrog muncna marsikje "stoji" promet. Povrh tega sploh nismo vedeli kam moramo iti, potem ko smo bili na praznem parkingu sejmišča No privoščite si Ginesa, če pa gre kdo v štacune, pa naj gre v tisti kafič za vogal pa naj vzame Akrapovičevo kapico, ki sem jo lani pozabil na klopi v kotu.(pa v "loteriji" kupi kakega maximusa al ikaj podobnega (8-9%pir za 1€), ki ga ne šteješ prav dolgo. Lepo vreme na cesti in ugoden nakup, pa kako lepo hosteso :whistle:
Foggy Objavljeno Februar 16, 2006 Objavljeno Februar 16, 2006 V soboto zelo zgodaj "pičimo" dol z avtom, upam da bo vaj tako dobro kot pred parimi leti.... LP
Jure Objavljeno Februar 16, 2006 Objavljeno Februar 16, 2006 A gre še kdo ot motomarsovcev dol z Guzzisti danes ponoči? Mi2 z burgijem se jima bova pridružila. No skratka, če je še kakšen tak tukaj naj me pocuka (186cm, kratki lasje z blond prameni, 20 let), da gremo na en :beer2: :)
vuk76 Objavljeno Februar 16, 2006 Objavljeno Februar 16, 2006 Naša kompanija z 3 motosvetovci štarta v soboto zgodaj zjutraj...za identifikacijo bomo meli Dančija zraven :D
lasagna Objavljeno Februar 17, 2006 Objavljeno Februar 17, 2006 ...pa ahtaj po cesti, jaz bom direkt s pijanke startal....
jose Objavljeno Februar 18, 2006 Objavljeno Februar 18, 2006 ...kakšna reportaža iz sejma :hmm: :rolleyes:
moto rider Objavljeno Februar 18, 2006 Objavljeno Februar 18, 2006 ...kakšna reportaža iz sejma :hmm: :rolleyes: Psssst!!! Še spijo... :zzz:
Dr.SPEED Objavljeno Februar 18, 2006 Objavljeno Februar 18, 2006 Pravkar se vredu zbudo.Glede včerajšnega obiska sejma bil malce razočaran :angry2: ,zakaj,ker sem bil dvakrat na intermoto in bilo vse mmmnnnooooogggggoooooo večje. Bilo pa vseeno dobro tudi kupo nekaj malega,cene pa za določene izdelke res ugodne,tak da :grupni:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se